Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

basbot11

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na PS Store jest wyprzedaż japońskich gier, myślę o zagraniu w Yakuzę, do wyboru 0, 6 i Kiwami - którą część polecicie jako pierwsze podejście do serii?

Opublikowano
15 minut temu, Qra napisał:

Na PS Store jest wyprzedaż japońskich gier, myślę o zagraniu w Yakuzę, do wyboru 0, 6 i Kiwami - którą część polecicie jako pierwsze podejście do serii?

Jedyny słuszny wybór to yakuza 0. Jeśli nie wiesz czy seria ci podejdzie a y0 czyli jedna z najlepszych odsłon cię do niej nie przekona to tym bardziej nie zrobi tego kiwami. Z drugiej strony jeśli spodoba ci się 0 od razu masz szanse zagrać w kontynuacje czyli kiwami a potem w kiwami 2 której premiera już niedługo. 3, 4, 5 tylko jeśli masz dużo zawziętosci i ps3 a jak nie to YouTube i jedziesz z Yakuza 6.

• Plusik 2
  • Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

NA PS Store jest promocja na Batmana S02 i Guardians of the Galaxy. Czy obie ukazały się już w całości? Lubie sobie raz na jakiś czas wbić łatwą platynkę i zastanawiam się która wybrać. Batman S01 był ok. Bez watpienia jestem bardziej MArvelowy niż DCowy, ale czy polecacie GotG?

edit: trailer GotG wygląda tragicznie :(

Edytowane przez szczudel
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zdecydowanie RE, choć ciężko przy nim odpocząć, a spina obowiązuje tu praktycznie przez cały czas. Chwilami idzie się dosłownie spocić ze stresu. Do Nioha robiłem już dwa podejscia, kocham gry soulsopodobne, a mimo to gra za każdym razem szybko lądowała na PT. To dwie kompletnie inne zabawki, ale serio - Residenta mogę polecić Ci z całego serca.

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Śródziemie: Cień wojny kosztuje teraz 144,50zł (promocja z 289zł). Warto to brać? Grał ktos w ta gre?

Ogarnialiśmy ze znajomym demo i strasznie długie i chyba jest bez ograniczeń... Chyba że w pełnej wersji jest dużo więcej opcji, bo map to na pewno...

Opublikowano

Przeszedłem ją kilka miesięcy temu i choć nie jest pozbawiona wad, to bardzo dobrze bawiłem się przez te 40 godzin. :lapka:
Natomiast co do ceny, to tak jak kolega powyżej napisał - żadna to promocja. Cień Wojny podobnie jak Battlefront II, Wolfestein II, AC: Orgins, czy The Evil Within II już w grudniu ub.r. były do kupienia za ok 140zł w sklepie. @messer88ma rację, obecnie pudełkową wersję (nowa) można kupić za mniej niż sto zł. 
Miłej gry.

Opublikowano
Teraz, zagul napisał:

Szukam jakieś ścigałki, żadnego symulatora, raczej arcade. Atutem będzie split screen. Na PS4 w żaden tego typu tytuł jeszcze nie grałem.

Dużego wyboru nie masz bo jest z w miare spoko gier Driveclub i Need for Speed Rivals ale nie wiem jak ten drugi tytuł się zachował bo grałem w niego dawno temu

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Dużego wyboru nie masz bo jest z w miare spoko gier Driveclub i Need for Speed Rivals ale nie wiem jak ten drugi tytuł się zachował bo grałem w niego dawno temu

W Rivals grałem na PS3.

Opublikowano
2 minuty temu, zagul napisał:

Driveclub'a mogę kupić w pudełku normalnie czy są jakieś wydania z DLC itp. ?

Weź pudło i dokup cyfrowo season pass bo nie ma zbiorczego wydania. 

Opublikowano

Oprócz DriveClub polecam jeszcze WipEout Omega Collection, oba tytuły są nastawione na rywalizację, więc jak ktoś szuka wyzwań, to nie ma lepszego wyboru.

• Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano
6 minut temu, Square napisał:

Oprócz DriveClub polecam jeszcze WipEout Omega Collection, oba tytuły są nastawione na rywalizację, więc jak ktoś szuka wyzwań, to nie ma innego wyboru.

Fixed

Opublikowano

Ale nie CWuj tu :) Nie wiem, ścigałek dużo jest dostępnych na PS4, w te dwie przegrałem wiele godzin i mogę potweirdzić, ze pod względem rywalizacji to pierwsza klasa.

To do Orzecha.

Opublikowano (edytowane)

Przegłosowane. :kaz:

My2soAZ.jpg

WipEout: Omega Collection. Gra nie dość, że wygląda wprost kapitalnie,  fantastycznie brzmi, to jeszcze zapewnia wspaniałą zabawę.
Dodatkowo w sieci Saturn teraz już Media Markt, widziałem ją w łikedn za niecałe pięćdziesiąt zł. Za ten komplet, to niesamowita cena. :good2:

Edytowane przez Sylvan Wielki