Zdunek 1 121 Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 DriveClub to pokaz technologiczny, polecam dla samej grafiki.Do grania na dłużej Dragon Age, GTA nie widzę dużych różnic ale może to z powodu faktu że poprzednio grałem rok temu. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 Parę dni temu kupiłem PS4, ale jeszcze jej nawet nie odpakowałem, bo muszę skończyć Sniper Elite: Afrika na PS3. W każdym razie postanowiłem na pierwszy ogień odpalić Killzone: Shadow Fall + Infamous (trzeba nadrobić) i na deser Driveclub, żeby mi oczy wypadły. Cytuj
hrodgar 0 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 Nie myślałem że kiedyś będę chciał napisać coś w tym temacie ale mam dylemat: GTA 5 - czwórka nie podeszła mi fabularnie stąd się lekko waham ale miliony graczy nie mogą się mylić? Nowy Dragon Age - dwie poprzednie dla mnie były beznadziejne ale Inkwizycja w ocenach i z tego co widziałem w sieci wygląda zachęcająco Diablo UEE - Spróbowałem na pc starter packa i wsiąkłem. Dotarły mnie słuchy że wersja na konsole jest lepsza Call of Duty AW - Kevin Spacey!!! Jako fan "House of cards" nie mogę przejść obojętnie Braci konsolowa poradźcie coś Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 (edytowane) jeśli nie ograniczają cie koszty weś dwie - z wymienionych wybrałbym GTA i Diablo COD to dla mnie za dużo laserów, a Inkwizycja po prostu mnie nie zaciekawiła ja właśnie dziś zamówiłem GTA i dwie inne gierki Edytowane 27 grudnia 2014 przez Fanek Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Doradźcie jaką gierkę na Święta wybrać 1, Watch Dogs 2. InFamous 3. The Last Of Us Dodam może, że moją poprzednią konsolą był Xbox i na PS4 grałem tylko w Fife póki co The Last of US, potem Infamous. WatchDogs można sobie albo darować albo zostawić na koniec. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Warto brac BF4 Edycja Premium za 112zł na PSN? Czy ta wersja zawiera wszystkie dodatki jakie aktualnie wyszly? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 za tą cenę warto, jest to wersja z wszystkim co wyszło do tej pory Cytuj
jankes 2 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Metro: Redux czy Destiny ? Metra ( nie redux)przeszedłem na PC ,pierwszą część średnio mi się widziała ,druga dobra ale ogólnie chciałbym zobaczyć jak to wygląda na PS4. Destiny kusi mnie bo to bodajże jakaś hybryda fps i mmo. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 jesli nastawiasz sie na gre single to Metro Destiny to tylko w coop bo tam samemu jest nudno Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Z początku może nie jest nudno ale kampania szybko się kończy i bungie wymusza na nas granie w co-op więc pamiętaj o tym. Bierz Metro Cytuj
piotros 220 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Jak zastanawiasz się nad Destiny, to ściągnij sobie demo, jest na PS3 i PS4 i możesz samemu sprawdzić. Później jak Ci podpasuje, to będziesz mógł kontynuować dalszą rozgrywkę z pełnej wersji... Ja tak zrobiłem na PS3, a potem kupiłem PS4 i kontynuowałem dalszą rozgrywkę... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Ja nie wiem. Jestem ogromnym fanem Fify i nie wiem czy jutro kupić Fifę 15 czy GTA V. Na obie nie starczy tantiemów Cytuj
DemogorgoN 11 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Ja nie wiem. Jestem ogromnym fanem Fify i nie wiem czy jutro kupić Fifę 15 czy GTA V. Na obie nie starczy tantiemów Zawsze można wziąć pod uwagę używkę ja bym wybrał GTA choć żadna z tych gier mi nie podchodzi ale taki sandbox myślę, że zapewni zabawę na dłuższy czas. To oczywiście tylko moje zdanie Cytuj
jankes 2 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Nie mogłem się zdecydować czy wziąć God Of War collection czy Metro Redux.Pies i konsole skakały ze szczęścia jak wziąłem obie : ) Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Never Alone - grał ktoś juz w ten "hicior" ??? Cytuj
okami_fan 17 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 Never Alone - grał ktoś juz w ten "hicior" ??? Grał i niestety do journey, brothers czy Papo & yo gra nie ma startu.. Miało byc wzruszająco, ambitnie i pięknie a wyszło średnio jak z unfinished swan i rain... Teraz jest w promo i mozesz spróbować w tej cenie ale zastanów sie czy 8 piwek nie jest lepszym doznaniem emocjonalnym... Ode mnie po zobaczeniu napisów końcowych 6/10. ps. Grałem z żoną w coop i tylko przez chwilę w singlu: jest straszny przypał z si a uwierz mi moja małżonka to jedno z głupszych si w grach jakie widziałem do tej pory a grało mi się z nia lepiej aniżeli z kompanem sterowanym przez ps4... Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 forumku w następnym tygodniu będę szykował się do zakupu PS4. Do wyboru takie bundle: - http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4HW149-ps4-black-wolfenstein-alien-isolation-evil-within-metal - http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4HW142-ps4-console-black-the-last-of-us-remastered-evil-within-alien - PS4 z Driveclub, GTA V za £349 z richer sounds z tym że musiałbym podskoczyć do miasteczka bo odbiór osobisty To chyba jedne z lepszych bundli jakie obecnie są na rynku w UK Ewentualnie kupno samej konsoli za £280 i do tego kupić używane( chodzą po max£35), nowe tytuły które by mnie interesowały. Co wybrać ? Cytuj
okami_fan 17 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 (edytowane) forumku w następnym tygodniu będę szykował się do zakupu PS4. Do wyboru takie bundle: - http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4HW149-ps4-black-wolfenstein-alien-isolation-evil-within-metal - http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4HW142-ps4-console-black-the-last-of-us-remastered-evil-within-alien - PS4 z Driveclub, GTA V za £349 z richer sounds z tym że musiałbym podskoczyć do miasteczka bo odbiór osobisty To chyba jedne z lepszych bundli jakie obecnie są na rynku w UK Ewentualnie kupno samej konsoli za £280 i do tego kupić używane( chodzą po max£35), nowe tytuły które by mnie interesowały. Co wybrać ? "PS4 Black + Wolfenstein + Alien Isolation + The Evil Within + Metal Gear Solid V: Ground Zeroes" Na twoim miejscu łykałbym ten set bez popitki ale jestem wielkim fanem horrorów mgs też jest spoko pokazówka przed premierą pełniaka... Wolf dla mnie było pozytywnym zaskoczeniem roku 2104, kupiłem z braku laku a wciągnąłem się jak diabli!!! Alien oraz TEW to gry które bardzo mi się podobały Generalnie spoko set! Z tym tlou to meh straszny moim zdaniem ale już wersja na ps3 wydawała mi się gra przehajpowaną (skończyłem lekko na siłę) więc mnie nie pytaj No chyba że jesteś graczem typu gta/driveclub: pierwsze to nie moje klimaty i nie potrafię tej gry trzeźwo ocenić, a drugie dopiero teraz stało się grywalne, ale jako preorderowiec plusowy dostający pół produkt na premierę bez możliwości zwrotu: nikomu z czystym sumieniem tej gry nie polecę... Edytowane 24 stycznia 2015 przez okami_fan Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 no GZ macałem u kumpla, zresztą jestem fanem serii bo grałem kiedyś za młodu na Psxie, no i fajnie że z GZ misje zaliczone są do PP. Najwyżej na GTA przyjdzie czas trochę później, na start 4 gry to i tak dobrze, plus ewentualna subskrypcja PS Plusa Cytuj
capoeritos 0 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Cześć! Poszukuję jakiejś gierki na PS4 na...szybkie paluchy. Jakiejś zręcznościówki i ogólnie szybkiej gry na odstresowanie. Pamiętam jak swego czasu młóciłem w Guitar Hero na padzie na poziomie Expert większość piosenek i to było to! Znajdzie się coś podobnego na PS4? Pozdrawiam. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Child Of Light na PS4 warto ? Cytuj
Maciejjy 92 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Hah, pytanie trochę z zada, bo gry zupełnie różne, ale czasu wystarczy tylko na jedną więc: - Resogun - TLOU Widzę, że TLOU na forum ma opinię gierki totalnej, ale Resogun też ma swoich zagorzałych wielbicieli. W co da się bardziej wsiąknąć i co wywoła większy opad koparki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi