Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

basbot11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Multi do tej pory już raczej nie żyje, a single nudny jak flaki, jedyna gra na PS4 którą kupiłem i nie skończyłem.

Od siebie nie polecam

Opublikowano

Polecam, 

Fajna gra, dobra grafika, single player daje radę.

Multiplayer specyficzny, ale dał mi swego czasu dużo frajdy, obecnie często laguje.

Za te pieniądze co teraz można brać i spróbować

Opublikowano

Kupiłem tego killzona chyba za trzy dychy na promo i straszna kaszana. Pierwsza gra na ps4, którą niedługo skasuję, nie dając jej którejś tam szansy. Za dużo razy do tej gry podchodziłem i za każdym razem mam ochotę ja skasować.

Jest tyle innych dobrych gier.

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie. Poszukuję jakiejś gry/gier pod multiplayer.

Myślę nad jakimś FPS - Battlefront mnie nudzi, Battlefield 1 grałem na Xbox One i gra dla mnie też ssie. Polecicie coś?

Zastanawiam się nad Destiny (na PSN jest w tej chwili w promocji) pytanie czy warto, czy są jeszcze gracze i czy The Collection to faktycznie pełna wersja z dodatkami wszystkimi?

Drugą sprawą jest to, że poszukuje jakiegoś MMO/MOBA zastanawiam się nad darmowym Smite i Neverwinter? Czy są jakieś lepsze gry (w tym płatne) w tej tematyce? Może ESO?

I ostatnie w promocji jest też Attack On Titan Wings of Freedom, młodzieniaszkiem nie jestem ale manga i anime była świetna. Grał ktoś w grę i może polecić?

Dzięki z góry za wszelkie informacje ;-)

Destiny The Collection to wszystkie dodatki jakie zostały wydane.

Jeżeli chodzi o mmo to niestety słabo na ps4. Neverwinter jest kiepski. Eso nie lepsze. Z moba polecam Paragon.

Opublikowano

Grał ktoś z Was w Moto Racer 4? Po recenzjach wychodzi, ze gniot, ale tez nie jestem calkowicie do nich przekonany. Przydalaby się opinia kogos kto był/jest fanem części z PSX-a.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko koledzy i koleżanki. Chcę nadrobić zaległości i zakupić MGS Phantom Pain. Na rynku są teraz dwie wersje: zwykła (day one) oraz Definitive Edition. Tutaj mam pytanie, którą wybrać jeśli posiadam już Ground Zeroes z Plusa? Warto dopłacić do DE dla tych dodatków które są w niej zawarte?

Opublikowano

Raczej nie, bo te "dodatki" to właśnie Ground Zeroes :)

Nie tylko, jest tam jeszcze jakies 16 DLC i właśnie o to mi chodzi - czy to jakies (pipi)y do multi czy np nowe misje.

Opublikowano (edytowane)

Jakie gry warto ograć z ps store (priorytet wciągająca historia/ciekawa opowieścia)? Ograłem Podróż, Inside, Firewatch, The Vanishing of Ethan Carter. Obecnie Oxenfree. Na liście mam Life is Strange i Virginia. Coś jeszcze (oprócz produkcji Telltale)?

Edytowane przez Aleks
Opublikowano

Jakie gry warto ograć z ps store (priorytet wciągająca historia/ciekawa opowieścia)? Ograłem Podróż, Inside, Firewatch, The Vanishing of Ethan Carter. Obecnie Oxenfree. Na liście mam Life is Strange i Virginia. Coś jeszcze (oprócz produkcji Telltale)?

Vailant Hearts

• Plusik 1
Opublikowano

Które gry z PS Plus są warte ogrania od początku do końca? Mam prawie wszystkie wydane do tej pory, ale w żadną nie grałem, a ciężko znaleźć czas na więcej niż kilka biorąc pod uwagę ostatnie promocje na PS Store.

Opublikowano

Square czy jest jakis post w którym nie polecasz rocket league?

Wezyr U4 i TLOU