Skocz do zawartości

GTA V - spoilery, fejki, linki i wycieki

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 82,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• OK, więc jak działają kanistry. Najpierw trzeba je kupić.     Później wyekwipować.   Nacisnąć i trzymać RT, by lać. Strumień leci na ziemię, chyba nie da się chlustać na boki. Przy odrobinie

• Ziomuś nawet nasze słowa cytuje (nie tylko moje, w sumie każde ciekawsze info), niezłe . Fajnie być na początku łańcuszka informacji, normalnie napawam się dumą! Mała uwaga: większość info pochodzi z

• Wybuchy nie są wcale tak imponujące, wpadacie w pułapkę jarania się gifami o rozdzielczości Nokii 3310. Wybuchy to tylko płaskie, ale bardzo ładne bitmapy. IMO ładniejsze były w czwórce, ale te są OK.

Opublikowano

Wiem, ale to było na trailerze, chciałem to zobaczyć w czystym gameplay'u. Teraz jedyne co chcę zobaczyć to kanister z benzyną :)

Opublikowano

Jeszcze odnośnie wielkości mapy.

iqwDWEQ3ff6YJ.gif

Doskonale tu widać, jak daleko znajduję się centrum Los Santos, które jest na środku miasta. A gdzie jeszcze druga połowa miasta.

Opublikowano

@up to akurat sztuczka, złudzenie optyczne przy użyciu odpowiedniego FOVu.

Opublikowano

ten urywek z walka tez wygladal fajnie. koles moglby pokazac jak sprawuje sie bejsbol. no i wciaz interesuje mnie sprawa bagaznikow w samochodach.

Opublikowano

Słuchajcie czy to efekt tego ze filmik byl nagrywany klapkiem czy poprostu tak jest że  Franklin biega jak worek ziemniaków tak jakoś ociężale

Opublikowano

ciekawe czy jak bedziesz jechał białym to sie zatrzymaja

Opublikowano

Motocykl zniknął XDD

Opublikowano

macie inne linki do tych filmikow?