keyzee 86 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 (edytowane) Bloodborne to chyba raczej nie do relaksu ;)Wziąłbym Bloodborne ale wersję GOTY.Po podstawce miałem dalej mało. Grał ktoś w Deception IV ?Warte to coś? Edytowane 6 stycznia 2017 przez keyzee Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Bloodborne czy Deus MD? Na takie pykanie wieczorne dla relaksu.Bloodborne to godziny nerwów w strzępach i fantastyczny setting gry. Kapitalny wręcz.Deus to godziny grania w stylu skradankowym. Również fantastyczna gra, ale za dużo tu Pragi. Futurystyczne, brudne miejscówki mają klimat, a do tego nie ma durnych walk z bossami, jak w poprzedniku. Musisz zdecydować sam. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Bloodborne czy Deus MD? Na takie pykanie wieczorne dla relaksu.Bloodborne to godziny nerwów w strzępach Zależy dla kogo, dla mnie to rozkosz. Tak naprawdę gra nie jest trudna. Nie przesadzajcie. Z owej serii to w miarę trudny jak już to jest dodatki do DS 2, pod warunkiem jak ktoś gra tylko mieczykiem. Cytuj
Pix 911 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Piękni panowie, potrzebna pomoc. Budżet: 113 zł Gry do wyboru: (Kolejność przypadkowa, ceny po prawej stronie) 1. Ratchet and Clank - 79 2. Mirror's Edge Catalyst - 59 3. Fallout 4 - 79 4. Mad Max - 59 5. Sherlock Holmes The Devil's Daughter - 59 6. Batman (telltale) - 59 7. Gravity Rush Remastered - 59 8. The Escapist - 29 9. The Escapist + The walking Dead - 42 10. Metal Slug Anthology - 29 11. Duke Nukem 3D 20th Anniversary World Tour - 42 12. Knack - 25 13. The Warriors - 31 14. Broforce - 21 15. Virginia - 16,50 16. Hotline Miami - 10,50 17. Hotline Miami 2 - 15 18. Deadlight Director's Cut - 42 19. Octodad - 21 20. Agatha Christie The ABC Murders - 42 21. Psychonauts - 16,50 22. Don't Starve - 21 23. Transistor - 21 24. Broken Age - 42 25. Day of Tentacle Remastered - 63 26. Grim Fandango Remastered - 63 27. Stardew Valley - 63 28. Titan Souls - 21 29. Valkyria Chronicles Remastered - 79 30. Rogue Galaxy - 63 31. Primal - 42 32. Wild Arms 3 - 63 33. Forbidden Siren - 42 34. Thief - 79 35. Darkest Dungeon - 46 Jak to rozegrać? Cytuj
Godot 416 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Ratchet bo to za(pipi)ista i piękna gierka plus Metal Slugi jak masz z kim pograć Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Darkest Dungeon, Transistor, Hotline Miami 1&2 i Virginia i zostanie Ci jeszcze parę groszy a grania i grania. Te większe gry to polecałbym brać w pudle co by potem ewentualnie sprzedać. Cytuj
Rudiok 3 365 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 Ratchet, Broforce, Hotline Miami. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 A nie miałeś plusa wykupionego? Połowę z tych gier dawali w abonamencie. Ja to bym z tej listy najbardziej się napalał na Stardew Valley, sam bym kupił, ale akurat mam w co grać przez dłuższy czas. Cytuj
Pupcio 18 417 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Stardew Valley i psychonauts Cytuj
okens 541 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Stardew Valley... jak to bralem myslalem sobie, boze kolejny indyk, klon HM-a. Czy bede mial w ogole na to czas i checi? I tak wsiaklem, ze ze snu wyrwalem sie dopiero jakies dwa miesiace pozniej i chwilowo nie gram tylko dlatego, ze chcialbym sobie nadrobic troche backloga przed nadchodzacym wysypem premier a ta gra po prostu pozera czas i nie bierze zakladnikow. Wez i zobacz sam. Powiesz, ze nie zalujesz ani jednej zlotowki. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 13 stycznia 2017 Opublikowano 13 stycznia 2017 (edytowane) Jakie dobre side scrollery, metroidvanie wyszły na ps4? Kończę sztywniutkiego dusta i najchętniej wziąłbym się za Ori na ale ekhm... może kiedyś. Shovel Knight co jeszcze? Edytowane 13 stycznia 2017 przez kes Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 13 stycznia 2017 Opublikowano 13 stycznia 2017 (edytowane) Axiom Verge zobacz sobie, sam mi Bluber polecił i mnie wciągnęło, powinno Ci się spodobać, ogarnij na yt gameplay. Edit Swoją drogą zobaczyłem tego Dusta i się podjarałem nawet, a jeszcze nie grałem, jest na moim celowniku do kupienia. Edytowane 13 stycznia 2017 przez Faka 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 W sumie oprócz Axioma i Ori oraz Guacamelee nie ma porządnych metroidvanii na tej generacji. Slain Back from Hell jest przyzwoite ale to nie ten poziom. Ori to top 3 nowych ip na tej generacji i polecam gorąco, ale Axiom na vicie też wchodzi jak złoto. Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Jakie dobre side scrollery, metroidvanie wyszły na ps4? Kończę sztywniutkiego dusta i najchętniej wziąłbym się za Ori na ale ekhm... może kiedyś. Shovel Knight co jeszcze? Może nie do końca metroidvania, bo raczej dwuwymiarowy klon soulsów, ale polecam Salt & Sanctuary. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 (edytowane) Co wziąć: Slain, Dust czy Guacamelee - widzę, że te trzy gry łączy jedno, side scroll i metroidvania. Graficznie mi siada Slain i klimat, Dust takie trochę bajkowe i baśniowe, a Guacamelee trąci mnie taką flashową grafiką no ale która z tych trzech będzie? Pewnie i tak będą nadrabiać grywalnością, bo wszystko naraz brać to średni deal dla Mnie, bo ciężko będzie ograć wsio i wtedy gry pójdą w odstawkę (wiecie o co chodzi, kupowanie naraz to zły pomysł i backlog Ci się powiększa). Edytowane 14 stycznia 2017 przez Faka Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 W sumie oprócz Axioma i Ori oraz Guacamelee nie ma porządnych metroidvanii na tej generacji. Slain Back from Hell jest przyzwoite ale to nie ten poziom. Ori to top 3 nowych ip na tej generacji i polecam gorąco, ale Axiom na vicie też wchodzi jak złoto. Grales w tego slaina już po patchach? Bo ta chyba wersja og byla jakas mocno crapowa, ale po tych wszystkich poprawkach wyszła podobno niezla gierka i sam sie zastanawiam czy brac. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Co wziąć: Slain, Dust czy Guacamelee - widzę, że te trzy gry łączy jedno, side scroll i metroidvania. Graficznie mi siada Slain i klimat, Dust takie trochę bajkowe i baśniowe, a Guacamelee trąci mnie taką flashową grafiką no ale która z tych trzech będzie lepsza ale pewnie i tak będą nadrabiać grywalnością, bo wszystko naraz brać to średni deal dla Mnie, bo ciężko będzie ograć wsio i wtedy gry pójdą w odstawkę (wiecie o co chodzi, kupowanie naraz to zły pomysł i backlog Ci się powiększa).Guacamelee ma świetny klimat, humorek, bardzo dobre i trudne elementy platformowe, dużo sekretów, lepszą niż w dust walkę, bossów, ciekawszą eksplorację. Chyba w każdym elemencie Guacamelee wygrywa,trzeba zagrać koniecznie. Dust broni się piękna ręcznie rysowaną grafiką i niezłą fabułą, anamorficzne postacie mogą odrzucać ale bajkowy klimat może się podobać no i pojawiają się postacie z innych gier indie co jest super fajne :) 1 Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Dust, zdecydowanie... cudeńko. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 W sumie oprócz Axioma i Ori oraz Guacamelee nie ma porządnych metroidvanii na tej generacji. Slain Back from Hell jest przyzwoite ale to nie ten poziom. Ori to top 3 nowych ip na tej generacji i polecam gorąco, ale Axiom na vicie też wchodzi jak złoto.Grales w tego slaina już po patchach? Bo ta chyba wersja og byla jakas mocno crapowa, ale po tych wszystkich poprawkach wyszła podobno niezla gierka i sam sie zastanawiam czy brac. Rownież mam ciśnienie na Slain, ale póki co za dużo gier do nadrobienia, ale prędzej czy pozniej sprawdzę bo wyglada w porządku i waśnie po patchach daje radę Cytuj
Rudiok 3 365 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Co wziąć: Slain, Dust czy Guacamelee - widzę, że te trzy gry łączy jedno, side scroll i metroidvania. Graficznie mi siada Slain i klimat, Dust takie trochę bajkowe i baśniowe, a Guacamelee trąci mnie taką flashową grafiką no ale która z tych trzech będzie? Pewnie i tak będą nadrabiać grywalnością, bo wszystko naraz brać to średni deal dla Mnie, bo ciężko będzie ograć wsio i wtedy gry pójdą w odstawkę (wiecie o co chodzi, kupowanie naraz to zły pomysł i backlog Ci się powiększa). Guacamelee wciąga jak ruchome piaski. Świetne, z wyzwaniem i nie wybacza w niektórych elementach. No i świetne na szybkie granie. Dust jest spokojniejszy i trochę inny klimat. 1 Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Dzięki za rzeczowe odpowiedzi odnośnie gier, biorę jednak Guacamelee, jestem na głodzie metroidvanowym Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 XM grałem w odrazu spaczowaną wersję i jest si. Na vicie bym brał jakby wyszło Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Trudne to? To jest wlasnie metroidvania czy ide w bok i napier.dalam wszystko jak leci? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 XM grałem w odrazu spaczowaną wersję i jest si. Na vicie bym brał jakby wyszło Sklepik psn pokazuje ze Slain jest na vite, kupie jak bedzie na promo Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Mam dylemat. Wiedźmin GOTY czy Skyrim? W podstawkę Wieśka grałem w okolicach premiery jednak podobno dodatki dają radę. W Skyrim grałem już na 360-tce jednak cały czas dobrze go wspominam. A może coś innego sp na długie godziny? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi