Opublikowano 15 lutego 20178 l Multi do tej pory już raczej nie żyje, a single nudny jak flaki, jedyna gra na PS4 którą kupiłem i nie skończyłem. Od siebie nie polecam
Opublikowano 15 lutego 20178 l Powiedzcie cos o Kilzonie Shadow Fall ? Nigdy nie miałem z tym styczności a jest za śmieszne pieniądze do kupienia. NIE POLECAM
Opublikowano 15 lutego 20178 l Polecam, Fajna gra, dobra grafika, single player daje radę. Multiplayer specyficzny, ale dał mi swego czasu dużo frajdy, obecnie często laguje. Za te pieniądze co teraz można brać i spróbować
Opublikowano 15 lutego 20178 l Kupiłem tego killzona chyba za trzy dychy na promo i straszna kaszana. Pierwsza gra na ps4, którą niedługo skasuję, nie dając jej którejś tam szansy. Za dużo razy do tej gry podchodziłem i za każdym razem mam ochotę ja skasować. Jest tyle innych dobrych gier.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Witam. Mam pytanie. Poszukuję jakiejś gry/gier pod multiplayer. Myślę nad jakimś FPS - Battlefront mnie nudzi, Battlefield 1 grałem na Xbox One i gra dla mnie też ssie. Polecicie coś? Zastanawiam się nad Destiny (na PSN jest w tej chwili w promocji) pytanie czy warto, czy są jeszcze gracze i czy The Collection to faktycznie pełna wersja z dodatkami wszystkimi? Drugą sprawą jest to, że poszukuje jakiegoś MMO/MOBA zastanawiam się nad darmowym Smite i Neverwinter? Czy są jakieś lepsze gry (w tym płatne) w tej tematyce? Może ESO? I ostatnie w promocji jest też Attack On Titan Wings of Freedom, młodzieniaszkiem nie jestem ale manga i anime była świetna. Grał ktoś w grę i może polecić? Dzięki z góry za wszelkie informacje ;-) Destiny The Collection to wszystkie dodatki jakie zostały wydane. Jeżeli chodzi o mmo to niestety słabo na ps4. Neverwinter jest kiepski. Eso nie lepsze. Z moba polecam Paragon.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Grał ktoś z Was w Moto Racer 4? Po recenzjach wychodzi, ze gniot, ale tez nie jestem calkowicie do nich przekonany. Przydalaby się opinia kogos kto był/jest fanem części z PSX-a.
Opublikowano 10 marca 20178 l Siemanko koledzy i koleżanki. Chcę nadrobić zaległości i zakupić MGS Phantom Pain. Na rynku są teraz dwie wersje: zwykła (day one) oraz Definitive Edition. Tutaj mam pytanie, którą wybrać jeśli posiadam już Ground Zeroes z Plusa? Warto dopłacić do DE dla tych dodatków które są w niej zawarte?
Opublikowano 14 marca 20178 l Raczej nie, bo te "dodatki" to właśnie Ground Zeroes :) Nie tylko, jest tam jeszcze jakies 16 DLC i właśnie o to mi chodzi - czy to jakies (pipi)y do multi czy np nowe misje.
Opublikowano 19 marca 20178 l Jakie gry warto ograć z ps store (priorytet wciągająca historia/ciekawa opowieścia)? Ograłem Podróż, Inside, Firewatch, The Vanishing of Ethan Carter. Obecnie Oxenfree. Na liście mam Life is Strange i Virginia. Coś jeszcze (oprócz produkcji Telltale)? Edytowane 19 marca 20178 l przez Aleks
Opublikowano 22 marca 20178 l Jakie gry warto ograć z ps store (priorytet wciągająca historia/ciekawa opowieścia)? Ograłem Podróż, Inside, Firewatch, The Vanishing of Ethan Carter. Obecnie Oxenfree. Na liście mam Life is Strange i Virginia. Coś jeszcze (oprócz produkcji Telltale)? Vailant Hearts
Opublikowano 22 marca 20178 l Które gry z PS Plus są warte ogrania od początku do końca? Mam prawie wszystkie wydane do tej pory, ale w żadną nie grałem, a ciężko znaleźć czas na więcej niż kilka biorąc pod uwagę ostatnie promocje na PS Store.
Opublikowano 22 marca 20178 l inFamous First Light i Rocket League jak najbardziej warto. Sporo były tych tytułów w PS+ to ciężko bez sprawdzania listy.
Opublikowano 24 marca 20178 l Co jest TĄ grą jeśli chodzi o potyczki siecowe na PS4? Gatunek: TPP/FPP, odpada z miejsca seria CoD i Destiny (gram na One). Edytowane 24 marca 20178 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 24 marca 20178 l FPP - BF1, Overwatch / TPP - Uncharted chyba jakoś tak to będzie wyglądać
Opublikowano 24 marca 20178 l Square czy jest jakis post w którym nie polecasz rocket league? Wezyr U4 i TLOU
Opublikowano 28 marca 20178 l Nie wiem od czego zacząć tzn. Nier Automata, Deus Ex: MD, Yakuza 0, Resident 7, Dishonored 2. Który tytuł najlepszy?
Opublikowano 28 marca 20178 l Ok. Zaraz wychodzę z pracy i idę sklepiku z gierkami. Mass Effect A, czy Yakuza 0, w yakuze jeszcze żadną nie grałem.
Opublikowano 28 marca 20178 l W tym przypadku tylko Yakuza. Andromedę polecam kupić za miesiąc jak będzie kosztować 5 dyszek.