Czimeq 43 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Są na PS4 gry podobne do trybu coop z Resistance 2? Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 FEAR 3 podobno ma dobrego copa. Cytuj
Rudiok 3 365 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Second Son, Shadow Fall czy Order 1886? Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Wszystkie szroty ale Second Son > KZ > Order. Lepiej weź ten pierwszy ;) Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Ja ostatnio przeszedłem kolejno Killzone i Order. W Killzone sobie postrzelałem i w sumie tyle, klimatem to koło dwójki nawet nie stało. Słaba kampania. Potem przyszedł czas na The Order i w sumie byłem zaskoczony. W sumie to taki samograj, trochę strzelania trochę QTE. Ale fajne to uniwersum, ciekawa kampania jak dla mniei zagrałbym w rozbudowaną dwójkę. za 40 zł dobry interes. Cytuj
Wredny 9 544 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Second Son, Shadow Fall czy Order 1886? Mimo wszystko Second Son - ciekawa historyjka, fajny bohater, aczkolwiek sterylny świat i to kolejny, identyczny wręcz inFamous, więc jeśli grałeś w poprzednie części (zwłaszcza niedawno) to formuła jest już dawno wyeksploatowana. Na plus (w tym akurat przypadku) dość krótki czas gry, dzięki czemu historia kończy się, zanim zacznie konkretnie przymulać. Shadow Fall ciągle przede mną, ale nie wierzę, że może być gorzej niż w KZ3, więc w sumie muszę obadać. The Order 1886 za cenę poniżej 50zł warto obadać - gry tam za grosz, ale oprawa, historia i ogólnie uniwersum, bardzo ciekawe. Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 (edytowane) Jest jakiś dobry ekskluzywny slasher oprócz God of War ? Oprócz Nioh, Nier i Bloodborne chociaż to trochę inny typ ale chodzi mi ogólnie o jakieś miecze itp i przecinanie przeciwników :) Edytowane 2 kwietnia 2017 przez zagroo Cytuj
Strife 228 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Nier Automata, Berserk and the band of the hawk, Attack on Titan, chyba tylko tyle tego jest. Cytuj
Wredny 9 544 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 MGR,pomoglem? Jest jakiś dobry ekskluzywny slasher oprócz God of War ? Oprócz Nioh, Nier i Bloodborne... Raczej nie bardzo :) Cytuj
Rudiok 3 365 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Second Son, Shadow Fall czy Order 1886? Mimo wszystko Second Son - ciekawa historyjka, fajny bohater, aczkolwiek sterylny świat i to kolejny, identyczny wręcz inFamous, więc jeśli grałeś w poprzednie części (zwłaszcza niedawno) to formuła jest już dawno wyeksploatowana. Na plus (w tym akurat przypadku) dość krótki czas gry, dzięki czemu historia kończy się, zanim zacznie konkretnie przymulać. Shadow Fall ciągle przede mną, ale nie wierzę, że może być gorzej niż w KZ3, więc w sumie muszę obadać. The Order 1886 za cenę poniżej 50zł warto obadać - gry tam za grosz, ale oprawa, historia i ogólnie uniwersum, bardzo ciekawe. Dziękować, a jak wypada Second Son w porównaniu z First Light? Wcześniej grałem jedynie krótko w 2 część na PS3. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 First Light to dodatek do SS o przygodach Fetch przed wydarzeniami z SS. Jak dla mnie oba tytuły do grania, nawet jeden po drugim (SS --> FL). Do tego Paper Trail jako wisienka z zagadkami. Cytuj
FeMn 2 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Warto teraz zainteresować się mafia, gdy już jest tańsza ? Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Tak, jesli zniesiesz powtarzalność. Detale w temacie o Mafii III. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Co polecacie z wyścigów splitscreen dla dwóch chłopców 8 i 10 lat? Cytuj
triboy 973 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Sprawdź Mantis Burn Racing. Teraz chyba jeszcze jest za 25pln. Sam kupiłem i polecam każdemu, przypominają się ATR, Overdrive, Skidmarks czy Speedster na PSX'a. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Dzięki, ale i tak trochę bieda na PS4, mały wybór gier dla 2/4 playerów. Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Jak myślicie warto zaatakować Skyrim-a na ps4 pro? Widziałem reckę na 1 z portali i koleś piał z zachwytu. Może grafika jest poprawiona, ale nie wiem jak z klimatem i walkami, na YT nie wyglądało to jak Wiesiek 3 :) ale może akurat? Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wredny 9 544 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 No bo to NIE JEST WIESIEK... To typowy RPG od Bethesdy, oparty na eksploracji, często podobnych miejscówek, czytaniu masy notatek i zbieraniu ton żelastwa, które później sprzedajemy u kupców. Jeśli wcześniej zagrałeś w W3 to... małe szanse, że SKYRIM zrobi na Tobie pozytywne wrażenie. Ja miałem to szczęście, że najpierw ograłem grę Bethesdy, więc byłem zachwycony, ale po Wieśku już bym się na pewno nie jarał :) Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Skyrim to wciąż jeden z najlepszych erpegów ostatnich lat, brać, nic się nie bać. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 (edytowane) Kwestia podejścia moim zdaniem. Ja bawiłem się świetnie w Skyrimie przed Wieśkiem i pewnie bym się bawił świetnie po Wieśku. Tylko trzeba pamiętać, że tam się nie znajdzie wspaniałej fabuły czy znakomicie napisanych dialogów. Tam główną osią napędową jest ogromny, otwarty świat, który możesz przemierzać bez przeszkód. Jest mnóstwo miejscówek, które możesz odwiedzić, sporo lochów (chociaż powtarzalnych), sporo prostych co prawda zagadek ale to mimo wszystko jest przyjemne gdy się lekko przymknie oko. Ja tam mimo wszystko polecam sprawdzić bo kto wie, a może zaskoczy. A jak nie to sprzedasz ze stratą 10zł. Lepiej się przekonać na własnej skórze. Edytowane 22 kwietnia 2017 przez suteq Cytuj
Dragen 3 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Do wieśka raczej ciężko będzie z czymkolwiek startować... Liczyłem jednak że gierka swój urok będzie miała na tyle dobry, żeby nie porównywać jej do wieśka, tylko zanurzyć się w jej świecie. Ale to kwestia indywidualna :) Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Rudiok 3 365 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Skyrim jest zaje.bisty. Jak się wkręcisz po kilku godzinach to już wsiąkasz. Świat jest ogromny i piękny, zadań od groma, stylów walki też (choć i tak pewno zostaniesz skrytym łucznikiem), no i ta muzyka... Jedyny minus to loadingi na PS3, więc jeśli PS4 to poprawia i dodaje lepszą grafikę do tego pięknego świata to masz odpowiedź. 1 Cytuj
okens 541 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 (edytowane) A na kiego ci Skyrim. Wsiadaj w Wiesku w lodke i plyn na Skelige, bedziesz mial ten sam klimat plus Edytowane 26 kwietnia 2017 przez okens Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 (edytowane) Reszta sezonow, tak samo dobra, jak chapter one King's Quest ? Mysle o zakupie reszty odcinkow. Edytowane 26 kwietnia 2017 przez MEVEK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi