_Red_ 11 993 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 To ja faktycznie muszę mieć dziwny gust do gier, bo trzymałem Lego City w szufladzie z 3 miesiące, czekając na okazję do coopa, aż w końcu odpaliłem w singlu i wsiąknąłem na 30h, czasem brechtając srogo z gagów. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 W dniu 2.03.2018 o 07:14, Horban napisał: Szukam gry dla dwóch osób na dwa pady na jednej konsoli. Chciałbym pograć wspólnie z córką, córka ma 7 lat. Co oprócz Diablo 3 możecie polecić? Wiem że teraz w marcu ma wyjść The Way Out które jest stworzone do grania zespołowo. To o dwoch braciach mozna w coopa? Bo chyba prosta byla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Horban 1 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 The Way Out dopiero wychodzi, gra jest oparta na coopie, coś podobnego jak na Xbox było Army of Two. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 3 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2018 Potwierdzam, Brothers: A Tale of Two Sons to całkiem dobra gra na początek do coopa w którą można grać na jednym padzie. Uczyłem swoją dziewczynę obsługi pada na przykładzie tej gry Poza tym możesz sprawdzić Overcooked, chociaż nie wiem jak córka zniesie presje czasu (ja jako dziecko nienawidziłem takich rzeczy xD ) Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 964 Opublikowano 10 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2018 Fallout 4 czy ME Andromeda? Jak teraz wygląda sytuacja ze stroną techniczną tych gier? Dalej są glitche, bugi i inne syfy? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 10 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2018 (edytowane) Oba tytuły to troche gorsze wersje swoich swietnych poprzedniczek. Przeszedłem obie gry, ale z racji wiekszego uwielbienia dla świata post-apo niż kosmicznej opery, bralbym F4. Nie kojarze problemow technicznych sprzed ponad pół roku. Edytowane 10 marca 2018 przez _Red_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2018 Zdecydowanie f4. Eksploracja i walka... 9/10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 W dniu 10.03.2018 o 17:28, triboy napisał: Fallout 4 czy ME Andromeda? Jak teraz wygląda sytuacja ze stroną techniczną tych gier? Dalej są glitche, bugi i inne syfy? Pomijam kwestię poziomu samych gier, bo w F4 nie grałem, ale co drugiej części posta : w ME bugi nadal są, w większość nie przeszkadzające jakoś znacznie w grze (choć parę razy się zaklinowałem postacią w jakimś kącie i chwilę mi zajęło, zanim się wydostałem lol), ale w pierwszych ~15h ze dwa razy mnie zwyczajnie wyje.bało do menu konsoli (dobrze, że autosave'y są często). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 Przeszedłem obie gry, w krótkim odstępie czasu i zdecydowanie milej wspominam Andromede. Fallout 4 jest tak nijaki i w każdym elemencie średni że wypada blado nawet przy Falloucie 3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 964 Opublikowano 11 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2018 Oby mi bardziej podszedł niż Tobie, bo już do mnie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
p3r3z 1 Opublikowano 13 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2018 cos z kotletow :Naruto Ultimate Ninja Trilogy czy Devil may Cry Hd?Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 13 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2018 Z Naruto na PS3 bardzo dobrze się bawiłem, ale trzy(czy ile tam jest bo na PS3 było 5) części pod rząd mogą się znudzić. Co do DMC to niestety ten remaster wygląda słabo. Zobacz sobie na yt czy nie przeszkadza Ci oprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 964 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 Takie pytanko. Chcę sprzedać Bloodborne za 50pln i napisał do mnie koleś czy nie jestem zainteresowany wymianą za Destiny 2. W jedynkę nie grałem. Bloodborna mam z plusa. Pytam czy warto, bo kojarzę, że D2 w porównaniu z 1 jest troszkę słabsza, a nie wiem czy jakoś ją rozbudowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 2 godziny temu, triboy napisał: Takie pytanko. Chcę sprzedać Bloodborne za 50pln i napisał do mnie koleś czy nie jestem zainteresowany wymianą za Destiny 2. W jedynkę nie grałem. Bloodborna mam z plusa. Pytam czy warto, bo kojarzę, że D2 w porównaniu z 1 jest troszkę słabsza, a nie wiem czy jakoś ją rozbudowali. śmiało mogę Ci polecić, a w szczególności jak nie grałeś w jedynke 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 Dokładnie. Jak masz cyfrową wersję, a gier nie kolekcjonujesz, to śmiało idź na taki układ. Zawsze to kilkanaście godzin soczystego strzelania. Jak masz z kim grać, a gra cię wciągnie, to nawet kilkadziesiąt godzin pęknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 27 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2018 W przypadku Destiny 2 pozostaje jednak kwestia dodatków, bo bez nich nie będziesz mógł uczestniczyć w części zadań do wykonania. Poza tym chyba w maju pojawi się drugi dodatek, więc dojdzie jeszcze więcej rzeczy, w których nie będziesz mógł uczestniczyć. Generalnie Destiny 1 i 2 bez dodatków, które kupujesz osobno jest trochę kiepskim pomysłem, bo zostajesz ograniczony, a jak Ci się spodoba, to jedynym wyjściem będzie kupić dodatek lub przepustkę sezonową w sklepie za pełną cenę. Aczkolwiek żeby zobaczyć główny wątek fabularny, to podstawka wystarczy. Oczywiście nie zobaczysz, co dodali w dodatku, ale akurat tam fabuła jest znikoma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Horban 1 Opublikowano 27 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2018 Tak jak wyżej pisali... Jeśli Destiny 1/2 to tylko z dodatkami. Jeśli nie grałeś w Destiny to warto kupić jedynkę dla samej fabuły, natomiast Destiny 2 jest na pewno lepsze wizualnie, ma kilka udoskonaleń w stosunku do jedynki, ale mnie osobiście bardziej podoba się fabuła Destiny.Gra jest shooterem MMO więc fabuła to tylko wstęp do gry. Proponuję pobrać demo i sprawdzić czy ci się widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2018 Nioh czy The Surge? To pierwsze bardziej ciągnie mnie settingiem i klimatem, choć pamiętam że grając kiedyś w alfę dostawałem takie wciry, że wymiękłem. Demko The Surge sprawia wrażenie bardziej przystępnego, ale ogólnie jakoś to "mniej ciekawsze" dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2018 Nioh bierz, full łatwiejszy niż alphy i bety ale nadal lipy nie ma i łatwo nie jest, ale w sam raz moim zdaniem. The Surge mnie zdążylo uśpić po zagraniu w demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2018 (edytowane) Nioh, owszem początki są trudne ale jak się wciągniesz i będzie flow to gra jest przyjemna, walki i style to poezja, nauczysz się, sam gram znowu i nie mogę się oderwać. Edytowane 10 kwietnia 2018 przez Faka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2018 Dzięki, pany. Brakło niestety plusika dla @Faka, ale będę pamiętał jak się limit odnowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 W dniu 10.04.2018 o 11:27, Frantik napisał: Nioh czy The Surge? Wiem, że już "po ptokach", ale ja przewrotnie polecę The Surge - dla mnie chyba największe zaskoczenie 2017 i jeden z tytułów, które będę miło wspominał. Podobnie jak u Ciebie, tak i mnie ze względu na klimat bardziej interesował Nioh, a Alpha i Beta skutecznie utwierdziły mnie w konieczności zakupu premierowego. The Surge miałem w głowie, ale zdecydowanie "na później" (czyli cena w granicach 50zł). Kupiłem gierkę Team Ninja, trochę pograłem, ale chyba zbiegło się to z jakimiś innymi zakupami, bo jakoś tak bez żalu porzuciłem w trakcie i do tej pory nie wróciłem. The Surge natomiast znalazłem gdzieś za 80zł, odpaliłem i wsiąkłem na maxa, wbijając nawet platynkę, a później także 100% w DLC - super gierka i bardzo fajny "souls-like". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 Forumku, jako że mi lewą rękę w gips wpakowano a Netflix po jakimś czasie się nudzi, co możecie polecić do grania jedną ręką (prawą)? Kojarzę jedynie gry od Telltale i Life is Strange. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 Zależy jakiego masz skilla Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 Godzinę temu, Rudiok napisał: Forumku, jako że mi lewą rękę w gips wpakowano a Netflix po jakimś czasie się nudzi, co możecie polecić do grania jedną ręką (prawą)? Kojarzę jedynie gry od Telltale i Life is Strange. Turóweczki. Myślę, że XCOMy i Valkyria Chronicles są do ogrania jedną ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi