Homelander 2 082 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Jak dla historii i wczuwy to ograj trójeczkę i wystarczy. A jak Ci mało to uderzaj najpierw w gry z PSP, a na końcu te Wstąpienie. Ale tak czy siak trójkę bym ograł, fajne smaczki są w tej części z 2018 Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 30 października 2023 Opublikowano 30 października 2023 Polećta coś w stylu Broforce - jakiś prosty szpil na niezobowiązujące, krótkie sesje z doskoku. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 30 października 2023 Opublikowano 30 października 2023 W Huntdown grałeś? 1 1 Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 30 października 2023 Opublikowano 30 października 2023 7 minut temu, Plugawy napisał: W Huntdown grałeś? Tak, ale faktycznie dobry trop Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Hej Pany, co z klasyków Kojimy ograć? MGS5 czy Death Stranding. Do MGS ciagnie mnie to, że to jedyna czesc ktorej nie skonczylem. Do DS to, ze nie znam fabuly i historii, a sama gra wydaje mi sie ciekawa Cytuj
whitesand 16 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Jeśli wolisz urealnione historie (o ile u Kojimy jest coś rzeczywistego) to bierz MGSa. Jeśli Snake Ci się przejadł to DS. Osobiście grałem w obydwa tytuły i za MGS V przemawia u mnie ten militarny sznyt i gnębienie kacapów. Temat na czasie. 50/50 dla obydwu gier ode mnie, ze wskazaniem na Węża. Cytuj
mario10 520 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Szczerze polecam DS dla mnie genialna gierka 1 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca DS albo wsiąkniesz, albo się zanudzisz. No nie jest to gra dla każdego. Cytuj
whitesand 16 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Fakt. Przeszedłem, ale ostatnie 5-8 godzin to była męka. Aby szybciej. Cytuj
mario10 520 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Dla mnie końcówka była świetna bo się działo solidnie Cytuj
whitesand 16 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Tak. Końcówka, walka z bossem in plus. Ale te ostatnie godziny łażenia to męka. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Idealny przykład gierki dla której można uargumentować zarówno 9/10 jak i 6/10 Cytuj
mario10 520 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca No to nie jest gra dla każdego, ja czekałem na każdą kolejną sesję, a sąsiad po kilku razach odpuścił Cytuj
mario10 520 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Odświeżę trochę temat. Poszukuję gry o wędkowaniu, ale to chciałem dla syna więc nie jakiś mega symulator tylko bardziej arcadówka. Ktoś coś może polecić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi