Luqat 969 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 (edytowane) Jest dużo wyścigów w singlu. Masz tryb kampanii,a w min GT league, czyli "kariera" w stylu poprzednich części, z tym że nie ma żadnych mistrzostw, a wszystkie wyścigi są pojedyncze. Oprócz tego nauka jazdy, czyli licencje, wyzwania misji, czyli różne predefiniowane zadania i praktyka na torze, czyli jazda na torach na czas (sektory i pełne okrążenia). Ogółem dla nowego gracza jest od groma grania na dzisiaj. Możesz też tworzyć sobie wyścigi z wszelkimi ustawieniami, Jak zużycie opon, paliwa, ilość czasu/okrążeń, kategorii itp. Do tego teraz wyrwiesz tanio grę, więc bierz śmiało. P.s. Od premiery doszło 150 fur, a tras/wariacji jest ze dwa razy więcej niż na premierę. Edytowane 5 października 2019 przez Luqat Cytuj
sebishi 1 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 Ok dzieki za odpowiedzi. To chyba jednak zdecyduje sie na ps4Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 Spoko, ale jak już kupisz konsolę, to przy okazji warto zagrać w jeszcze kilka innych gier Cytuj
sebishi 1 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 A no to wiadomo. Ale teraz mam xbox one, i kupuje ps4 przedewystkim dla gran turismo, ale szkoda mi znowu serii forza z xboxa. A da sie grac w gry z ps3 lub ps2 na ps4? Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 Nie da się. Nie ma wstecznej kompatybilności jak na xone, no a poza tym trzeba zarobić na remasterach . Cytuj
sebishi 1 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 A sa na remasterach np gran turismo 5 lub 6 albo jakies gry wrestlingowe? Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 Nie wydaje mnie się. Gt5/6 na pewno nie ma. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 Ogrywał ktoś może te nowe Baldur's Gate/Icewind Dale/Planescape: Torment na plejce? Da się w to pograć i czy ma język polski? Strasznie mnie ciekawia te tytuły bo nigdy nie miałem okazji zagrać Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 27 listopada 2019 Opublikowano 27 listopada 2019 Pany, co byście wybrali: Death Stranding czy Star Wars Jedi Fallen Order? Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 27 listopada 2019 Opublikowano 27 listopada 2019 Zayebiste pytanie - por#chałbyś, czy zjadł dobry obiad? Dwie różne gry, dwie zayebiste gry, choć Death Stranding raczej nie dla każdego. Wejdź w tematy obydwu tytułów, poczytaj czy to Twoja bajka i bierz - ja polecam obydwie i tak też kupiłem. Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 27 listopada 2019 Opublikowano 27 listopada 2019 (edytowane) Ruchanie po obiedzie, ale nie za wcześnie żeby się nie porzygać. Wiem że to dwie różnie gry i chyba by trzeba ten temat zamknąć, bo taki tekst można wkleić w każdej odpowiedzi. Mam z tym dylemat, więc stąd pytanie. EDIT: Wziąłem Star Warsy jakby kogoś to interesowało. Edytowane 28 listopada 2019 przez Mihau_ALU Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 27 listopada 2019 Opublikowano 27 listopada 2019 Z tych dwóch brałbym Star Wars Jedi Fallen Order w pierwszej kolejności. 1 Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 27 listopada 2019 Opublikowano 27 listopada 2019 Weź to co tańsze i krótsze. Jak sprzedasz to będzie mniejsza strata. A później kup tę drugą grę. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 22 grudnia 2019 Opublikowano 22 grudnia 2019 Trochę czasu minęło od premier więc pytanie : PES 2020 czy Fifa 20 . Zaznaczam że chodzi mi o granie offline jedynie , dwa meczyki dziennie - broń boże żadnych rakowych FUTów czy odpowiednika nawet nie wiem jak on on się tam zwie konkkurencji - liga angielska jedynie , koszulki mogę sobie sam wyedytować . Gameplay lepszy ma ... ??? Cytuj
