Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

basbot11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Osoby chcące kupić BF4 na PS4 mogą się tym zainteresować: W ultimie BF4 na PS3 kosztuje 154.90 zł. Dodając do tego 39 zł za update, wersję na PS4 można mieć za 193.9 zł

http://www.ultima.pl/battlefield_4_pl_dlc/i13879/

W muve jest za 159 z darmową wysyłką: http://sklep.muve.pl/playstation-3/strzelaniny/battlefield-4-ps3/7153

EDIT: Zapomniałem doliczyć 6 zł za najtańszą wysyłkę z ultimy. A na allegro widzę, że to zorganizowana akcja z tą obniżką ceny :P

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

Ja chcę BF4 na płycie, wolę dmuchać na zimne niż później mieć jazdy jak przy gtaV ci co zakupili wersję cyfrową.

Opublikowano (edytowane)

tak sie sklada, ze mam GTAV na HDD i nie mam żadnych problemow z ta gra, także tutaj tez bym sie skłaniał ku PSS, ale chyba nie będzie KZ:SF w cyfrowej dystrybucji. wybór jest zatem prsty: KZ4 -> BF4 -> KNAK   :)

Edytowane przez MEVEK
  • 2 tygodnie później...
Gość Orzeszek
Opublikowano

ta gra contrast (darmowa w plusie), jaki krapiszon, broń boze nie kupowac za gotówke, o matko migreny dostałem od tego szajsu

Opublikowano

Nie przesadzaj, gra jest typowym średniakiem ale na pewno nie krapiszczem. Ot takie 6 na 10. Z tych gier co mam :

BF 4 - 9/10

Ac 4 - 9/10

CoD Ghost - 6/10

NDS R - 8/10

Resogun - 9/10

Contrast - 6/10

Opublikowano

To ja tez ocenie:

Killzone 7/10 meh zwykły shoter ale pieknie wygląda i multi fajne jak na razie ( działa)

Ac black flag 10/10

Bf4 1/10 bo na razie działa jak chce...

Resogun 8/10

Nfs rivals 9/10 mega zaskoczenie

Fifa 14 7/10 super ale brak nextgenowosci:)

Contrast 6/10

Opublikowano

U mnie tak

Bf4 było by 8 ale sa bugi wiec 7

NFS rivals 7

Aciv 7

FIFA 6

Just dance jak dla mojej kobiety to 8

Resogun 7

Contrast 6

I tak zawyżone te oceny bo brak tu naprawde solidnej gry. Nie mniej jednak gra sie super

Opublikowano (edytowane)

No to ja tez sobie po oceniam:

Killzone: Shadow Fall - next genowy wyglad, past genowy gameplay ze srednim klimatem i fabula 7/10

Battlefield 4 - next genowy wyglad, next genowy multiplayer...niedopuszczalne bledy, o zgrozo gra crashuje sie regularnie w singlu i multi, w takim stanie technicznym wogole nie powinna sie ukazac, moze za pol roku naprawia wiekszosc problemow, ale na dzis dzien to gramy we wczesna Bete :/ 2/10

Assassins Creed: Black Flag - past genowy wyglad podniesiony do wysokiej rozdzialki, past genowy gameplay, co smutne nawet Lod'y w tej grze pozostaly bez zmian, nadal na naszych oczach wyskakuja obiekty i znikaja postacie, zdecydowanie nie tego oczekuje od pozadnej konwersji na konsole nowej generacji...na szczescie gra ratuje sie klimatem pirackiej przygody i swoim ogromem 8/10

Need for Speed: Rivals - next genowy wyglad, past genowy gameplay bedacy polaczeniem Hot Pursuit i Most Wanted...ta gra rowniez tak samo jak BF potrafi sie crashowac co moim zdaniem jest niewybaczalne, i nie chodzi tu o jakas zwieche raz na tydzien ale regularne wywalki raz na godzine :/ 6/10 (bo po za wywalkami gra wyglada na ukonczona w przeciwienstwie do BFa 4)

FIFA 14 - past genowy wyglad podciagniety do wysokiej rozdzialki, next genowy gameplay i klimat. Masa nowych animacji, w koncu zywa publika robia niesamowity klimat, miejmy nadzieje ze wizualia szybko dogonia miodnosc rozgrywki. 8/10

Call Of Duty: GHOST - past genowa oprawa w wysokiej rozdzialce z kilkoma bajeranckimi efektami, past genowy gameplay. Ale za to zarowno multi jak i singiel smigaja bez zajakniecia. O CODzie mozna mowic wiele rzeczy, ale na pewno nie mozna mu zarzucic niedopracowania i bledow ktorymi wypchany jest BF 4. 8/10

Edytowane przez Xymek
Gość Orzeszek
Opublikowano

pękłem i kupiłem cod-a :( jak są takie jaja jak piszą chłopaki o b4 to ea nie dostanie mojego hajsu.

Opublikowano

BF4 po 2 aktualizacjach chodzi już dobrze na 5 godzin grania raz tylko miałem error a COD nie jest wart więcej niż 100 zł.... źle zrobiłeś chłopie :]

Opublikowano

Za bardzo nie orientuję się w nadchodzących grach na PS4. Konsolę planuję kupić najwcześniej w marcu ( może lutym ). Jakie must-have-y byście zaproponowali? 

Lubię wyścigi więc na pewno Drive Club ale w stylu Forza Horizon nawet bardziej mi odpowiadają. Wiedźmin 3 tylko to później a i tak pewnie na PC będę grał. BF4 też na PC ( wolę mysz ), Destiny też ma być podobno na PC, jrpg ostatnio mnie nudzą, potrzebuję akcję ( chyba że aRPG ) dla samej fabuły wolę książkę. Kurcze wszystko na PC, dopiero jak to napisałem to nie wiem czy w ogóle potrzebuję konsolę  :woot: , a 55 calowy Sony już kupiony.

Opublikowano

Moje oceny:

- Killzone: SF 8,5/10

- Resogun 10/10 ( w skali gier z cyfrowej dystrybucji) oraz 6/10.

KZ:SF:

Na + grafika, która ryje beret, powoduje opad szczęki i niszczy oczy; momenty w tej grze są niezłe; wykorzystanie funkcji duala4 (głośniczek, panel dotykowy); pograłem godzinę w multi, ale takiej radochy to nie przeżywałem od czasów America's Army; długość gry - mi przejście zajęło 15h na normalu; płynność gry - tego oczekuje po tej generacji - maksymalna rozpierducha, na ekranie 15 wrogów i nic nie tnie, nie skacze, nie przycina - bomba!

Na - długość rozdziałów to kpina, ale jeszcze większą kpiną są checkpointy, które nijak się mają do loadingów ( chodzi o to, że jak mam checka i zakończę grę, to nie jest powiedziane, że po loadingu zacznę od tego samego miejsca - trzeba się "wstrzelić" w przejście sekcji w rozdziale - każdy rozdział ma po kilka sekcji). Gdyby nie te wady to dałbym przynajmniej 9/10 - jestem fanem uniwersum, ale i tak wypada lepiej od 1 i 3. Do poziomu 2 nie dochodzi, niestety.

Resogun:

Na + uwielbiałem SS:HD, uwielbiam i Resoguna; piękna, wspaniała, cudowna oprawa, miliony eksplozji na ekranie, nic nie tnie, nic nie zwalnia, cudo technologiczne

Na - w niecałą godzinę skończyłem grę za 60 zł, co prawda na easy, co prawda za darmo, ale sam fakt. :D

Opublikowano

Granie w resogun na easy to psucie sobie zabawy na własne życzenie :]

Zaraz psucie. Grę można przechodzić na różnych poziomach trudności. Akurat tego typu "strzelanki" od zawsze mają wyżyłowany poziom trudności. Poza tym tak bogate leaderboardsy jak w tej grze, tylko i wyłącznie zachęcają, do poprawiania swoich wyników.

Opublikowano (edytowane)

Mówię na własnym przykładzie, skończyłem na easy i odstawiłem, po jakimś czasie zachciało mi się platyny i zacząłem grać na wyższych poziomach i przynajmniej dla mnie gra wtedy nabrała rumieńców :]

Edytowane przez s-a-m
  • 2 tygodnie później...