Opublikowano 17 kwietnia 20187 l @Rudiok Było w plusie w zeszłym miesiącu Grand Kingdom, turówka, spokojnie da radę grać jedną ręka, jak lubisz takie gry to na pewno Ci się spodoba.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Na PS Store jest wyprzedaż japońskich gier, myślę o zagraniu w Yakuzę, do wyboru 0, 6 i Kiwami - którą część polecicie jako pierwsze podejście do serii?
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l 15 minut temu, Qra napisał: Na PS Store jest wyprzedaż japońskich gier, myślę o zagraniu w Yakuzę, do wyboru 0, 6 i Kiwami - którą część polecicie jako pierwsze podejście do serii? Jedyny słuszny wybór to yakuza 0. Jeśli nie wiesz czy seria ci podejdzie a y0 czyli jedna z najlepszych odsłon cię do niej nie przekona to tym bardziej nie zrobi tego kiwami. Z drugiej strony jeśli spodoba ci się 0 od razu masz szanse zagrać w kontynuacje czyli kiwami a potem w kiwami 2 której premiera już niedługo. 3, 4, 5 tylko jeśli masz dużo zawziętosci i ps3 a jak nie to YouTube i jedziesz z Yakuza 6.
Opublikowano 9 maja 20186 l NA PS Store jest promocja na Batmana S02 i Guardians of the Galaxy. Czy obie ukazały się już w całości? Lubie sobie raz na jakiś czas wbić łatwą platynkę i zastanawiam się która wybrać. Batman S01 był ok. Bez watpienia jestem bardziej MArvelowy niż DCowy, ale czy polecacie GotG? edit: trailer GotG wygląda tragicznie Edytowane 9 maja 20186 l przez szczudel
Opublikowano 20 maja 20186 l Mam ochotę na jakiegoś luźnego sandboxa. Watch Dogs 2 to będzie dobry wybór? Nie grałem w jedynkę.
Opublikowano 20 maja 20186 l Bjer, spoko gra tylko pierwsza misja w serwerowni odpycha. Potem jak miasto się otworzy to masz fajny sandbox.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Nioh completna czy Resident? Szukam jakiejś fajnej giereczki aby odpocząć od sandboxow
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Zdecydowanie RE, choć ciężko przy nim odpocząć, a spina obowiązuje tu praktycznie przez cały czas. Chwilami idzie się dosłownie spocić ze stresu. Do Nioha robiłem już dwa podejscia, kocham gry soulsopodobne, a mimo to gra za każdym razem szybko lądowała na PT. To dwie kompletnie inne zabawki, ale serio - Residenta mogę polecić Ci z całego serca.
Opublikowano 21 lipca 20186 l Jaka grę wybrać dla dzieciaków 5 latków żeby mogli pograć na kierownicy ? Coś łatwego gaz, hamulec i do przodu Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro
Opublikowano 22 lipca 20186 l Śródziemie: Cień wojny kosztuje teraz 144,50zł (promocja z 289zł). Warto to brać? Grał ktos w ta gre? Ogarnialiśmy ze znajomym demo i strasznie długie i chyba jest bez ograniczeń... Chyba że w pełnej wersji jest dużo więcej opcji, bo map to na pewno...
Opublikowano 23 lipca 20186 l Przeszedłem ją kilka miesięcy temu i choć nie jest pozbawiona wad, to bardzo dobrze bawiłem się przez te 40 godzin. Natomiast co do ceny, to tak jak kolega powyżej napisał - żadna to promocja. Cień Wojny podobnie jak Battlefront II, Wolfestein II, AC: Orgins, czy The Evil Within II już w grudniu ub.r. były do kupienia za ok 140zł w sklepie. @messer88ma rację, obecnie pudełkową wersję (nowa) można kupić za mniej niż sto zł. Miłej gry.
Opublikowano 24 lipca 20186 l Szukam jakieś ścigałki, żadnego symulatora, raczej arcade. Atutem będzie split screen. Na PS4 w żaden tego typu tytuł jeszcze nie grałem.
Opublikowano 24 lipca 20186 l Teraz, zagul napisał: Szukam jakieś ścigałki, żadnego symulatora, raczej arcade. Atutem będzie split screen. Na PS4 w żaden tego typu tytuł jeszcze nie grałem. Dużego wyboru nie masz bo jest z w miare spoko gier Driveclub i Need for Speed Rivals ale nie wiem jak ten drugi tytuł się zachował bo grałem w niego dawno temu
Opublikowano 24 lipca 20186 l 2 minuty temu, _Be_ napisał: Dużego wyboru nie masz bo jest z w miare spoko gier Driveclub i Need for Speed Rivals ale nie wiem jak ten drugi tytuł się zachował bo grałem w niego dawno temu W Rivals grałem na PS3.
Opublikowano 24 lipca 20186 l 32 minuty temu, _Be_ napisał: To zostaje ci driveclub Driveclub'a mogę kupić w pudełku normalnie czy są jakieś wydania z DLC itp. ?
Opublikowano 24 lipca 20186 l 2 minuty temu, zagul napisał: Driveclub'a mogę kupić w pudełku normalnie czy są jakieś wydania z DLC itp. ? Weź pudło i dokup cyfrowo season pass bo nie ma zbiorczego wydania.
Opublikowano 24 lipca 20186 l Oprócz DriveClub polecam jeszcze WipEout Omega Collection, oba tytuły są nastawione na rywalizację, więc jak ktoś szuka wyzwań, to nie ma lepszego wyboru.
Opublikowano 24 lipca 20186 l 6 minut temu, Square napisał: Oprócz DriveClub polecam jeszcze WipEout Omega Collection, oba tytuły są nastawione na rywalizację, więc jak ktoś szuka wyzwań, to nie ma innego wyboru. Fixed
Opublikowano 24 lipca 20186 l Również podbijam wybór WipEouta: najlepszy future na rynku, niesamowity OST i 3 gry w komplecie. Nawet idzie znaleźć ludzi online.
Opublikowano 24 lipca 20186 l Ale nie CWuj tu Nie wiem, ścigałek dużo jest dostępnych na PS4, w te dwie przegrałem wiele godzin i mogę potweirdzić, ze pod względem rywalizacji to pierwsza klasa. To do Orzecha.
Opublikowano 24 lipca 20186 l Przegłosowane. WipEout: Omega Collection. Gra nie dość, że wygląda wprost kapitalnie, fantastycznie brzmi, to jeszcze zapewnia wspaniałą zabawę. Dodatkowo w sieci Saturn teraz już Media Markt, widziałem ją w łikedn za niecałe pięćdziesiąt zł. Za ten komplet, to niesamowita cena. Edytowane 24 lipca 20186 l przez Sylvan Wielki