Pix 911 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Poszukuję na ps store dobrej japońszczyzny. Danganronpa 1/2 Reloaded to dobrze zainwestowane 79 złotych? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Jeśli lubisz visual novele to tak. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 (edytowane) W dniu 28.11.2017 o 19:45, Wredny napisał: Ale jako "horror" to jednak Resident dużo lepszy, bo TEW praktycznie nie straszy. No nie wiem. Ja bym powiedział, że bardziej TEW straszy. Ta gęsta atmosfera niemal przez całą grę z Ruvikem na czele kontra kilka jump scerów w Re7. Hmm. Najwidoczniej inaczej odbierasz strach. To już Alien w izolacji robi to lepiej niż RE7. Edytowane 1 grudnia 2017 przez Kyokushinman Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 No właśnie w REVII miałem gęstą atmosferę i napięcie, a w TEW gore, syf i drętwe dialogi rodem z Silent Hill, plus dużo strzelania do wszystkiego, ale strachu i napięcia praktycznie zero. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 (edytowane) 8 godzin temu, Pix napisał: Poszukuję na ps store dobrej japońszczyzny. Danganronpa 1/2 Reloaded to dobrze zainwestowane 79 złotych? Tales of Berseria, Star Ocean 5, Sword Art Online, Valkyria Chronicles, Star ocean 4, FF Type 0, YS VIII, Tales of Zestiria, Valkyria Revolution, YS origin, Exist Archive( obecnie ogrywam i gra jest przeza(pipi)ista, klon Valkyrie Profile) Z Japońszczyzny w tych tytułach na bank znajdziesz coś za 8 dyszek. Edytowane 1 grudnia 2017 przez Strife Cytuj
pachuciak1989 0 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Witam wszystkich. Jakoś mnie naszło ostatnio na grę single player. A że w dobie loot boxów coraz cześciej ludzi z mojego rocznika wraca do klasyki to powiedzcie mi proszę coś o ps tv. Generalnie wpadłem ostatnio na pomysł odświeżenia sobie serii MGS. Czy istnieje możliwość uruchomienia Metal Gear Solid HD Collection na Playstation TV ? Pytanie nr.2 Jakie tytuły single player polecacie na PS4 (tak tak nie ogrywałem Wiedzmina ) Cytuj
Strife 228 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Uncharted seria, The Last of Us, Crash, Infamous , Ratchet and Clank, Bloodborne, Tales of Berseria, FF XV. Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 12 godzin temu, pachuciak1989 napisał: (tak tak nie ogrywałem Wiedzmina ) Sam sobie odpowiedziałeś 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 (edytowane) Horizon Zero Dawn na very hard całkiem niezłe jest Edytowane 4 grudnia 2017 przez Yakubu Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Panie i Panowie, Jakiś kanapowy coop dla 2 graczy ? Najlepiej soczysty i śmiechowy w stylu Broforce na 4. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 U mnie najlepsza gierka do coopa to Disc Jam. 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 606 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Godzinę temu, giger_andrus napisał: Panie i Panowie, Jakiś kanapowy coop dla 2 graczy ? Najlepiej soczysty i śmiechowy w stylu Broforce na 4. Overcooked zdecydowanie. Polecam również Plants vs Zombies: Garden Warfare II. Warto mieć także na uwadze nietuzinkowy Badland. Jak odpowiada ci styl Broforce, możesz śmiało sprawdzić Enter the Gungeon. 1 Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Rocket League na splicie daje radę. Tricky Towers to vs, ale daje sporo frajdy. No i tytuły od Housemarque. 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Dzięki, o to chodziło Cytuj
Horban 1 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 Zastanawiam się nad zakupem jakichś wyścigów. Interesuje mnie raczej gra typu arcade i granie padem, bo kierownicy nie posiadam. Teraz jest w promocji DIRT Rally, ale słyszałem że ciężko się gra padem i zalecana jest kierownica. Fajnie jakby był jakiś tryb kariery... Jakie wyścigi polecacie?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 DriveClub wraz z SP i masz sporo grania. Cytuj
tief93 10 Opublikowano 5 grudnia 2017 Opublikowano 5 grudnia 2017 Jaką gre polecacie dla dwóch osób, konretnie taką, w którą będę mógł zagrać z dziewczyną, grałem jedynie na ps3 w Buzza i jej sie spodobało, ale chciałbym coś na ps4, tak żeby ja zaciekawiło, chciałbym żeby się wkreciła bo wykazuje sama zainteresowanie w tym temacie Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 1 godzinę temu, Horban napisał: Zastanawiam się nad zakupem jakichś wyścigów. Interesuje mnie raczej gra typu arcade i granie padem, bo kierownicy nie posiadam. Teraz jest w promocji DIRT Rally, ale słyszałem że ciężko się gra padem i zalecana jest kierownica. Fajnie jakby był jakiś tryb kariery... Jakie wyścigi polecacie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dirt 4. Świetny singiel, tradycyjnie świetny model jazdy i klimacik Rally. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 W dniu 1.12.2017 o 13:40, Pix napisał: Poszukuję na ps store dobrej japońszczyzny. Danganronpa 1/2 Reloaded to dobrze zainwestowane 79 złotych? To IMO najlepsze jap gry jakie można kupić na tej promce. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 7 godzin temu, Horban napisał: Zastanawiam się nad zakupem jakichś wyścigów. Interesuje mnie raczej gra typu arcade i granie padem, bo kierownicy nie posiadam. Teraz jest w promocji DIRT Rally, ale słyszałem że ciężko się gra padem i zalecana jest kierownica. Fajnie jakby był jakiś tryb kariery... Jakie wyścigi polecacie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W Dirt 4 w odróżnieniu do Dirt Rally masz tryb arcade i jeździ się łatwiej. Obecnie właśnie ogrywam tę grę i starczy mi na kilkadziesiąt godzin grania. Mocno polecam. Oczywiście jest jeszcze Driveclub, którego też musisz spróbować Cytuj
Lelox 2 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Siema Pytanie takie, w PS store TEW kosztuje 79 zł albo z PS+ coś poniżej 30 zł. Jak to jest, jeżeli mam 2 tygodnie PS+ próbne na drugim koncie na konsoli, to tylko na to konto mogę kupić za 30 zł i będę mógł grać tylko przez 2 tygodnie plusa, a później jeżeli się skończy plus to gra będzie na dysku, ale będę mógł kontynuować jeżeli wykupie plusa? Nie mogę przypisać do głównego konta, gdzie nie mam plusa? Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Nie no jak coś kupisz ze zniżką mając plusa to normalnie możesz w to grać jak Ci się skończy abonament. Sony po prostu często daje dodatkowe zniżki dla osób mających +. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 Persona 5 czy Tales of berseria?Którą z tych gier byście wybrali? Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 (edytowane) W dniu 29.12.2017 o 01:09, Kolos28 napisał: Persona 5 czy Tales of berseria? Którą z tych gier byście wybrali? W ToB nie grałem, ale Persona 5 dla mnie prawdopodobnie gra 2017 roku. Na razie mam 93 godziny na liczniku, a myślę, że 150 to będzie minimum i polecam każdemu. Przy okazji szukam dobrego MMORPG na PS4 free to play. Wiem, że ciężko w tym temacie. Star trek jakoś mi nie leży, a moby, fps czy inne czołgi też odpadają. Edytowane 5 stycznia 2018 przez SetoPL 1 Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 free2play to chyba nic nie ma niestety, ale nie jestem pewien. Rowniez polecam Persone ponad Berserie, ta druga nie jest slaba, ale zdecydowanie dzielo atlusa ma prym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi