Plugawy 3 684 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 @dabi1990 Helldivers może Diablo. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 Do co-opa - Alienation, Diablo 3, Bordelands Handsome Collection, Dragon's Crown, Rayman Legends, Geometry Wars 3, Knack 1&2, gierki z serii Lego no i Resident Evil 6 można też przejść we dwójke. Co do ścigałek to zależy jaki styl, jeśli arcade to głownie DriveClub i DLC do niego, ewentualnie Burnout Paradise. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 10 listopada 2018 Opublikowano 10 listopada 2018 Możesz też nabyć remaster Resident Evil 5 - najlepsza coopowa gra poprzednej generacji. Do tego LittleBigPlanet 3 daje dużo, bo gracze stworzyli bardzo dużo poziomów (czasami są to niczym "gry w grze"). Jeśli szukasz czegoś "na chwilę" z klimatami arcade, to Wild Guns: Reloaded czyli remaster hitu ze SNES-a, bardzo ładny i w klimatach steampunkowego dzikiego zachodu (można w tej wersji grać w 4, dodali też dwie nowe postacie z nowymi mechanikami). Jeśli lubisz bijatyki chodzone, to Mother Russia Bleeds, albo po prostu klasykami - Capcom Beat'em Up Bundle. Chyba też w Tiny Troopers Joint Ops da się na dwóch, a gra jest w stylu Cannon Foddera. Spróbowałbym też rytmicznego rogue like'a - Crypt of the Necrodancer, solo też jest zresztą świetny. Helldivers w pewnym sensie opiera się o progres społeczności online też, podobnie jak Dead Nation, ale szczytowa popularność tych gier dawno minęła. Jeśli miałbym obecnie coś z top-down shooter'ów polecić, to Nex Machina Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Szukam jakiejś dobrej zręcznościowej gry pokroju starych dobrych tony hawków czy ssxów. Jest coś wartego uwagi? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 1 godzinę temu, Kosmos napisał: Szukam jakiejś dobrej zręcznościowej gry pokroju starych dobrych tony hawków czy ssxów. Jest coś wartego uwagi? Sunset Overdrive Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Nie ma chyba dobrej deski na tej generacji. Może coś w stylu arcade jak Nex Machina? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 7 minut temu, Square napisał: Nie ma chyba dobrej deski na tej generacji. Może coś w stylu arcade jak Nex Machina? Zależy, na xboxie jest update do Skate 3 do 4K i gra się nadal W Y B O R N I E Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Ale nie zmienia to faktu, że nowych tytułów brak. Co do polecenia tytułu to Trials Fusion jest mocno zręcznościowe. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Tak jakby to w czymś przeszkadzało Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 No właśnie myślałem stricte o deskach, ale rzeczywiście bieda w tej generacji. Szkoda że nie ma ssx a z tonego wyszedł crap. Niby jest jeszcze ten Steep, ale raczej mu daleko do moich oczekiwań. Wezmę pewnie trialsy i może burnouta to przyjemnego pogrania. Cytuj
mcp 2 012 Opublikowano 16 grudnia 2018 Opublikowano 16 grudnia 2018 Szukam czegoś do multi po sieci w stylu hack'n'slash, najlepiej żeby można było grać w drużynie z innymi i bić moby. Może nie typowe mmorpg bo nie mam czasu na budwanie ekwipunku i inne pierdoły, chyba, że inaczej się nie da. Cytuj
Bud 11 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Doradźcie proszę, jestem ogólnie znudzony gierkami obecnej generacji i czasem coś pyknę. Mam ochotę dziś sobie w coś pyknąć i mam w planach takie oto gierki z przeceny na PSS, które podzieliłem na 2 kategorie i z obu chce po jednej gierce kupić: 1. DiRT4, V-Rally 4, Assetto Corsa Ultimate - uwielbiam GT Sport, uwielbiam Driveclub, nie podeszła mi FH4 no i zastanawiam się nad moimi kolejnymi wyścigami. Co i dlaczego? 2. Tennis World Tour, Horizon, Street Fighter V, Patapon - uwielbiam Top Spina, ciągle odbijałem się od Horizona (nuda), pograłbym w bijatyke, ale T7 już ograny, zagrywałem się jak szalony w Patapony na PSP. Co z tego najlepiej wziąc i dlaczego? Dzieki z gory Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Jaki tytuł byście polecili z grupy "symulator chodzenia"? Ograłem jedynie Firewatch, które mi się podobało i fajnie by było mieć w zanadrzu jakiś inny tytuł. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 9 minut temu, Square napisał: Jaki tytuł byście polecili z grupy "symulator chodzenia"? Ograłem jedynie Firewatch, które mi się podobało i fajnie by było mieć w zanadrzu jakiś inny tytuł. What remains of Edith Finch i Soma Cytuj
izon 995 Opublikowano 26 lutego 2019 Opublikowano 26 lutego 2019 Mam chcicę na klimaty w stylu Silent Hilla 2. Czy znajdę na obecnej generacji coś, co chociaż ociera się o ten klimat?:) Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Chyba tylko The Evil Within... Cytuj
izon 995 Opublikowano 4 marca 2019 Opublikowano 4 marca 2019 13 godzin temu, Wredny napisał: Chyba tylko The Evil Within... Już za mną ale w sumie jeszcze dwójka jest do ogarnięcia:) Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Divinity originial Sin, dobrze na PS4 się gra? jak sterowanie? Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 wiem że to różne gry ale rozważam zakupić jedna z poniższych gier. Pytanie przy czym będę najlepiej się bawił i na jak długo? Detroit Vampyr Mass effect Z góry dziekuję Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Z wymienionych nie grałem w Vampyra, ale głos idzie zdecydowanie na Detroit. Jeśli chodzi o czas, to zaliczenie zajęło mi jakieś 15-17 h. Na Andromedę, z racji na strukturę otwartego świata, potrzebujesz spokojnie 40-50, z czego połowa to powtarzanie praktycznie takiego samego schematu działań. 1 Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 53 minuty temu, Kaczi napisał: wiem że to różne gry ale rozważam zakupić jedna z poniższych gier. Pytanie przy czym będę najlepiej się bawił i na jak długo? Detroit Vampyr Mass effect Z góry dziekuję Detroit, skondensowana, zamknięta historia. Vampyr po krótkim czasie robi się zbyt powtarzalny a Mass Effect to duży szpil, ale trochę trąci myszką. 1 Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 dzieki panowie, wybór padł na Andromedę i jestem zadowolony póki co. To moja pierwsza styczność z grą z tego uniwersum, a wiem że ma rzeszę fanów Cytuj
Plaut 0 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Witajcie, czy Assassin's Creed Odyssey jest w rozgrywce zbliżone do Wiedźmina 3? Czy ma ciekawą fabułę, zadania? Czy raczej w stylu przynieś, wynieś a po drodze kogoś ubij? Czy można włączyć niemiecki dubbing i polskie napisy? Cytuj
zagul 326 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 11 godzin temu, Plaut napisał: Witajcie, czy Assassin's Creed Odyssey jest w rozgrywce zbliżone do Wiedźmina 3? Czy ma ciekawą fabułę, zadania? Czy raczej w stylu przynieś, wynieś a po drodze kogoś ubij? Czy można włączyć niemiecki dubbing i polskie napisy? Rozgrywka czerpie z W3, co do fabuły to du.py nie urywa, jest jakiś wątek o super złej organizacji, a w tle wojna Sparty z Atenami. Jak lubisz klimaty starożytnej Grecji to można w grze spotkać wiele historycznych postaci. Są jakieś wybory moralne, które mam wrażenie, że nie mają żadnego wpływu na grę. Mam 33 lvl więc już powoli zbliżam się do końca wątku głównego, ale jakoś mnie mega nie wciągnął. Sama gra bardzo mi się podoba, ale to taki trochę lepszy i większy Origins. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi