Opublikowano 27 grudnia 20168 l Kusi mnie na klasycznego rpg-a, żeby odetchnąć od Skyrimowej pompatyczności. Mam trzy pokusy, z czego chciałbym wybrać jedną. Darkest Dungeon, Divinity: The Orginal Sin i The Banner Saga. Każda mega dobrym wyborem jest, ale ciężko się zdecydować na jeden
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Banner Saga z tej trójki to imo najsłabsza gra i możesz odpuścić, za to w aktualnej promce DD jak i Divi się mocno opłaca.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Mad Max czy Cień Mordoru? Tak jak pisze Messer, bo obydwie nudne i powtarzalne. W zasadzie to jednak lepszym wyborem byłby Shadow of Mordor, bo jednak jest tu jeszcze jakaś fabułka, niektóre questy są fajne, system nemesis robi wrażenie, a masa możliwości i rozwój postaci, wprowadzają potrzebną różnorodność. Max ma tylko świetny klimat, kapitalnie wyglądającą pustynię (ogólnie graficznie daje radę) i zajedwabiste jeżdżenie furą, która brzmi, jak Pan Bóg przykazał. Całość zabawy to jednak mozolne czyszczenie mapy rodem z UBI gierek i w zasadzie żadnej motywacji w postaci chęci poznania jakiejś historii (bo ta praktycznie nie istnieje), fajny tytuł z doskoku, żeby wyczyścić jakiś sektor i odstawić na parę dni.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Dzięki chłopaki obczaję jednak tego Mad Maxa chociaż obie gry na gameplejach wydają mi się nudne, no ale lepsze już przeszedłem.
Opublikowano 28 grudnia 20168 l Mam pytanko doradzcie odnośnie mafii 3 grałem w poprzednie części i pograłbym w tą choć opinie i recenzje slabe warto? dla klimatu , histori? da sie przełknąć niedoskonałości w psstore jest teraz przecena czekac czy brac? . Myśle jeszcze nad przecenionymi Tom Clancy divison , rainbow siege oraz metal gear 5 definitive experience która z tych byście polecili Edytowane 28 grudnia 20168 l przez Tomko
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Warto brać Dooma? Kusząca promocja jest. Dodatki w nim to tylko mapy do multi? Dobre to multi w ogóle? Czy może Titanfall? Edytowane 30 grudnia 20168 l przez Les777
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Warto brać Dooma? Kusząca promocja jest. Dodatki w nim to tylko mapy do multi? Dobre to multi w ogóle? Czy może Titanfall? Obadaj demo na PSN. Wg opinii, które czytałem, to demo pokazuje praktycznie jaka będzie cała gra, więc jeśli mechanika Ci spasuje, to bier.
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Pany, czy obecne promocyje na U4 i BF1 na PSN są warte zainteresowania? Nie śledziłem wcześniej cen to nie wiem.
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Cena Uncharted nie jest zła ale było już za stówkę w ramach deals of christmas i w pudle.
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Mam pytanko doradzcie odnośnie mafii 3 grałem w poprzednie części i pograłbym w tą choć opinie i recenzje slabe warto? dla klimatu , histori? da sie przełknąć niedoskonałości w psstore jest teraz przecena czekac czy brac? Wczoraj kupiłem (używka za 130zł), gram i oderwać się nie mogę. Świetna historia, fajne postacie, soczyste strzelanie, genialna ścieżka dźwiękowa, graficznie też spoko (choć pewnie jeszcze natrafię na jakieś kwiatki, lustro już widziałem). Oczywiście piszę o samym początku, gdzie jeszcze nie ma zbytnio swobody, dopiero poznaję swojego pierwszego underbossa. Pewnie teraz zaczną się te wszystkie nudne i powtarzalne misje poboczne, ale na razie nie narzekam. Strasznie fajny klimat. Mając do wyboru dwa sandboxy z niggasami w rolach głównych, wolałem wybrać przygody Lincolna, mimo podobno dużej ilości błędów, niż gimbusiarskie wyczyny Marcusa w drugim Watch_Dogs (a pierwszą część lubiłem) - tu poczekam na jeszcze niższą cenę, bo jakoś nie widzę, żeby mi ten klimat przypasował. Warto brać Dooma? Kusząca promocja jest. Dodatki w nim to tylko mapy do multi? Dobre to multi w ogóle? Czy może Titanfall? Titanfall 2 tylko do multi - wtedy TAK. Doom to z kolei za(pipi)isty singiel - prawdziwy, staroszkolny FPS, we współczesnych szatach - długi, sycący, zróżnicowany i szybki jak cholera. Multi? No jest jakieś, ale zdecydowanie nie dla mnie - na padzie średnio się w to gra, bo to taki trochę PeCetowy shooter (o multi piszę), a że nie potrafiłbym na myszce i klawiaturze, to olewam.
Opublikowano 4 stycznia 20178 l Zastanawiam się nad zakupem: Darkest Dungeon Salt and Sanctuary Warto?
Opublikowano 4 stycznia 20178 l No raczej Pierwszy, jeśli jesteś fanem klasycznych turowych RPGów czy chociażby X-COMa, tyle że w sosie heavy-dark-fantasy. A drugi jeśli jesteś fanem serii "Souls" - to wręcz klon, tyle że w 2D - cudeńko.
Opublikowano 4 stycznia 20178 l Obie gierki po cenach teraz z promki to tylko brać i grać. Ma być na vite.
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Takiego niesamowitego miesiąca, jak styczeń 2017, PS4 nie miało jeszcze nigdy, może nawet nie tylko PS4. Jakie gierki kupujecie? Przypomnę, że z tych głośniejszych exów/multi w tym miesiącu wychodzą: - Yakuza0 - Hatsune Miku - Atelier Shallie - Fate/Extella - Gravity Rush 2 - Kingdom Hearts 2.8 - Tales of Berseria - Oxenfree (LRG - pudełko) - Resident Evil 7 - Abzu (pudełko) - Hitman Miesiac jest niewiarygodny. Gdybym tylko chciał kupić wszystko co mnie interesuje z owyższej listy, padłbym z 1k na dzień dobry. Ograniczę się chyba tylko Do Y0 i Oxenfree. Chyba że Resident7 zbierze same 10/10. O GR2 nawet nie marzę, pomimo wspaniałej pierwszej części. Takiego natłoku mega gier w ciągu jednego miesiąca - co ciekawe - głównie japońskich nie pamiętam.
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Y0 tylko i wyłącznie niestety. Jedna, maks dwie gry w miesiącu spokojnie mi wystarcza.