Skocz do zawartości

GTA V - spoilery, fejki, linki i wycieki

Featured Replies

Opublikowano

Miał być śnieg. Raven poszukaj ;) hehe

Moze pory roku będą, a snieg tylko zimą w gorach. :)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 82,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• OK, więc jak działają kanistry. Najpierw trzeba je kupić.     Później wyekwipować.   Nacisnąć i trzymać RT, by lać. Strumień leci na ziemię, chyba nie da się chlustać na boki. Przy odrobinie

• Ziomuś nawet nasze słowa cytuje (nie tylko moje, w sumie każde ciekawsze info), niezłe . Fajnie być na początku łańcuszka informacji, normalnie napawam się dumą! Mała uwaga: większość info pochodzi z

• Wybuchy nie są wcale tak imponujące, wpadacie w pułapkę jarania się gifami o rozdzielczości Nokii 3310. Wybuchy to tylko płaskie, ale bardzo ładne bitmapy. IMO ładniejsze były w czwórce, ale te są OK.

Opublikowano

Pewnie gdzieś w okolicach Chilliad jest, raven na powolnym czasie musi znaleźć "legalny" sposób na zdobycie czegoś latającego i rozpocząć poszukiwania. ;)

P.S: Danke za avka ragus.

Opublikowano

rejwen rejwen ty jesteś z Lubonia, tak? Wsiadam w busa i jadę do Ciebie bo blisko mam. Wstawiaj wodę na herbatę!

Opublikowano

no ja jestem jeszcze blizej ;D

Opublikowano

rejwen rejwen ty jesteś z Lubonia, tak? Wsiadam w busa i jadę do Ciebie bo blisko mam. Wstawiaj wodę na herbatę!

już nie Luboń, PTKWO od jakiegoś czasu

ale zapraszam jak chcecie ;D

Opublikowano

też chcę fajne logo z gta V.

Cholera tyle czasu nie zaglądałem do tematów o gta bym nie wpadł w podniecenie i dziś się złamałem :( Do wtorku daleko. Jak żyć.

Opublikowano

już nie Luboń, PTKWO od jakiegoś czasu

ale zapraszam jak chcecie ;D

eee to za daleko jednak :(

Opublikowano

raven masz pirata?

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Raven pograles juz chyba troche, jak bys ocenil wielkosc miasta? Jest dobrze? 

Opublikowano

Raven pograles juz chyba troche, jak bys ocenil wielkosc miasta? Jest dobrze? 

Jest bardzo dobrze. Miasto jest tak szczegółowe i dopracowane, że nawet jakby było małe to by mi nie przeszkadzało. Pytasz konkretnie o samo miasto czy o całą mapę?

Opublikowano

A jak tam z zachowaniem ludzi? Widziałem że pisałeś coś o pstrykaniu fot,są jakieś pościgi,strzelaniny? No i jak tam nasza rodzima wersja językowa? zaraz eksploduje przy tych wyciekach hajp mi podskoczył bardziej niż przy trailerach od R*

Opublikowano

O sam rozmiar miasta, widzialem gameplay z samolotu i miasto wydaje sie byc naprawde spore, a mialem co do tego male obawy. Ale co innego zagrac, a co innego zobaczyc wiec pytam.   :thumbsup:

Opublikowano

Płynność animacji jest w porządku. Nie mam już żadnych obaw.

Przypominam, że avatary jakby co są w moim poście na stronie 10.

Opublikowano

A jak tam z zachowaniem ludzi? Widziałem że pisałeś coś o pstrykaniu fot,są jakieś pościgi,strzelaniny? No i jak tam nasza rodzima wersja językowa? zaraz eksploduje przy tych wyciekach hajp mi podskoczył bardziej niż przy trailerach od R*

Na razie standard, odskakują jak widzą, że jedziesz na nich, jak podniesiesz piąchy to niektóre kozaki np. wstają od stołu i zaczynają się z Tobą bić itp.

Nasza wersja jest świetna, na razie żadnych baboli i fantastyczne tłumaczenie idiomów na nasze rodzime warunki ("brałbym jak rolnik dotacje" to teraz mnie niszczy). Nie brakuje przekleństw, więc o to też nie ma się co martwić. Jest reeeeeeally good.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

A jak z tym popychaniem przechodniów i systemem walki (obstawiam, że nie jest tak drętwy jak w IV i bardziej rozbudowany niż RDR) ?