Skocz do zawartości

GTA V - spoilery, fejki, linki i wycieki

Featured Replies

Opublikowano

Każde zdjęcie coraz bardziej mnie denerwuje, że pogram dopiero we wtorek. :(

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 82,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• OK, więc jak działają kanistry. Najpierw trzeba je kupić.     Później wyekwipować.   Nacisnąć i trzymać RT, by lać. Strumień leci na ziemię, chyba nie da się chlustać na boki. Przy odrobinie

• Ziomuś nawet nasze słowa cytuje (nie tylko moje, w sumie każde ciekawsze info), niezłe . Fajnie być na początku łańcuszka informacji, normalnie napawam się dumą! Mała uwaga: większość info pochodzi z

• Wybuchy nie są wcale tak imponujące, wpadacie w pułapkę jarania się gifami o rozdzielczości Nokii 3310. Wybuchy to tylko płaskie, ale bardzo ładne bitmapy. IMO ładniejsze były w czwórce, ale te są OK.

Opublikowano

Ja? Bo "mainowy" temat z GTA V jest zamknięty, i chciałem przeczytać co się w temacie GTA V dzieje. :)

Opublikowano

no wlasnie Texz, tutaj juz nie musisz zagladac a sa ludzie ktorzy chca.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

(pipi)a mam taka ochote w to zagrac ze nie da sie miec wiekszej ochoty na cos. Wszystko co dotad widzialem roz(pipi)lo mnie totalnie.

Opublikowano

xz9Z8DY.jpg?1

Opublikowano

ta misja ze streamu o kradzieży łodzi, lulz xd

No aż gały z orbit wyskakują, naprawdę świetnie zrealizowane.

Opublikowano

Myślałem że to miasto będzie mniejsze a to jest tak ogromne że chyba się pogubie w którą strone iść,a najlepsze jest to że za miastem jest jeszcze miliard razy większy teren do zwiedzania :3

Opublikowano

xz9Z8DY.jpg?1

I wskoczyć na rower. Czujecie to xD?

Opublikowano

Eksploracja eksploracją, golf golfem, pierdółki do zrobienia pierdółkami ale te misje wyglądają na majstersztyk. :o 100x lepszy poziom niż w Balladzie.

Edit: I po sztrimie.

Edytowane przez Homer S

Opublikowano

0jmnEso.png

stunt jump

Opublikowano

Do moda: zamknijcie ten temat. Błagam! 

WTF!? Dlaczego?

Misje są naprawdę odjechane :D. I fajne rzeczy dzieją się poza nimi.

Jadę sobie koło sklepu, a tam dwóch rabusiów zastanawia się co zrobić, bo jeden nawalił i nie załatwił im transportu xD. To podjeżdżam, oni wsiadają, gubimy policję. Niezła akcja. Jeden z nich to Packie McReary, pewnie kojarzyci go skądś ;]

Opublikowano

Może ta zimowa misja to coś jak bank w GTA III, teren zrobiony specjalnie pod jedną misję ?

Opublikowano

Może ta zimowa misja to coś jak bank w GTA III, teren zrobiony specjalnie pod jedną misję ?

Dokładnie tak.

Yano nie wiem dlaczego koniecznie chcesz angielski, tłumaczenie jest zaje,biste. "Brałbym ją jak rolnik dotacje" xD.

No i soundtrack jest wypasiony, mówię Wam.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Miał być śnieg. Raven poszukaj ;) hehe

Opublikowano

Chłopaki dawajcie pododajemy logo V do naszych avatarów. Będzie zwariowanie.

Gotowa warstwa do dodania w gimpie:

https://www.dropbox.com/s/4atb5xo2r155qpq/Bez%20nazwy.xcf

A jak ktoś nie umie, to niech da znać, wkleję mu.

Opublikowano

To żeby nie robić syfu, w tym i tylko tym poście będę wklejał avatary. Jakby co uderzajcie na PM.

iEVZF9oQVFpcw.jpg

iBVaFpKFAflwu.jpeg

ibnFBdKSFHvafj.png

ibsXmd0WkAT902.jpg

iPpoHsQSsLaQc.jpg

iWdh2WvGrIhlD.jpg

ibgOPnnorldRb1.jpg

ibpU3KroVGc95B.png

iTa5IW459lbBw.jpeg

ibb29glpa28cMx.jpg

i57GGpHgt4h2x.jpg

iupd8rT04TyeN.jpg

inADy4jZbmF94.jpg

ibfIuaGybqMJfU.gif

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ktos z grajacych znalazl moze konia I potwierdzil nie mozna na nim jezdzic?

Opublikowano

Raven, nie odpiedziałeś mi jak jest z wyrywaniem dziwek. Czy jak w GTA IV gdzie można było sobie wybrać co chcemy, lodzik, siodełki itp. ? Da się potem odzyskać kasę? Wbrew pozorom to ważne.