Opublikowano 4 lutego 20205 l Odebrałem Matterfall z MM. Dzięki za cynka Szymek i polecenie tej gry, to będzie to, choć do sterowania muszę przywyknąć
Opublikowano 5 lutego 20205 l Niedawno zakupiłem Xboxa One S i w końcu mogę pograć w dobrą ścigałkę ;D Forza Horizon 4 wymiata ;D
Opublikowano 18 lutego 20205 l Panowie, od której części zacząć ogrywać serię Yakuza tak żeby kolejno poznawać historię bądź, od której najlepiej zacząć żeby zobaczyć czy rozgrywka i klimat podejdą ? Nie jestem pewien czy wsiąknę, być może odłożę na półkę pod dwóch godzinach, jednak od dawna coś ciągnie mnie do romansu z ta serią i zwyczajnie nie wiem, z której strony wziąć pierwszy kęs
Opublikowano 18 lutego 20205 l Większość powie że od Yakuzy Zero, ale ja napiszę żeby pierw zagrać w Kiwami, bo jest krótsza i ma mniej zawartości, idealna na początek z serią. Zerówka była klepana po piątej części jako prolog do całej serii Kazumy Kiryu, jest w niej wiele nawiązań do wcześniej wydanych odsłon. Polecam zagrać w kolejności w której wychodziły. Jeśli jednak zaczniesz od Zero też źle nie będzie.
Opublikowano 24 lutego 20205 l Ogrywał ktoś Final Fantasy Type-0? To chyba jedyny fajnal, którego nie zaliczyłem i cały czas zastanawiam się czy warto.
Opublikowano 4 marca 20205 l W dniu 24.02.2020 o 12:30, Pix napisał: Ogrywał ktoś Final Fantasy Type-0? To chyba jedyny fajnal, którego nie zaliczyłem i cały czas zastanawiam się czy warto. Jeden z najlepszych Finali, ma naprawdę dobrą i dojrzałą fabułę i niezły system walki.
Opublikowano 7 marca 20205 l W dniu 4.03.2020 o 20:59, Strife napisał: Jeden z najlepszych Finali, ma naprawdę dobrą i dojrzałą fabułę i niezły system walki. O widzisz. A sam się teraz zastanawiam czy brać FFT0 czy np. Talef of Zestiria, Valkyria Chronicles 4 czy może z innej beczki Elex? Poradzicie coś?
Opublikowano 7 marca 20205 l 2 godziny temu, SetoPL napisał: O widzisz. A sam się teraz zastanawiam czy brać FFT0 czy np. Talef of Zestiria, Valkyria Chronicles 4 czy może z innej beczki Elex? Poradzicie coś? Zestiria to szrot mimo mojego uwielbienia do Talesów, najgorsza część ( z Talesów bierz Berserię świetna odsłona) , Valkyria jest podobna do pierwszej części więc jest miodzio, w Elex'a nie grałem, ale nadal polecam Finala, bo jest po prostu świetny. Edytowane 7 marca 20205 l przez Strife
Opublikowano 7 marca 20205 l 13 godzin temu, Strife napisał: Zestiria to szrot mimo mojego uwielbienia do Talesów, najgorsza część ( z Talesów bierz Berserię świetna odsłona) , Valkyria jest podobna do pierwszej części więc jest miodzio, w Elex'a nie grałem, ale nadal polecam Finala, bo jest po prostu świetny. Dzięki za info. Dodałem wszystkie gry to listy gier do ogrania Edytowane 8 marca 20205 l przez SetoPL
Opublikowano 8 marca 20205 l Zero nie jest powiązane z VII tylko Crisis Core, więc w zero możesz grać bez obaw, jak masz PSP to Crisis Core to obowiązek najlepszy tytuł na konsole i świetny prequel FF VII.
Opublikowano 8 marca 20205 l 32 minuty temu, Strife napisał: Zero nie jest powiązane z VII tylko Crisis Core, więc w zero możesz grać bez obaw, jak masz PSP to Crisis Core to obowiązek najlepszy tytuł na konsole i świetny prequel FF VII. Pomyliłem właśnie. Grałem kiedyś na pożyczonym PSP, ale to było dawno temu i tylko pamiętam, że miało to bardzo duży związek z głównym bohaterem.
Opublikowano 14 marca 20205 l Opłaca się zakupić Red Dead Redemption 2? Uważacie to za dobrą inwestycję?
Opublikowano 25 marca 20205 l Warto Wolfensteina The New Order? Jest w storze za śmieszne pieniążki (33zł chyba) i w sumie... dawno szkopów nie mieliłem. Jak czas potraktował gierkę? Da się grać?
Opublikowano 25 marca 20205 l Zdecydowanie warto, lepszy niż druga część, chociaż nie zamiata tak graficznie jak ona.
Opublikowano 25 marca 20205 l Jak najbardziej. Świetny staroszkolny FPS. Mielisz szkopów jak pomarańcze w sokowirówcw.
Opublikowano 1 kwietnia 20205 l Wspaniała gra, bierz czym prędzej. Dla mnie jedno z lepszych doświadczeń na tej generacji (mimo, że gra tkwi mocno w poprzedniej, zresztą jest cross-genem).
Opublikowano 2 kwietnia 20205 l Kupiłem dla dziewczyny Crasha nowego by pograć w przyjemną platformówkę... Jak bardzo się myliłem... Teraz co polecacie z tego gatunku, ale nie tak trudnego? Żeby mogła przyjemnie pograć, a nie niszczyć mi pada oraz ewentualnie inne gry, które np. sprwadzą się w co-opie?
Opublikowano 2 kwietnia 20205 l 2 minuty temu, Square napisał: Może coś z serii Lego? oooooo w ogóle zapomniałem o nich, a powiedz mi, która część warto? Wyszło tego tyle, że szkoda gadać, a wiem, że niektóre z nich są dość średnie.
Opublikowano 2 kwietnia 20205 l Z tym nie pomogę bo nie grałem, ale pewnie ktoś doradzi, bo te tytuły były tu nie raz wymieniane.
Opublikowano 2 kwietnia 20205 l 10 minut temu, SetoPL napisał: Kupiłem dla dziewczyny Crasha nowego by pograć w przyjemną platformówkę... Jak bardzo się myliłem... Teraz co polecacie z tego gatunku, ale nie tak trudnego? Żeby mogła przyjemnie pograć, a nie niszczyć mi pada oraz ewentualnie inne gry, które np. sprwadzą się w co-opie? Spyro jest znacznie łatwiejszy niz Crash. W coopie to może Diablo? Tam można poziom sobie wybrać.
Opublikowano 2 kwietnia 20205 l 13 minut temu, SetoPL napisał: Teraz co polecacie z tego gatunku, ale nie tak trudnego? Żeby mogła przyjemnie pograć, a nie niszczyć mi pada oraz ewentualnie inne gry, które np. sprwadzą się w co-opie? Niestety jeśli chodzi o te gatunki na ps4, to jest pod tym względem bieda. Z "platformówek" co mi przychodzi do głowy to Ratchet & Clank (2016), a do coopa/split-screena to przede wszystkim A Way Out oraz może gry z serii PlayLink.
Opublikowano 2 kwietnia 20205 l 36 minut temu, SetoPL napisał: oooooo w ogóle zapomniałem o nich, a powiedz mi, która część warto? Wyszło tego tyle, że szkoda gadać, a wiem, że niektóre z nich są dość średnie. lego gry zaczekaj wołam specjalistę wybitnego @Colin przyzywam cię. Pan chciałby jakieś dobre lego gierki co polecasz co najlepsze na obecnej generacji
Opublikowano 2 kwietnia 20205 l Z platformówek, które syn ogrywa to Spyre jest spoko, do tego Lego tajny Agent, ostatnio Knack2