Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

basbot11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki Panowie!

Pomysłów mam już aż nadto. 

Niedługo pojawi się post na pchlim targu z zamiarem kupna tytułów. 

@bluber

o, to jest git.

A tutaj chyba jest lepsza oferta?

https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP9000-CUSA09995_00-NIOHEU0000000000

I czy muszę mieć suba ps plus? czy mogę to kupic bez aktywnej subskrypcji?

W U4 oraz TloU grałem : )

Opublikowano
5 minut temu, Banny napisał:

Ta promka nie wymaga Plusa. Nie wiem czy w samym Nioh jest on potrzebny do czegoś, ale kupić możesz.

Opublikowano
24 minuty temu, Banny napisał:

Dzięki Panowie!

Pomysłów mam już aż nadto. 

Niedługo pojawi się post na pchlim targu z zamiarem kupna tytułów. 

@bluber

o, to jest git.

A tutaj chyba jest lepsza oferta?

https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP9000-CUSA09995_00-NIOHEU0000000000

W U4 oraz TloU grałem : )

Jak lubisz podobne gry do BB czy DS to polecam Sekiro Shadows Die Twice :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spotkajmy się pośrodku i ustalmy, że BF3. 

A tak na serio to zależy co się interesuje bardziej. WW1 to obszar mniej eksplorowany w grach niż WW2, więc i pewnie sporo rzeczy nowych. 

Opublikowano
5 minut temu, LukeSpidey napisał:

Spotkajmy się pośrodku i ustalmy, że BF3. 

A tak na serio to zależy co się interesuje bardziej. WW1 to obszar mniej eksplorowany w grach niż WW2, więc i pewnie sporo rzeczy nowych. 

I szczerze padło na BF4 :) Gdyby nie to, że jest bardzo mało ludzi to moim zdaniem dużo lepsze niż BF1 i BF5.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej,

Chcę kupić prezent mojej dziewczynie na urodziny w postaci gry tanecznej + kontrolerów do tańczenia. Nie znam się na tym więc chciałbym się Was spytać co polecacie?

JustDance2020 ? I co jeszcze kupić do tego - jakąś kamerkę czy jakieś dodatkowe kontrolery są potrzebne do tej gry ?

Cenowo, żeby też nie zabiło.

Mam ps4slim.

Dzięki z góry. Pozdro

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dopiero skończyłem Days Gone i trochę odpoczalbym od apokalips i infekcji, a przecież już jutro TLOU2.

Więc mam dylemat: to czy Desperados 3. 

Shadow Tactics na PS4 uwielbialem, podobnie inne commandosopodobne. Nie wiem od czego zacząć, najwyżej potem wymienię jedna na drugą :whyyy:

Edytowane przez _Red_
Opublikowano

No jak nie do końca pasuje ci granie w dwie gry o tej samej tematyce jedna po drugiej, to weź to Desperados i tyle.

Szczerze mówiąc troszkę nie potrafiłem zrozumieć, dlaczego decydujesz się na to Days Gone chwilę przed premierą The Last of Us, ale widocznie aż tak cię ta gra nie ekscytuje.

Opublikowano

Odpowiedz jest prosta. Pojawila się promka to kupiłem po zebraniu opinii na forum. Taki sam argument poruszylem, czy ma sens cisnąć w dwie zombie game jedna po drugiej, dlatego teraz chyba odpocznę na 2-3 tyg i pocisne w strategię. A potem na świeżo TLOU2.

Opublikowano

U mnie zombiaki mogą wchodzić jedne po drugich, bo uwielbiam te klimaty, ale jak masz ich przesyt to jasne, że Desperados.
Choć w przypadku gry tak silnie nastawionej na fabułę jak TLoU, zawsze istnieje ryzyko, że im później zagrasz, tym większa szansa na oberwanie spoilerami.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Finalnie na spontanie znalazłem za grosze używkę This War of Mine jako opcja #3. Przeczytalem w necie, że ta gra wejdzie do kanonu lektur szkolnych i zacząłem badać co to. Polskie studio, wersja na androida aktualnie w promce 22 zł, a potem zobaczyłem, ze na duże konsole są wersje rozszerzone.

W weekend pobawię się tym przez chwilę. Muszę odpocząć od długich fabularnych gier i trochę czasu spędzić z rodziną xD A TLOU2 wezmę w media jak tylko kuponik się wygeneruje, jakoś nie mam ciśnienia, Days Gone mnie nasyciło grami fabularnymi.

Edytowane przez _Red_
  • Haha 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
7 minut temu, hitor napisał:

Nioh 2 czy Sekiro?

Obie dobre...różnica taka że Sekiro jest bardziej filmowe (widowiskowe). Nioh to dużo więc możliwości kustomizacji i sporo więcej misji. Tak czy siak warto ograć obie.