SebaSan1981 3 589 Opublikowano 22 grudnia 2019 Opublikowano 22 grudnia 2019 Dwudziesta fifa jest bardzo fajna. Tyle samo czasu poświecam trybowi FUT jak i singlowej karierze mojego awatara. Volta mode też jest spoko, bardzo dynamiczne. Gdybym miał polecać do luźnego grania to zdecydowanie Fifę. Cytuj
pawelmisiek 0 Opublikowano 25 grudnia 2019 Opublikowano 25 grudnia 2019 Witam, tak jak w temacie może ktoś wypisać mi jakie są gry wykorzystujące kontrolery ruchu i/lub kamerkę do ps4 ? Szukam tytułów gier na googlach i różnych forach wpisując w wyszukiwarkę i jakoś ciężko coś znaleźć . Jedynie wiem że just Dance wykorzystuje . Będę bardzo wdzięczny . Pozdrawiam Cytuj
pietrex 3 Opublikowano 5 stycznia 2020 Opublikowano 5 stycznia 2020 Witam, Będę wymieniał PS4 na Pro i chciałbym się zapytać, z jaka gra wybrać? Ogolnie widziałem 2 zestawy, które mnie interesują - Death Stranding lub RDR2. Zaleglosci z grami mam dużo a zastanawiam się jeszcze nad Horizon, Spderman oraz Detroit... Może jednak kupić „golasa” PS4 i dodatkowo grę? I jeszcze jedno pytanie czy RDR2 jest przytłaczająca jeśli chodzi o rozmiar i czas przejścia gry i co tam można robić? Pozdrawiam Cytuj
Sylvan Wielki 4 619 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 Cześć @pietrex Wybierz którąkolwiek z wyżej wymienionych gier, a otrzymasz znakomity, piękny przy tym tytuł. Przeszedłem je wszystkie i jestem nimi zachwycony. Oczywiście nie są to pozycje pozbawione wad, dalej wszytko zależy od gustu grającego, niemniej ja polecam ograć każdą z nich. Jeżeli chodzi o wybór pomiędzy kombo Pro i gra w zestawie, a sama konsola i dany tytuł osobno, wybierz opcję korzystniejszą finansowo (dla przykładu). Natomiast w kwestii samego Red Dead Redemption II, to faktycznie jest olbrzyma, niesamowicie rozbudowana gra z nieprawdopodobnym przywiązaniem do detali. Mnie jej ukończenie z okazjonalnym wykonywaniem aktywności pobocznych zajęło niemal osiemdziesiąt godzin. Bawiłem się fantastycznie i zdecydowanie jest co tam robić - od partyjki pokera, aż do zabawy w łowcę nagród. Co tam nie wybierzesz - miłego grania. Cytuj
pietrex 3 Opublikowano 9 stycznia 2020 Opublikowano 9 stycznia 2020 Dziękuje za odpowiedź zdecydowałem się na zakup z Allegro Ps4 Pro + Death Stranding. Czy jeśli na aukcji piszą „angielska wersja gry” to w menu gry będę mógł uruchomić polskie napisy czy trzeba szukać innych zestawów? Przegladam oferty i nigdzie nie widnieje Death Stranding PL, jedynie zestawy z „europejskiej” dystrybucji. Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 27 stycznia 2020 Opublikowano 27 stycznia 2020 Jakiś czas temu wbiłem platynę w Sky Force Reloaded i poszukuję czegoś podobnego. Ogólnie uwielbiam takie gry jak SF, Resogun czy Super Stardust. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 28 stycznia 2020 Opublikowano 28 stycznia 2020 widzialem ze matterfall (?) gra od tworcow Resoguna jest na promocji w mm za 30 zl 1 Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 28 stycznia 2020 Opublikowano 28 stycznia 2020 19 godzin temu, Arkady napisał: Ogólnie uwielbiam takie gry jak SF, Resogun czy Super Stardust. Za Nex Machinę byś się wziął I jak wyżej Matterfalla możesz sprawdzić. 1 Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 29 stycznia 2020 Opublikowano 29 stycznia 2020 Sprawdzę tego Matterfalla, do Nex Machine ostatnio wróciłem na chwilę i znowu jakiś inny tytuł mnie odciągnął, jakoś nie mogę się przekonac Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 stycznia 2020 Opublikowano 29 stycznia 2020 Ja się jednak odbiłem od Matterfalla, za bardzo mi przypomina tryb commando z Resoguna który mi też nie podszedł Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Ożeż ty, teraz to mi narobiłeś smaka, tryb commando Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi