Opublikowano 22 grudnia 201311 l Nie sluxhalem ale poslucham bo co lepsze moze. byc od yeezusa #pitchforkowohipsterstkaciota
Opublikowano 22 grudnia 201311 l tutaj hipsterów nie znajdziesz rozi. wypad. Arktik Mankis to indie hipsteriada przecież.
Opublikowano 22 grudnia 201311 l hipsteriada do CHVRCHΞS czy inne takie promowane na piczforku a nie popularna muzyka z radio jaką są arktyczne małpy
Opublikowano 22 grudnia 201311 l Wszystki indi rok to hipsteriada. A że hipsterstwo z undergroundu stało się popkulturalne to inna rzecz.
Opublikowano 25 grudnia 201311 l Cała lista Metal Hammera: http://www.metalhammer.co.uk/news/metal-hammers-top-50-albums-of-2013-all-in-one-place/ 1. Clutch - Earth Rocker 2. Carcass - Surgical Steel 3. Black Sabbath - 13 4. Uncle Acid and the Deadbeats - Mind Control 5. Ghost - Infestissumam I dalej też sporo ciekawych płytek. Edytowane 25 grudnia 201311 l przez ogqozo
Opublikowano 27 grudnia 201311 l Sunbather muzycznie bardzo fajny, ale z tym, że te kawałki mają tekst, to fajny żart.
Opublikowano 27 grudnia 201311 l Wut? Taki "Dreamhouse" ma za(pipi)isty tekst. Nie wiem o czym mówisz ziomeczku.
Opublikowano 27 grudnia 201311 l Jak przeczytałem w opisie, że to są rzeczywiście słowa, nie przypadkowe krzyki, to faktycznie nie był zły.
Opublikowano 27 grudnia 201311 l To twój pierwszy album "metalowy"? Bo to ze zrozumiec tego ze sluchu nie idzie to normalka. Ja jak Oceanic sluchalem to tez nie mialem pojecia o czym tam koles sie produkuje.
Opublikowano 27 grudnia 201311 l A mało jest kapel metalowych, podczas słuchania których zrozumiesz co autor miał na myśli, żeby to musiał być mój pierwszy album? Generalnie wole thrash albo power metal. Edytowane 27 grudnia 201311 l przez Hela
Opublikowano 2 stycznia 201411 l 'Modern Vampires of the City' pięknie gra, klimatycznie jak Beatlesi. Polecam.