maztika 36 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 W Rivals dość przyjemnie się gra. Spędziłem z nią 7-10 godzin, nie przeszedłem całej, ale puściłem w takiej samej cenie jak kupiłem. Full arcade i zdecydowanie ciekawiej robi się jak zgadasz się z innym graczem i pomagacie sobie przy wyzwaniach. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Co wybrac panowie ? Mortal Kombat X czy Battlefield Hardline ? W fps'y lubie pogrywac i beta Hardline mi sie podobala,mam jedynie obawy czy nie beda pustki na serwerach za pol roku- rok. W bijatyki jestem slabiutki, gralem w poprzednie Mortale na psx'y, xboxy itd. ale jakos nigdy mi nie wychodzily fajne combosy. Nie mam 20h czasu na cwiczenie combosow 2-3 postaciami. Dostalem mocnego hype'a na tego MKX to trzeba akurat przyznac Kupilem obie gierki Cytuj
Łuku 3 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 to i ja mam pytanie co wybrać gta v czy wiedźmina 3? kasę mam tylko na jedną z tych gier. I dlaczego? dziękuję za odpowiedzi Cytuj
Sylvan Wielki 4 605 Opublikowano 23 maja 2015 Opublikowano 23 maja 2015 GTA V zaliczyłem na poprzedniej generacji, jak i na PS4 (nieco tez pograłem na master race by zobaczyć, jak się prezentuje). Gra jest fantastyczna. Postać Trevora jest jedną z najwybitniejszych w historii gier w ogóle. Pozycja ta wciąga, bawi, można w nią grac godzinami ot tak. Prezentuje się przy tym bardzo, ale to bardzo dobrze. Kilkadziesiąt godzin frajdy za ok 160zł. Wiesława dopiero zacząłem, ale jesli będzie (a na to się zanosi) trzymał klasę poprzednika, to śmiało te dwieście zł można bez żalu wydać. Co nie kupisz, będziesz zadowolony i godzina zabawy wyniesie ok 4zł. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Nie mam zbyt wiele czasu na granie i gram około 5h tygodniowo zaledwie. Zastanawiam sie czy kupić Wiedźmina za te 2 stówki bo hajp jest nieziemski i sie podjaralem na niego (nie lubię RPG, nigdy mnie żadne nie wciągnęło, ale w Wiedzminy nie grałem) czy lepiej najpierw pozaliczac zaległości jakie mam czyli Wolfenstein The Old Blood, Sherlock Holmes, Shadow of Mordor i poczekać aż Wiedźmin zejdzie z ceny. Z jego długością i popularnością to używki tez spadną do poziomu ~100zl pewnie najwcześniej za 4 miechy. Jak myślicie? 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 przy tak małej ilosci czasu to nawet nie opyla się włączać tej gry Cytuj
toronto 2 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Aktualnie leci Wiedźmin, ale przydałoby się pomęczyć coś online. TLoU i GTA V, single i multi, ograne na PS3, więc czy jest sens kupować te same tytuły żeby tylko pograć multi na PS4? Ewentualnie co innego możecie polecić do sieciowej rozgrywki? Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Co proponujecie na rozpoczęcie przygody z PS4 (i ogólnie z konsolami Sony)? Szukam online oraz single czegoś tak do 100 zł sztuka. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) The Last of US Metro REDUX GTA 5 No i Wiedźmin 3, za niego warto zapłacić tyle ile kosztuje (190??) Edytowane 10 czerwca 2015 przez ussr 1 Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Wiadomo The Last of Us i singel i multi za(pipi)iste, inFamous Second Son i DLC First Light też dają frajdę. Z cyfrówek polecam Resogun nabite mam już ponad 70 h i mało mi również sprawdź Oddworld: New 'n' Tasty, super remake z PSXa. 1 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 The Last of Us, jak na razie najlepsze multi na ps4, plus za(pipi)isty singiel. 1 Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Ok mam już TLoU i szukam jakiegoś fajnego pif pafa multi. W BF4 da się już grać? Jak nie to co polecicie? Cytuj
Strife 228 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Masz już fajnego pif pafa w multi. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Ok mam już TLoU i szukam jakiegoś fajnego pif pafa multi. W BF4 da się już grać? Jak nie to co polecicie? BF Hardline polecam z mojej strony Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 jak przejde wiedzmina to mam ochote wrócić do grania online, bo bardzo dlugiej przerwie - ostatnio sporo grałem w battlefielda3 i troche ale dosyć mało w TLOU myśle raczej o FPP ale ogolnie chodzi mi o to jaka jest najlepsza (i żywa - żeby duzo ludzi było) strzelanka online na ps4? ps raczej nie proponujcie CODa mam go dosyć po kilku poprzednich częsciach które były kotletami Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Poczekaj na battlefronta Przeciez to bedzie battlefield w swiecie SW i przez pierwsze 3 miesiace gra nie bedzie dzialac Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Nie lubie sw ani strzelania z laserów wiec battlefront mnie nie grzeje. chyba rzeczywiście zostaje bf4 albo hardline. Ktory obecnie lepszy? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Hardline bardziej arcadowy jest i tyle moge powiedziec bo gralem tylko w bete.. Ostatni patch do bf4 wprowadzil shotguny ktore zabijaja z 100metrow,lagi(to raczej wina $ony i psn),zabijanie przez sciany(to wina dice) sam wybieraj Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Nie lubie sw ani strzelania z laserów wiec battlefront mnie nie grzeje. chyba rzeczywiście zostaje bf4 albo hardline. Ktory obecnie lepszy? Bierz Hardline, gra jest wysmienita. Pogrywam w wolnych chwilach. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 lipca 2015 Opublikowano 7 lipca 2015 Ostatni patch do bf4 wprowadzil shotguny ktore zabijaja z 100metrow,lagi(to raczej wina $ony i psn),zabijanie przez sciany(to wina dice) sam wybieraj no kurde nie brzmi to zachęcająco... Bierz Hardline, gra jest wysmienita. dzięki za pomoc, teraz wiem żeby hardlina nie tykać nawet patykiem Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 (edytowane) Masz najlepszego pif paf on line, The Last of US, tylko musisz się wkręcić albo grać z kumplem to w trakcie meczu można zawsze pogadać o czymkolwiek i nie ma spiny że dostajesz po 4 literach. Żadna inna gra tego nie przebije. Edytowane 8 lipca 2015 przez ussr Cytuj
okens 541 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Ostatni patch do bf4 wprowadzil shotguny ktore zabijaja z 100metrow,lagi(to raczej wina $ony i psn),zabijanie przez sciany(to wina dice) sam wybieraj no kurde nie brzmi to zachęcająco... Bierz Hardline, gra jest wysmienita. dzięki za pomoc, teraz wiem żeby hardlina nie tykać nawet patykiem Ha! A wlasnie chcialem ci napisac, zebyc sobie najpierw jakas recenzje czy cos obczajal. Osobiscie nie gralem ale internety mowia, ze straszny sredniak z tego Hardlinea, zeby nie mowic, ze kupa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi