Wredny 9 548 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Ale jak już musisz to chyba AC Syndicate najlepiej. Far Cry Primal na pewno nudny w ch... jak to FC... The Order 1886 to cakiem fajny film, ale szybko się kończy, więc jeśli masz możliwość pożyczenia - obal w ten sposób, bo kasy raczej żal (choć teraz pewnie lata za grosze). Tak jak B pisał - masz opcje zagrać w naprawdę konkretne gierki, to po co rozważasz te gorsze? :) Cytuj
Kaflak 0 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Od kilku dni usiłuje zabić Męczennika Logariusa i jakoś mi nie idzie. I chcę kupić łatwiejszą grę żeby się odstresować. Może za szybko zabrałem się do tego bosa do tej pory pokonałem 1 Bestia Kleryka 2 Ojciec Gascoine 3 Pastor Amelia 4 Bestia żądna krwii 5 Cienie Yranham 6 Rom Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 W odpowiednim temacie o Bloodborne w dziale Souls-like znajdziesz tysiąc pińcet porad jak do pokonać :)A na odstresowanie kup sobie jakieś Spelunky czy cuś. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 A na odstresowanie kup sobie jakieś Spelunky czy cuś. 2 Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 No chyba lepiej np. stardew valley Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Moze The Witness - kolorowy swiat, latwe puzzle ;) Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Moze The Witness - kolorowy swiat, latwe puzzle ;)A mnie ta gra odrzuciła. Praktycznie jeden schemat rozgrywki. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 No po 3 rozwiązanych "etapach" nie mam ochoty na więcej :( taki niby Mesjasz Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 Po raz kolejny wziąłem pod uwagę opinie userów tego gofnianego portalu ( mother russia,hov to survive 2 /tu akurat joke/) i lipa. Słaby port, monotonna kolorystyka i podany wyżej mankament(y). Dobrze, że w promo. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Mam ochotę na przygodę, polećcie proszę jakiegoś dobrego RPGa. Do tej pory z tego gatunku ograłem na PS4: 1. Witcher 3 + DLC 2. Bloodborne + DLC 3. Skyrim EE 4. Dark Souls 3 + DLC 5. NiOh 6. Fallout 4 :P Myślałem nad czymś z tych, ewentualnie jak ktoś ma coś jeszcze fajnego to niech pisze: 1. Torment Tides of Numenera 2. Divinity Original Sin 3. Wasteland 2 4. Pillars of Eternity. Co warto a co nie? Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Wszystko warto, choć ja najbardziej polecam Wasteland 2, ale to dlatego, że uwielbiam post-apo :) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Divinity reszta na konsolach jest średnio grywalna i polecał bym na PC w nie grać. Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Dragons Dogma. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Divinity albo Wasteland 2, reszte na PC bo na padzie to srednio to widze. Dragon's Dogma tez calkiem ok propozycja, ale za tego leniwego porta to ch*j sie nalezy capcomowi a nie pieniadze. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Biere więc Divinity lub Wasteland na ps4 i Pillarsy na pc. Dragon Age Inkwizycja jakoś nawiązuje do poprzednich części? Bo nie grałem w żadną. Ewentualnie jeszcze nad Persona myślę, kiedyś w końcu trzeba ograć, dla przyzwoitości. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 9 października 2017 Opublikowano 9 października 2017 Biere więc Divinity lub Wasteland na ps4 i Pillarsy na pc. Dragon Age Inkwizycja jakoś nawiązuje do poprzednich części? Bo nie grałem w żadną. Ewentualnie jeszcze nad Persona myślę, kiedyś w końcu trzeba ograć, dla przyzwoitości. Tzn teraz ogrywam pilarsy na ps4 i gra sie całkiem całkiem port daje rade. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 października 2017 Opublikowano 9 października 2017 Mam ochotę na przygodę, polećcie proszę jakiegoś dobrego RPGa. Do tej pory z tego gatunku ograłem na PS4: 1. Witcher 3 + DLC 2. Bloodborne + DLC 3. Skyrim EE 4. Dark Souls 3 + DLC 5. NiOh 6. Fallout 4 :P Myślałem nad czymś z tych, ewentualnie jak ktoś ma coś jeszcze fajnego to niech pisze: 1. Torment Tides of Numenera 2. Divinity Original Sin 3. Wasteland 2 4. Pillars of Eternity. Co warto a co nie? Divinity, ta gra jest genialna. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 (edytowane) Forumku, a jakbym się chciał zabrać za Yakuzę, to lepiej zacząć od 0, czy Kiwami? Z tego co czytam w internetach to generalnie "jeden rabin powie tak, a drugi inaczej". Z jednej strony lepiej poznawać giereczki w kolejności jak były wydawane, czyli wedle tej zasady wypadałoby zacząć od jedynki, z drugiej w Kiwami podobno dodano bezpośrednie nawiązania do Zero i nawet jest trofka za posiadanie zeń sejwa, więc... sam już nie wiem. Edytowane 2 listopada 2017 przez Frantik Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 2 listopada 2017 Opublikowano 2 listopada 2017 Zacznij od 0 zawsze to lepsze wprowadzenie 1 Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 14 listopada 2017 Opublikowano 14 listopada 2017 Far Cry Primal, warte to wydania 70zł? Ostatni FC którego ogrywałem to 2-ka, ale było to tak dawno, że nie pamiętam nawet czy mi podeszło. Jak wypadają kwestie techniczne (PS4), płynne, ładne i ogólnie cieszy oczy, czy raczej w drugą stronę? Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 14 listopada 2017 Opublikowano 14 listopada 2017 Primal co do płynności to bez zastrzeżeń, grafika ani piekna ani brzydka - mi osobiscie oczy nie krwawiły. Gra fajna, aczkolwiek mozna popasc w monotonie Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 14 listopada 2017 Opublikowano 14 listopada 2017 (edytowane) Ja bym brał FC4 po takiej przerwie 4 będzie smakować lepiej a Primal jest dość specyficzny Edytowane 14 listopada 2017 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 14 listopada 2017 Opublikowano 14 listopada 2017 Amer - skoro dwójka ostatnia, to prawilnie odpalaj FC3 - najlepszą część i jednocześnie odsłonę, od której wszystko zaczęło się pier.dolić (coś jak z CoD4 MW). No chyba, że musi być coś konkretnie na najnowszą generację, wtedy Primal myślę, że OK. Ja kupiłem gierkę jakiś czas temu za podobną cenę i... folię zdarł z niej kumpel, jak mu pożyczyłem - sam nadal nie odpaliłem :) Po ograniu ostatnich części (FC4 nawet dwukrotnie, na obydwu generacjach) mam przesyt - dla Ciebie jednak będzie to świeże doznanie, więc powinno być OK. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi