Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

basbot11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, Sylvan Wielki napisał:

widziałem ją w łikedn za niecałe pięćdziesiąt zł

A to powinę sobie, dzięki za info

Opublikowano

Ostatnim fpsem w jakiego grałem był chyba Killzone 2, ewentualnie jakiś Battlefield się napatoczył po drodze. No i właśnie naszła mnie ochota na coś strzelanego. Wyszło na ps4 coś ciekawego w singlu? 

Opublikowano
23 minuty temu, Wredny napisał:

O singla pytał, więc tylko Wolf i DOOM. Titanfall 2 to jednak poziom kampanii CoDów, może ciut wyżej.

Titanfall 2 ma przecież bardzo spoczko kampanię z fajnymi zróżnicowanymi lokacjami, elegancką grafiką, mechami i rewelacyjnym movementem postaci z elementami parkouru które zrobiły na mnie duże wrażenie. Z ręką na sercu polecam kampanię w T2 szczególnie w cenie za jaką obecnie można kupić gierkę.

• Plusik 1
Opublikowano

MLB, Until Dawn, LittleBigPlanet 3, Infamous: Second Son, Driveclub i Killzone: Shadowfall.

Co z tego polecacie na pierwszy ogień?

Opublikowano
3 minuty temu, ragus napisał:

MLB, Until Dawn, LittleBigPlanet 3, Infamous: Second Son, Driveclub i Killzone: Shadowfall.

Co z tego polecacie na pierwszy ogień?

LBP3, INFAMOUS, UNTIL DAWN, KILLZONE, DRIVECLUB.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Full Throttle - jakoś wykręcony klimat Grim Fandango mnie nie przekonuje, a FT to była jedna z pierwszych gier, które ograłem na przepotężnym Pentium 60 u kumpla - ależ to robiło wtedy wrażenie :)

Opublikowano

Pany i panewki. Mojej dziewczynie bardzo przypadł do gustu Sherlock Holmes: Córka Diabła na PS4. Co możecie podobnego polecić? Warunek musi być w PL i bardziej zależy na części detektywistycznej i historii niż na łamigłówkach przestrzennych czy tym bardziej zdolnościach manualnych.