Arkady 1 011 Opublikowano 4 lutego 2020 Opublikowano 4 lutego 2020 Odebrałem Matterfall z MM. Dzięki za cynka Szymek i polecenie tej gry, to będzie to, choć do sterowania muszę przywyknąć Cytuj
Leira 0 Opublikowano 5 lutego 2020 Opublikowano 5 lutego 2020 Niedawno zakupiłem Xboxa One S i w końcu mogę pograć w dobrą ścigałkę ;D Forza Horizon 4 wymiata ;D Cytuj
_D23 83 Opublikowano 18 lutego 2020 Opublikowano 18 lutego 2020 Panowie, od której części zacząć ogrywać serię Yakuza tak żeby kolejno poznawać historię bądź, od której najlepiej zacząć żeby zobaczyć czy rozgrywka i klimat podejdą ? Nie jestem pewien czy wsiąknę, być może odłożę na półkę pod dwóch godzinach, jednak od dawna coś ciągnie mnie do romansu z ta serią i zwyczajnie nie wiem, z której strony wziąć pierwszy kęs Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 18 lutego 2020 Opublikowano 18 lutego 2020 Większość powie że od Yakuzy Zero, ale ja napiszę żeby pierw zagrać w Kiwami, bo jest krótsza i ma mniej zawartości, idealna na początek z serią. Zerówka była klepana po piątej części jako prolog do całej serii Kazumy Kiryu, jest w niej wiele nawiązań do wcześniej wydanych odsłon. Polecam zagrać w kolejności w której wychodziły. Jeśli jednak zaczniesz od Zero też źle nie będzie. 1 Cytuj
Pix 912 Opublikowano 24 lutego 2020 Opublikowano 24 lutego 2020 Ogrywał ktoś Final Fantasy Type-0? To chyba jedyny fajnal, którego nie zaliczyłem i cały czas zastanawiam się czy warto. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 4 marca 2020 Opublikowano 4 marca 2020 W dniu 24.02.2020 o 12:30, Pix napisał: Ogrywał ktoś Final Fantasy Type-0? To chyba jedyny fajnal, którego nie zaliczyłem i cały czas zastanawiam się czy warto. Jeden z najlepszych Finali, ma naprawdę dobrą i dojrzałą fabułę i niezły system walki. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 7 marca 2020 Opublikowano 7 marca 2020 W dniu 4.03.2020 o 20:59, Strife napisał: Jeden z najlepszych Finali, ma naprawdę dobrą i dojrzałą fabułę i niezły system walki. O widzisz. A sam się teraz zastanawiam czy brać FFT0 czy np. Talef of Zestiria, Valkyria Chronicles 4 czy może z innej beczki Elex? Poradzicie coś? Cytuj
Strife 228 Opublikowano 7 marca 2020 Opublikowano 7 marca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, SetoPL napisał: O widzisz. A sam się teraz zastanawiam czy brać FFT0 czy np. Talef of Zestiria, Valkyria Chronicles 4 czy może z innej beczki Elex? Poradzicie coś? Zestiria to szrot mimo mojego uwielbienia do Talesów, najgorsza część ( z Talesów bierz Berserię świetna odsłona) , Valkyria jest podobna do pierwszej części więc jest miodzio, w Elex'a nie grałem, ale nadal polecam Finala, bo jest po prostu świetny. Edytowane 7 marca 2020 przez Strife Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 7 marca 2020 Opublikowano 7 marca 2020 (edytowane) 13 godzin temu, Strife napisał: Zestiria to szrot mimo mojego uwielbienia do Talesów, najgorsza część ( z Talesów bierz Berserię świetna odsłona) , Valkyria jest podobna do pierwszej części więc jest miodzio, w Elex'a nie grałem, ale nadal polecam Finala, bo jest po prostu świetny. Dzięki za info. Dodałem wszystkie gry to listy gier do ogrania Edytowane 8 marca 2020 przez SetoPL Cytuj
Strife 228 Opublikowano 8 marca 2020 Opublikowano 8 marca 2020 Zero nie jest powiązane z VII tylko Crisis Core, więc w zero możesz grać bez obaw, jak masz PSP to Crisis Core to obowiązek najlepszy tytuł na konsole i świetny prequel FF VII. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 8 marca 2020 Opublikowano 8 marca 2020 32 minuty temu, Strife napisał: Zero nie jest powiązane z VII tylko Crisis Core, więc w zero możesz grać bez obaw, jak masz PSP to Crisis Core to obowiązek najlepszy tytuł na konsole i świetny prequel FF VII. Pomyliłem właśnie. Grałem kiedyś na pożyczonym PSP, ale to było dawno temu i tylko pamiętam, że miało to bardzo duży związek z głównym bohaterem. Cytuj
faketas 1 Opublikowano 14 marca 2020 Opublikowano 14 marca 2020 Opłaca się zakupić Red Dead Redemption 2? Uważacie to za dobrą inwestycję? 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 14 marca 2020 Opublikowano 14 marca 2020 No raczej nie sprzedasz tego później z zyskiem więc inwestycja słaba. 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 25 marca 2020 Opublikowano 25 marca 2020 Warto Wolfensteina The New Order? Jest w storze za śmieszne pieniążki (33zł chyba) i w sumie... dawno szkopów nie mieliłem. Jak czas potraktował gierkę? Da się grać? Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 25 marca 2020 Opublikowano 25 marca 2020 Zdecydowanie warto, lepszy niż druga część, chociaż nie zamiata tak graficznie jak ona. 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 25 marca 2020 Opublikowano 25 marca 2020 Jak najbardziej. Świetny staroszkolny FPS. Mielisz szkopów jak pomarańcze w sokowirówcw. 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 1 kwietnia 2020 Opublikowano 1 kwietnia 2020 Wspaniała gra, bierz czym prędzej. Dla mnie jedno z lepszych doświadczeń na tej generacji (mimo, że gra tkwi mocno w poprzedniej, zresztą jest cross-genem). Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Kupiłem dla dziewczyny Crasha nowego by pograć w przyjemną platformówkę... Jak bardzo się myliłem... Teraz co polecacie z tego gatunku, ale nie tak trudnego? Żeby mogła przyjemnie pograć, a nie niszczyć mi pada oraz ewentualnie inne gry, które np. sprwadzą się w co-opie? Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 2 minuty temu, Square napisał: Może coś z serii Lego? oooooo w ogóle zapomniałem o nich, a powiedz mi, która część warto? Wyszło tego tyle, że szkoda gadać, a wiem, że niektóre z nich są dość średnie. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Z tym nie pomogę bo nie grałem, ale pewnie ktoś doradzi, bo te tytuły były tu nie raz wymieniane. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 10 minut temu, SetoPL napisał: Kupiłem dla dziewczyny Crasha nowego by pograć w przyjemną platformówkę... Jak bardzo się myliłem... Teraz co polecacie z tego gatunku, ale nie tak trudnego? Żeby mogła przyjemnie pograć, a nie niszczyć mi pada oraz ewentualnie inne gry, które np. sprwadzą się w co-opie? Spyro jest znacznie łatwiejszy niz Crash. W coopie to może Diablo? Tam można poziom sobie wybrać. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 13 minut temu, SetoPL napisał: Teraz co polecacie z tego gatunku, ale nie tak trudnego? Żeby mogła przyjemnie pograć, a nie niszczyć mi pada oraz ewentualnie inne gry, które np. sprwadzą się w co-opie? Niestety jeśli chodzi o te gatunki na ps4, to jest pod tym względem bieda. Z "platformówek" co mi przychodzi do głowy to Ratchet & Clank (2016), a do coopa/split-screena to przede wszystkim A Way Out oraz może gry z serii PlayLink. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 36 minut temu, SetoPL napisał: oooooo w ogóle zapomniałem o nich, a powiedz mi, która część warto? Wyszło tego tyle, że szkoda gadać, a wiem, że niektóre z nich są dość średnie. lego gry zaczekaj wołam specjalistę wybitnego @Colin przyzywam cię. Pan chciałby jakieś dobre lego gierki co polecasz co najlepsze na obecnej generacji Cytuj
mario10 518 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Z platformówek, które syn ogrywa to Spyre jest spoko, do tego Lego tajny Agent, ostatnio Knack2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi