_Red_ 12 019 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 Z Far Cry to najmilej wspominam FC3. Tropiki są dla mnie dużo lepsze niż mondzioły i ich zaśnieżone Himalaje w FC4.FC4 to po prostu przeteksturowana trójka. Primal to przeteksturowana czwórka minus bronie palne + mamuty + zdupcony system walki wręcz a'la Skyrim.Bierz Paczpsy 2, tylko przełknij monotonny początek w serwerowni. Cytuj
MartaJD 22 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 Myślałam o dwóch Tomb Raiderach (Definitive Edition i Rise) albo Batman: Return to Arkham albo inFamous: Second Son. Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 Zdecydowanie Tomb Raidery, resztę zaorać. Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 a jakbyście mieli mi polecić Infamous SS czy Cień Mordoru Złota Edycja ? bo podobna cena jest na pss. Wogóle to opyla się brać Dragon Age Inkwizycje w Goty? bo w sumie taniocha jest w sklepiku, tak samo Cień Mordoru czy warto Złotą Edycję? fajne jakieś tam dodatki są? Cytuj
Sylvan Wielki 4 606 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Mnie się zarówno inFamous: Second Son, jak i Śródziemie: Cień Mordoru bardzo podobały. Gdybym miał wybrać jedną, chyba raczej skierowałbym się ku krzyżowaniu oręża z orkami (czarny koń 2k14r.)."Złota edycja" nie zawiera nic wybitnego, ale za taką kwotę warto ją nabyć.Co do Inkwizycji, wiele zależy czy grałeś w Wiesława Trzeciego. Ja tego Dragon Age zaliczyłem niedługo po premierze. Wówczas wyglądała kapitalnie, a przygoda choć ma swoje nużące momenty (jak pierwsze godziny spędzone na Zaziemiu), to i tak całościowo oceniam ją bardzo dobrze. Obecnie może być nieco drętwo i niezbyt pięknie. Niemniej gra niewiele kosztuje (i to wraz z dodatkami), zatem warto się przekonać osobiście czy temat podejdzie. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Nier czy Horizon? Oba tytuły mi się podobają w Niera grałem demo no i ogólnie trochę grałem jrpg typu BB DS2, DS3, Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 3 czerwca 2017 Opublikowano 3 czerwca 2017 jrpg typu BB DS2, DS3, To może od początku - zdecydowanie obydwie pozycje musisz ograć, bo każda jest zayebista na różne sposoby. Bardziej poleciłbym Horizon, które jest dla mnie jedną z perełek generacji. Technicznie absolutny majstersztyk, do tego piękny żywy świat, świetne walki z maszynami, mega sympatyczna bohaterka i historia, która wciąga, nie pozwalając odejść od konsoli. Niby dużo rzeczy zapożyczonych z typowych "ubigames", ale Horizon wszystko robi lepiej, a nawet jeśli nie lepiej, to przynajmniej jest tego mniej i nie męczy. NieR Automata to z kolei produkcja bardzo nietypowa (no chyba, że grałeś w pierwszego NIERa, to wiele rzeczy nie będzie zaskoczeniem), w której główne skrzypce gra nietuzinkowy gameplay, zaczerpnięty z bardzo wielu gatunków, więc ciężko jednoznacznie sklasyfikować dzieło Yoko Taro. Ale niech będzie, że to japoński RPG akcji/sandbox/slasher. Świetna, zakręcona historia, do której ogarnięcia potrzebne jest przynajmniej trzykrotne ukończenie gry, masa zaskakujących pomysłów, genialny soundtrack, fajne postacie, świetny system walki i naprawdę wyjątkowy klimat. Jeśli nie grałeś wcześniej w typowo japońskie produkcje (bo to co wymieniłeś u góry to nie są jRPGi:)), to musisz brać poprawkę na to, że ich produkcje są... inne. A NieR jest jeszcze "inszy" :D 1 Cytuj
wojtek84 0 Opublikowano 4 czerwca 2017 Opublikowano 4 czerwca 2017 (edytowane) Hej.Zastanawiam się nad nową gierką i mam 4 typy,ale nie wiem na którą się zdecydować,pomożecie... 1) Battlefield 1 2) Sniper Elite 4 3) Ghost Recon Wildlands 4)Sniper Ghost Worior 3 Edytowane 4 czerwca 2017 przez wojtek84 Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 4 czerwca 2017 Opublikowano 4 czerwca 2017 Jak szukasz gierki do multi to zdecydowanie BF1, ale jak do singla to chyba taki sniper elite 4 już będzie o wiele lepszym wyborem. 1 Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 (edytowane) Injustice 2 czy Tekken 7 na ps4 pro? Ostatni Tekken w jakiego gralem to 3 a w Injustice kreci mnie widowiskowosc ale nie wiem jak z systemem walki. Edytowane 5 czerwca 2017 przez sajmon34 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 Tekken, w IJ2 za 2 miesiace nikt nie bedzie gral online. Chyba ze do kanapowego casualowego grania, to wtedy mozesz rozwazyc IJ2. Cytuj
Horban 1 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 The Last of Us™: Left Behind jest teraz w promocji za 16,50zł... Posiadam The Last of Us Remastered. Czy warto kupić ten dodatek? Daje on coś do trybu fabularnego dodatkowo? Czy to jest tylko nakładka na multiplayer? Podstawki jeszcze nie ukończyłem ale gra warta grzechu, czy DLC też warte? Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 (edytowane) Masz remastera, a w remasterze już jest ten dodatek, nie kupuj nic. To tylko jedynie dodatek Ellie z jej przyjaciółką ;) Edytowane 13 czerwca 2017 przez Faka Cytuj
Horban 1 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Ok, dzięki :) Jeszcze nie przeszedłem gry stąd brak wiedzy :D Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 W menu głównym masz stosowną pozycje do wyboru, jak na nią najedziesz to jest info o zalecanym skończeniu podstawki najpierw. Cytuj
Pix 911 Opublikowano 24 czerwca 2017 Opublikowano 24 czerwca 2017 Panowie, jakiś dobry dżejerpidżi? Ograłem na razie FFXV, remaster FFX/FFX-2, "remaster" FFVII i Personę 5. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 24 czerwca 2017 Opublikowano 24 czerwca 2017 Polecano mi World of Final Fantasy. Na razie czeka w dalekiej kolejce, ale w koncu się zainteresuję. I chyba jakis Dragon Quest nowy zaraz bedzie. Chwila... Jak to ograles remaster FF7? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 czerwca 2017 Opublikowano 24 czerwca 2017 Pewnie chodzi o ten "remaster" https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/final-fantasy-vii/cid=EP0082-CUSA01847_00-FINALFANTASYVIIB Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 24 czerwca 2017 Opublikowano 24 czerwca 2017 Heh, a miesiac przed zakupem ps4 nabyłem z PSN ff7 na PS3 (nie remaster a oryginalny pikselowaty w ratio 4:3) a tu takie cos. Nie chce mi się zaczynac po raz piąty. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 czerwca 2017 Opublikowano 24 czerwca 2017 W listopadzie wychodzi Ni No Kuni II jakby co Cytuj
Strife 228 Opublikowano 25 czerwca 2017 Opublikowano 25 czerwca 2017 Panowie, jakiś dobry dżejerpidżi? Ograłem na razie FFXV, remaster FFX/FFX-2, "remaster" FFVII i Personę 5 Tales of Berseria, World of FF, Nier Automata od kwadratowych tylko że system walki jest od Platinium Games( nie podchodzą mi ich gry) więc to taki "uboższy slasherek" jrpg , ale z genialną fabułą i świetną muzyką. Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 jaka gra będzie najlepsza na początek? Guacameelee, Axiom Verge czy Shovel Knight? raczej nie grałem do tej pory w metroidvanie żadne, więc pytam, dodam tylko że Guacamelee ma najlepszą cenę. polecicie coś ciekawego tego typu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi