Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Ale jak już musisz to chyba AC Syndicate najlepiej. Far Cry Primal na pewno nudny w ch... jak to FC...

The Order 1886 to cakiem fajny film, ale szybko się kończy, więc jeśli masz możliwość pożyczenia - obal w ten sposób, bo kasy raczej żal (choć teraz pewnie lata za grosze).

Tak jak B pisał - masz opcje zagrać w naprawdę konkretne gierki, to po co rozważasz te gorsze? :)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 409,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wolfenstein i Doom

• Yakuza 0 warto chcociaz spróbować nie wiem czy ci podejdzie bo gra jest dosyć specyficzna, ale jest na to duża szansa jeśli lubisz gry z mocna historia zaskakującymi zwrotami akcji i gęstym klimatem.

• Nigdy nie rozumiałem fenomenu DB, więc dla mnie pytanie wydaje się absurdalne na maxa To tak jakby ktoś zapytał czy kupić nowy album Enej czy może zremasterowane wydanie koncertu Queen na Wembley -

Opublikowano

Od kilku dni usiłuje zabić Męczennika Logariusa i jakoś mi nie idzie. I chcę kupić łatwiejszą grę żeby się odstresować. Może za szybko zabrałem się do tego bosa do tej pory pokonałem 

1 Bestia Kleryka

2 Ojciec Gascoine 

3 Pastor Amelia

4 Bestia żądna krwii

5 Cienie Yranham 

6 Rom 

Opublikowano

W odpowiednim temacie o Bloodborne w dziale Souls-like znajdziesz tysiąc pińcet porad jak do pokonać :)

A na odstresowanie kup sobie jakieś Spelunky czy cuś.

Opublikowano

Moze The Witness - kolorowy swiat, latwe puzzle ;)

Opublikowano

Moze The Witness - kolorowy swiat, latwe puzzle ;)

A mnie ta gra odrzuciła. Praktycznie jeden schemat rozgrywki.
Opublikowano

Po raz kolejny wziąłem pod uwagę opinie userów tego gofnianego portalu ( mother russia,hov to survive 2 /tu akurat joke/) i lipa. Słaby port, monotonna kolorystyka i podany wyżej mankament(y). Dobrze, że w promo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ochotę na przygodę, polećcie proszę jakiegoś dobrego RPGa. Do tej pory z tego gatunku ograłem na PS4:

1. Witcher 3 + DLC

2. Bloodborne + DLC

3. Skyrim EE

4. Dark Souls 3 + DLC

5. NiOh 

6. Fallout 4 :P

Myślałem nad czymś z tych, ewentualnie jak ktoś ma coś jeszcze fajnego to niech pisze:

1. Torment Tides of Numenera

2. Divinity Original Sin

3. Wasteland 2

4. Pillars of Eternity.

Co warto a co nie?

Opublikowano

Wszystko warto, choć ja najbardziej polecam Wasteland 2, ale to dlatego, że uwielbiam post-apo :)

Opublikowano

Divinity reszta na konsolach jest średnio grywalna i polecał bym na PC w nie grać.

Opublikowano

Divinity albo Wasteland 2, reszte na PC bo na padzie to srednio to widze.

Dragon's Dogma tez calkiem ok propozycja, ale za tego leniwego porta to ch*j sie nalezy capcomowi a nie pieniadze.

Opublikowano

Biere więc Divinity lub Wasteland na ps4 i Pillarsy na pc. Dragon Age Inkwizycja jakoś nawiązuje do poprzednich części? Bo nie grałem w żadną. Ewentualnie jeszcze nad Persona myślę, kiedyś w końcu trzeba ograć, dla przyzwoitości.

Opublikowano

RPG?

Opublikowano

Biere więc Divinity lub Wasteland na ps4 i Pillarsy na pc. Dragon Age Inkwizycja jakoś nawiązuje do poprzednich części? Bo nie grałem w żadną. Ewentualnie jeszcze nad Persona myślę, kiedyś w końcu trzeba ograć, dla przyzwoitości.

Tzn teraz ogrywam pilarsy na  ps4 i gra sie całkiem  całkiem port daje rade.

Opublikowano

Mam ochotę na przygodę, polećcie proszę jakiegoś dobrego RPGa. Do tej pory z tego gatunku ograłem na PS4:

1. Witcher 3 + DLC

2. Bloodborne + DLC

3. Skyrim EE

4. Dark Souls 3 + DLC

5. NiOh

6. Fallout 4 :P

Myślałem nad czymś z tych, ewentualnie jak ktoś ma coś jeszcze fajnego to niech pisze:

1. Torment Tides of Numenera

2. Divinity Original Sin

3. Wasteland 2

4. Pillars of Eternity.

Co warto a co nie?

Divinity, ta gra jest genialna.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Forumku, a jakbym się chciał zabrać za Yakuzę, to lepiej zacząć od 0, czy Kiwami? Z tego co czytam w internetach to generalnie "jeden rabin powie tak, a drugi inaczej". Z jednej strony lepiej poznawać giereczki w kolejności jak były wydawane, czyli wedle tej zasady wypadałoby zacząć od jedynki, z drugiej w Kiwami podobno dodano bezpośrednie nawiązania do Zero i nawet jest trofka za posiadanie zeń sejwa, więc... sam już nie wiem.

Edytowane przez Frantik

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Far Cry Primal, warte to wydania 70zł? Ostatni FC którego ogrywałem to 2-ka, ale było to tak dawno, że nie pamiętam nawet czy mi podeszło. Jak wypadają kwestie techniczne (PS4), płynne, ładne i ogólnie cieszy oczy, czy raczej w drugą stronę? 

Opublikowano

Primal co do płynności to bez zastrzeżeń, grafika ani piekna ani brzydka - mi osobiscie oczy nie krwawiły. Gra fajna, aczkolwiek mozna popasc w monotonie

Opublikowano

Amer - skoro dwójka ostatnia, to prawilnie odpalaj FC3 - najlepszą część i jednocześnie odsłonę, od której wszystko zaczęło się pier.dolić (coś jak z CoD4 MW).

No chyba, że musi być coś konkretnie na najnowszą generację, wtedy Primal myślę, że OK. Ja kupiłem gierkę jakiś czas temu za podobną cenę i... folię zdarł z niej kumpel, jak mu pożyczyłem - sam nadal nie odpaliłem :)

Po ograniu ostatnich części (FC4 nawet dwukrotnie, na obydwu generacjach) mam przesyt - dla Ciebie jednak będzie to świeże doznanie, więc powinno być OK.