Pajda 2 282 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Wyszły jakieś "chodzone" bijatyki a`la fighing force lub gekido na ps4/xbox? Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Z beat'em upów masz Double Dragon Neon w GP na XOne. To gra z X360 no ale chwalmy wsteczną. 1 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Opublikowano 14 kwietnia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Pajda napisał: Wyszły jakieś "chodzone" bijatyki a`la fighing force lub gekido na ps4/xbox? Tutaj masz składankę Capcomu To jest fajne, ale nie wiem czy jest na jakiejś konsoli oprócz switch'a, bo na pc'ta jest na bank. Tu masz kilka gierek tego typu. Edytowane 14 kwietnia 2019 przez Strife 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 kwietnia 2019 Opublikowano 14 kwietnia 2019 2 godziny temu, Pajda napisał: Wyszły jakieś "chodzone" bijatyki a`la fighing force lub gekido na ps4/xbox? Mother Russia Bleeds Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Dziękuję za pomoc, jesteście najlepsi :* Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Mother Russia Bleeds na propsie, chociaz momentami bossowie irytujacy. Mialem wczoraj kupic Friends of Ringo Ishikawa [nie ma na ps4/XO jeszcze] ale troszku za drogie, przy pierwszej obnizce na sto procent biore bo wyglada zacnie. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 14 kwietnia 2019 Opublikowano 14 kwietnia 2019 16 minut temu, Bansai napisał: przy pierwszej obnizce na sto procent biore bo wyglada zacnie. Mnie cena też odstraszyła, ale poniżej 5 dych biorę od razu, przypomina mi to trochę Kunio Kun. Cytuj
jugan1 0 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Witam, Chciałbym zakupić kilka gier na ps4, najchętniej używanych. Czy któraś z podanych gier zawiera jakiś jednorazowy kod na dodatkową zawartość, która mnie ominie jeśli nie kupię nówki ( bądź też, gdy jej właściciel nie wykorzystał go, w co wątpię )? Crash Bandicoot N.Sane Trilogy 2.0 DARK SOULS TRILOGY pl Wiedźmin 3 GOTY pl Horizon Zero Dawn Complete Edition pl God of War 3 pl Spyro: Reignited Trilogy Pozdrawiam Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Spyro na pewno nie. Horizona mam w podstawowej wersji i nic tam takiego nie było, wątpię, żeby w GOTY się zmieniła sytuacja. O reszcie się nie wypowiadam, ale szczerze mówiąc wątpię. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 kwietnia 2019 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Wiedźmin też na 100% nie ma kodu. Generalnie chyba od tego się odcięli w tej generacji, kody jedynie na jakieś pierdoły zazwyczaj były jak już. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Opublikowano 24 kwietnia 2019 A Batmany wersje GOTY nie miały czegoś takiego? W Hitman Definitive Edition też jest chyba kod na ostatni level. Zgaduje, że te wszystkie gry są wydawane przed Warner Bros. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 Wczoraj zamówiłem thrustmaster t150. I pytanie co kupić za grę do niej najpierw? W domu leży DriveClub, ale co do niego? GTS? Asseto? Project Cars 2? Gram tylko single Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 Do listy możesz jeszcze dorzucić dwie części Dirt Rally. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 Godzinę temu, lukas_k96 napisał: Do listy możesz jeszcze dorzucić dwie części Dirt Rally. Akurat rajdów nie jestem fanem. Nie lubię przekładania rąk na kierownicy ale pewnie z biegiem czasu sprawdzę. Cytuj
Josh 4 520 Opublikowano 19 maja 2019 Opublikowano 19 maja 2019 Jakiś dobry arcade racer polecicie? Dzisiaj trochę musnąłem remaster Burnout Paradise, ale... sorry, to jest Burnout tylko z nazwy. Ta otwarta mapa, konieczność zasuwania po całym mieście, żeby zacząć zadanie i brak normalnych (w sensie prostych, otoczonych bandami) tras w trakcie jazdy według mnie kompletnie zabija dynamikę znaną z poprzednich części, gdzie po prostu zaczynałeś wyścig i zap*erdalałeś przed siebie nie martwiąc się o to czy przegapisz jakieś skrzyżowanie / skrót do celu. Tak się zastanawiam nad The Crew 2, ale widzę że jakichś super ocen ta gierka nie zgarnęła Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 maja 2019 Opublikowano 19 maja 2019 Najlepsze to pewnie DriveClub i WipEout Omega Collection. 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 19 maja 2019 Opublikowano 19 maja 2019 Jako fan Burnoutów z PS2 od razu mogę powiedzieć, że DC to całkiem inny świat, niby arcade, ale jednak "poważne" wyścigi, mi model jazdy niezbyt siadł, funu zbynio nie czułem i ogólnie po 2-3 sesjach na razie gra poszła w dłuższą odstawkę. No ale Tobie może przypasuje. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 maja 2019 Opublikowano 20 maja 2019 Nie no jak sie szuka namiastki Burnouta czy innego "arcade" to DC raczej nie przyciągnie na dłużej, gra jest mocno jednak osadzona w realizmie i gdzieś tam balansuje między arcade a pól simem w stylu Forzy Motosport na asystach, ale generalnie jest przyjemna, odpowienio wymagająca i potrafi wyglądać zjawiskowo (na pewno nie warto zrażać się pierwszym kiepskim wrazeniem podstawki bo słabe fury, słoneczna pogoda nie robią odpowiedniego wrażenia) także warto na pewno sprawdzić. 11 godzin temu, Square napisał: Najlepsze to pewnie DriveClub i WipEout Omega Collection. Najlepsze bo praktycznie jedyne W sumie oprócz tego to jeszcze NFS Rivals trzyma poziom z tych bardziej arcadeowych Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 maja 2019 Opublikowano 20 maja 2019 Jakby NFS Rivals był lepszy to bym go wymienił. No i jeżeli odrzucił go Burnout Paradise, bo trzeba jeździć po mapie aby włączyć event to Rivals tez mu nie podejdzie Niestety w tej generacji nie ma bardzo dobrych ścigałek arcade. 1 Cytuj
Josh 4 520 Opublikowano 22 maja 2019 Opublikowano 22 maja 2019 Smuteczek w takim razie. Cały czas próbuję polubić Burnout:Paradise, ale no po prostu ta gra mi na to nie pozwala i chyba ją w końcu oleję. Już nawet nie liczę ile razy przegrałem wyścig tylko przez to, że pojechałem nieco inną trasą niż rywale (mimo, że zasuwałem na full-speedzie bez żadnej kraksy). Open world w wyścigach to największy bullshit ever. I skoro w temacie arcade-racerów jest taka bieda to rozważam jednak zakup jakiejś symulacji. Driveclub, Project Cars 2 czy GT:Sports? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 maja 2019 Opublikowano 22 maja 2019 Ja BP uwielbiam, otwarte miasto bardzo mi siadło plus mega zabawa w online przy wyzwaniach. Co do wyżej wymienionych gier to DriveClub nie jest symulatorem, to bardziej arcade z elementami sima, ale nie jakimiś dużymi. Polecam bardzo DC. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 13 godzin temu, Josh napisał: Open world w wyścigach to największy bullshit ever Wiesz co zależy jak jest zrobiony, bo jednak można fajnie zapełnić świat (chociaż trochę cierpią trasy wtedy, cięzko pogodzić dobry design trasy i otwarty świat) i do tego fajnie to jest zgrane z tym jak bierzesz nową furkę i cisniesz 450km/h po autostradzie, dla mnie to często esencja gry o samochodach ale potrafi znudzić chociaż ale poprzednie NFSy od Criterion były dobre mimo open worldu (Hot Pursuit i Most Wanted) czy cała seria Forza Horizon, ale rozumiem Cię - mi też BP nie podszedł. 13 godzin temu, Josh napisał: Driveclub, Project Cars 2 czy GT:Sports? No jak nie lubisz simów to tylko DC. Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Jestem strasznym lamusem w temacie ścigałek, ale akurat Burnouty uwielbiam, a BP trzykrotnie splatynowałem nawet W sumie jeszcze NFS Most Wanted, które osobiście nazywam "Burnout Paradise 2" też mi bardzo podeszło. A ostatnio nawet NFS Payback całkiem mi się podobał, więc chyba mi open-world w ścigałkach nie przeszkadza. Cytuj
Josh 4 520 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 (edytowane) 8 godzin temu, _Be_ napisał: Wiesz co zależy jak jest zrobiony, bo jednak można fajnie zapełnić świat (chociaż trochę cierpią trasy wtedy, cięzko pogodzić dobry design trasy i otwarty świat) i do tego fajnie to jest zgrane z tym jak bierzesz nową furkę i cisniesz 450km/h po autostradzie, dla mnie to często esencja gry o samochodach ale potrafi znudzić chociaż ale poprzednie NFSy od Criterion były dobre mimo open worldu (Hot Pursuit i Most Wanted) czy cała seria Forza Horizon, ale rozumiem Cię - mi też BP nie podszedł. No jak nie lubisz simów to tylko DC. Kwestia podejścia. Ja lubię minimalizm i prosty gameplay, bez żadnych udziwnień. Dajcie mi dobry model jazdy, szybkie auta i wymagające, ale otoczone bandami trasy (tak żebym mógł się skupić na jeździe i masterowaniu zakrętów, a nie na gapieniu się na mapkę i kombinowaniu gdzie mam skręcić) i... jestem kupiony. Podobne odczucia mam co do innych produkcji. Gry zawsze będą ograniczone pewnymi zasadami, a open world to tylko mydlenie oczu i niepotrzebne rozwadnianie rozgrywki - dla mnie, natomiast rozumiem że inni gracze potrzebują chociaż takiej namiastki swobody jaką daje elektroniczna rozrywka i że samo śmiganie po otwartym świecie sprawia im masę frajdy. Btw, Hot Pursuit to chyba jednak nie był open world, bo pamiętam że cholernie dobrze się przy nim bawiłem Edytowane 23 maja 2019 przez Josh Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Jedyny openworld który siadl to byl w tdu 2. Moze dlatego ze tam jeżdżenie dawalo frajde po bezdrożach i mialo fajne widoczki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi