szczudel 146 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Knack jest o tyle spoko w co-opie, że: -kamera jest statyczna, więcekran nie jest podzielony. -tylko zgony pierwszego gracza wpływaja na grę. 2-gi może ginąćdo woli. Wiele razy gralismy na zasadzie "synek idź ich roztrzaskaj, bo ja mam mało życia". A ten z bananem na ustach niczym w filmie Edge of Tommorow, biegł i powoli ich punktował. Śmiechu było co niemiara. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 No właśnie jak już syn gra na konsoli to żeby miał z tego radochę :) bardzo fajnie się bawił przy lego tajny agent Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Hellblade był już dłuższy czas w moim backlogu, a teraz jest na PS Store za 46.50. Będą to dobrze zainwestowane pieniądze? Rozumiem, że to taki krótki samograj z dobrą historią i ładną graficzką? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 i z dobrym dźwiękiem na słuchawkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Samograj to tak niezupełnie, masz tam sekcje walki, zagadek plus coś na zasadzie symulatora chodzenia gdzie zgłębiasz psychikę głownej bohaterki. Gra jest na 8-10h ale żebym to nazwał lekkim przeżyciem to nie bardzo, ale za 46zł to nie ma co się szczypać i warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 ave, będę kupował prosiaka i mam bundle do wyboru spider-man + Morrowind online, lub Days Gone + Morrowind online. Który lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Spider-Man, ale dla kogoś kto woli tematykę DG to wybór będzie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Dokładnie tak - ja bym brał z Days Gone, bo Spider-Man to dla mnie taki ciut lepszy inFamous. A nie możesz wyebać tego "Morrowinda" i wziąć obydwa exy? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 980 Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 1 godzinę temu, Kaczi napisał: ave, będę kupował prosiaka i mam bundle do wyboru spider-man + Morrowind online, lub Days Gone + Morrowind online. Który lepszy? Wez days gone, przejdz i zamien na tanszego spidermana, zostanie jeszcze różnica na pizzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Dziady nie maja bundli z Days gone, zostaje albo kupić online albo barć ze Spidermanem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Spiderman jest cudowną grą, bierz z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 56 minut temu, Kaczi napisał: Dziady nie maja bundli z Days gone, zostaje albo kupić online albo barć ze Spidermanem To w takim razie bierz i sie nie zastanawiaj, bo to bardzo fajny tytuł - ja nie miałem takiego wyboru i jedynie bundle ze Street Fighter V były w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 tej, ten Rise of the Tomb Raider to dobry jest? W sensie lepszy od tego TR z 2013? Bo był wpierw ten z 2013, potem Rise, a następnie Shadow, tak? Widzę, że jest w storze za względne pieniądze... Wprawdzie będzie teraz grane Bordersy ale może później... Przy jedynce nie bawiłem się jakoś źle (pomijając upośledzone multi) więc pytam czy kolejna odsłona jest lepsza/gorsza/taka sama . Bo po gameplayach dalej widzę, że wszystko świeci się jak psu jajca (pierwsze co wyłączę) i ogólnie jest crafting i stealth w krzaciorach. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Mi Rise o wiele mniej się podobał niż TR 2013. Jakieś takie wszystko bez wyrazu, fabuła nijaka, jedynie grafika i widoczki fajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 @Farmer Rise spoko, ale to najgorsza część trylogii - jedynka przyszła znikąd i zrobiła świetne wrażenie, a tutaj więcej tego samego, tylko z gorszym klimatem, mniej ciekawą miejscówką i masą nayebanych znajdziek co dwa kroki. To nadal solidne 8/10 i wypada zagrać, ale Shadow zrobił mi dużo lepiej, głównie ze względu na lepsze wyważenie proporcji, no i ten dżunglowy klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Rise jest najciekawszym rozwinięciem idei rebootu. Ma świetne grobowce, zagadki srodowiskowe i sporo elementów metroidvanii. W dodatku fanty zdobywane w grobowcach maja realne przełożenie na grę co sprawia, że jest sens robić je dla czego więcej niż rylko % ukończenia gry. Zdecydowanie najlepsza z całej trylogii. IMO pod wieloma względami Shadow to krok wstecz, z resztą gry nie robiło już Crystal Dynamics co widac, bo jest zwyczajnie słabsza technicznie i pod względem samych mechanik. Edytowane 9 Września 2019 przez Paolo de Vesir 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Ech, i bądź tu teraz mądry... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 27 minut temu, Farmer napisał: Ech, i bądź tu teraz mądry... Olej i nie kupuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 9 godzin temu, Farmer napisał: Ech, i bądź tu teraz mądry... Mimo skrajnie różnych opinii, z obydwu tekstów bije przesłanie "bierz i nie pyerdol", więc się nie zastanawiaj. Co więcej - sprawdź, oceń i po wszystkim podziel się wrażeniami, bom ciekaw, które stanowisko będzie Ci bliższe. Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Panowie doradźcie. Mam ochotę na jakiegoś Assasins Creeda a ostatniego, w którego grałem była cześć druga (swoją drogą mega mi się podobała) więc mam drobne zaległości. Chętnie obadałbym sobie, któraś z nowszych części a nie bardzo wiem, którą wybrać - ot tak do pogrania bez zbędnego zagłębiania się w całość historii ciągniętej przez te wszystkie odsłony Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Origins jest naprawdę dobry. Odyseja mnie znudziła w jednej trzeciej. Ale może to zmęczenie materiału? Kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Assassins Creed IV: Black Flag zachowuje to co jest Assassyńskie z dużą dosypką klimatu piratów z karaibów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sebishi 1 Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Witam. Zastanawiam sie nad kupnem ps4 ale tak naprawde dla jedej gry gran turismo sport. Ma ktos ta gre? Nie moge znalesc jakis nowych recenzji, a slyszalem ze sporo dodali. Jest tryb dla jednego gracza z wyscigami jak to bylo w kazdej poprzedniej czesci? Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) 8 godzin temu, sebishi napisał: Jest tryb dla jednego gracza z wyscigami jak to bylo w kazdej poprzedniej czesci? ta czesc jest nastawiona na rywalizacje online...kariery takiej jak dawniej nie ma (podobne sa licencje) sa wyscigi danej kategorii odpalasz i jedziesz. Zdobywasz waluty za ktore kupujesz samochodziki do grania online. Od premiery dodali sporo samochodow i pare nowych tras. Jak lubisz rywalizacje online to warto. Natomiast jesli chodzi o kariere to na chwile obecna i tak nie masz innej alternatywy na PS Edytowane 1 Października 2019 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
sebishi 1 Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Nie lubie grac on-line. Czyli wyscigow singlowych nie ma? Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi