Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 411,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wolfenstein i Doom

• Yakuza 0 warto chcociaz spróbować nie wiem czy ci podejdzie bo gra jest dosyć specyficzna, ale jest na to duża szansa jeśli lubisz gry z mocna historia zaskakującymi zwrotami akcji i gęstym klimatem.

• Nigdy nie rozumiałem fenomenu DB, więc dla mnie pytanie wydaje się absurdalne na maxa To tak jakby ktoś zapytał czy kupić nowy album Enej czy może zremasterowane wydanie koncertu Queen na Wembley -

Opublikowano
W dniu 24.08.2018 o 19:31, u55r napisał:

To może Sherlock Holmes Zbrodnie i Kary :potter:

Sherclok-ps4.jpg

Właśnie mam to na oku oraz Agatha Chrisie: The ABC Murders

I zakupiłem powyższa grę. Dużo gorsze od Sherlocka, a głównie sterowanie to jakaś masakra, ale powoli wciąga. Zakupiłem też zaginięcie Ethana Cartera i szczerze nie wiem skąd te zachwyty na tą grą.

Czyli nic więcej do głowy nie przychodzi wam?

Edytowane przez SetoPL

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@SetoPL

Moze broken sword lub murdered soul suspect?

Panowie , sciagnalem demo mega mana i naszlo mnie na takie gierki.

Jakies fajne naparzanki 2d procz mega mana czy shovel knight na ps4 sa jeszcze? 

Wymog ze musi byc pudelko nie only psn

Opublikowano
W dniu 22.07.2018 o 19:01, Horban napisał:

Śródziemie: Cień wojny kosztuje teraz 144,50zł (promocja z 289zł). Warto to brać? Grał ktos w ta gre?

Ogarnialiśmy ze znajomym demo i strasznie długie i chyba jest bez ograniczeń... Chyba że w pełnej wersji jest dużo więcej opcji, bo map to na pewno...

Zalezy, czy pierwsza czesc przypadla ci do gustu. Jesli nadal jestes zainteresowany, to @Hum ma na sprzedaz za jakies 70pln + koszty wysylki.

Opublikowano

60 złotych, przesyłka w cenie :lapka:

Edit: mowa oczywiście i wersji na XO :kaz:

Edytowane przez Hum

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem obydwie, jak wyszła Lara, to Spider poszedł w odstawkę jak skończyłem TR to wróciłem do śmigania na pajęczynie.

Nie mówię,  że masz zrobić podobnie, ale co byś nie kupił - będzie to świetny wybór. 

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

No właśnie taki jest plan żeby prędzej czy później ograć obie gry :) Dzięki za wskazówkę

Opublikowano

Monster Hunter World vs. Warframe? Która gra lepsza na coopa? Gdzie lepsza społeczność itp? W Destiny i w Dying Light bawiłem się wybornie, a na Division  zawiodłem się.

Opublikowano
W dniu 3.10.2018 o 20:17, Paolo de Vesir napisał:

Można w ciemno zakładać że dowolna gra multiplatformowa ma większe community na platformach Sony.

Ale jednak pytanie było o coś zupełnie innego :)

W dniu 3.10.2018 o 20:06, Pauli87 napisał:

Monster Hunter World vs. Warframe? 

Jak się zawiodłeś na The Division to nie doradzę zbytnio, bo to jeden z moich ulubionych tytułów, no i Dying Light w tym zestawieniu jakoś tak dziwnie wygląda :)

Opublikowano
W dniu 4.10.2018 o 22:35, Wredny napisał:

Ale jednak pytanie było o coś zupełnie innego :)

Jak się zawiodłeś na The Division to nie doradzę zbytnio, bo to jeden z moich ulubionych tytułów, no i Dying Light w tym zestawieniu jakoś tak dziwnie wygląda :)

Dying Light można grac w coopa, ale bez coopa ten tytul też jest bardzo miodny. Division bez coopa to nudna gra, a ogarnietych ludzi też do gry było ciężko znaleźć. W destiny wyglądało to znacznie lepiej. Wybrałem Monster Huntrer World, klimaty fantasy trochę nie moje bo wolę sci-fi, ale dam szanse tej grze.

Opublikowano

cos do coopa na kanapie?

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Mam opcję wyrwać Killzone Shadow Fall w steelbooku. Czy gra sprzedawana była w jakiejś obwolucie jak EL The Order czy od razu steelbook?

Nie widziałem żadnej wersji z obwolutą. Steelbook SF w ludzkiej cenie to fajny rarytas, zazdro.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano
W dniu 8.10.2018 o 21:02, p3r3z napisał:

cos do coopa na kanapie?

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

A way out

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsza gra na PS4 , pecetowiec zmienia platformę ( w końcu !)

Tak żeby było z grubej rury, co polecicie na 1 gre ?

Opublikowano

Uncharted 4. Pokaz mocy, raczej niski poziom skomplikowania (więc nie będzie problemu z przyzwyczajeniem się do sterowania padem), ex, więc nie ograsz tego gdzie indziej, no i zwyczajnie świetna gra. Spodoba się, to za cenę jednej gry kupisz trylogię zremasterowanych części 1-3. 

Ewentualnie God of War. 

Opublikowano

Uncharted 4  albo God of War jak najbardziej. Albo genialny Horizon Zero Down, zwłaszcza że można tanio kupić.

Opublikowano
9 godzin temu, Pharaun napisał:

Albo genialny Horizon Zero Down

Dawn* :)
 A jak kolega chce "z grubej rury" to może od razu Bloodborne niech chwyta :)

Ale ogólnie to EXy - wiadomo.
BB, Horizon, GoW, Uncharted (wszystko), The Last of Us Remastered, dzieła Uedy (The Last Guardian i Shadow of the Colossus), Ratchet & Clank, inFamous Second Son, Spider-Man...
Jest tego trochę :)

Opublikowano

Czy są jakieś fajne wyścigi na PS4 poza Gran Turismo właśnie zakupiłem PRO i mam już Horizona Complete oraz God Of War kupionenego. Zastanawiam się nad Fifa ale wolałbym jakieś wyścigi bo ile można piłkę w kółko kopać

Opublikowano

Cześć wszystkim, jestem tu nowy :)

Wpadłem doradzić się Was w sprawie gier na PS dla gry solo i w dwie osoby.

Od tygodnia jestem posiadaczem PS4 slim 1000 Gb + 2 pady, do konsoli dokupiłem Fife 19.

Fifa fajna gra, lecz aby dobrze w nią grać trzeba spędzić dużo godzin przy konsoli, grać grać i grać aby rywalizować z komputerem na lepszym poziomie lub w sieci, a w moim przypadku zajmie mi to dużo czasu zanim osiągnę dobrego skilla. Szukam gry przy której nie będę musiał spędzać dużo czasu aby chociaż coś potrafić, innej niż sportowe.

Myślałem o GTA5, ale biorę pod uwagę inny typ gier np. w których wbija się lvl, zabija potworki,  coś w stylu MMORPG, także jakąś grę wyścigową w stylu NFS aby pościgać się solo oraz z żoną :)

Doradźcie także na temat gier dla dwóch osób aby żona także pograła, a nie tylko patrzała jak ja gram.