qvstra 3 213 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 ja we wtorek bede mial wersje na obie konsole to porownam i napisze, czy sa jakies roznice. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 (edytowane) awww O BORZE O________o Jak mi tego brakowało całe życie, te zniszczenia auta X_X ps. ja unikam wszelkich wycieków z misjami. oglądam jedynie wożonko po mieście. Edytowane 13 września 2013 przez kermit Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 super że od niedzieli pobieranie Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Lukas nasz awans s(pipi)ynsynu !!! Cytuj
popiol 16 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 super że od niedzieli pobieranie Przecież i tak odpalić grę będziecie mogli dopiero o północy z 16 na 17. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 noo ale szybciej się pobierze i właśnie wtedy będzie można odpalić, od razu po północy Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 (edytowane) O muj borze, co tą koparką się będzie w multi robiło. <3 P.S: Ten strimer to nie rusek. Edytowane 13 września 2013 przez Homer S Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Ja będę o tej godzinie dopiero instalował, a oni już będą grali Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Napad był zaje,bisty ^_^. I ten stripclub, OMG. Nigdy mnie to nie jarało w GTA, ale teraz... hm, powiedzmy, że wygląda dobrze. No i są cycuszki . Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Rejwen, a długi ten napad? I ogólnie jak z trudnością gry, często padasz? Najnowszy Max nawet na normalu potrafił dać w kość, autoaim zapewne masz off. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Da sie kupic gre w PSS? oczywiście Cytuj
popiol 16 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Ja przed minuta dostalem takiego samego smsa jak czytalem twoj post A juz bylem obsrany ze nie ma I co teras? Jutro juz bedzie w paczkomacie, bo zawsze 1 dzien u mnie idzie, a kod dojdzie dopiero w poniedzialek po 24? Bedzie tam gnilo od soboty?? A jak podpala paczkomat:( Też się nad tym zastanawiałem, ale przecież nie będę blokować skrzynek tyle czasu. Nie mają jakiegoś punktu wyładunkowego do którego można by pójść i wcześniej ją odebrać ? Szkoda, że to nie nie jest tak jak w przypadku wysyłki kurierskiej, że monitorując paczkę widać w jakim mieście obecnie jest, tutaj na stronie paczkomatów mam jedynie status "w drodze do odbiorcy", a gdyby było tak jak w przypadku przesyłek kurierskich to może dałoby radę znaleźć numer w necie i zadzwonić do nich i spróbować się jakoś dogadać czy można odebrać z ich bazy albo od kuriera. A tak to pozostaje misja w stylu siedzenie pod paczkomatem w aucie nieokreśloną ilość godzin i czekanie na kuriera i przekupienie go, o ile faktycznie miałby naszą paczkę, ktoś się podejmie tej misji? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 kurde a ja dostalem z empiku mail ze dostawa przelozna na 18tego.. nie wiem czy zostawic czy anulowac... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 1-2 dni robocze. Czyli weekend nie wchodzi w grę. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 >nieprzerobiona konsola 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 (edytowane) Rejwen, a długi ten napad? I ogólnie jak z trudnością gry, często padasz? Najnowszy Max nawet na normalu potrafił dać w kość, autoaim zapewne masz off. Autoaim on, zbyt długo gram już na myszce, by teraz męczyć się z celowaniem gałką, really. Gra nie jest trudna dla ogarniętego gracza. Dość często zjeżdżam ze zdrowiem, ale tutaj jest regeneracja życia, więc nie ma właściwie problemu. Misję powtarzałem może ze dwa razy i bardziej z głupoty niż z braku skilla czy ciężkiego fragmentu. Jeśli chodzi o napad, nie był długi, ta jego główna część. I tak ma być. Więcej czasu to przygotowania, najpierw zaplanowanie napadu, później zbieranie potrzebnych rzeczy np. odpowiednie bryki, przebranie czy gaz usypiający, sama akcja to minuta-dwie zależnie od zdolności ekipy, jak poszło gładko to spieprzanie przed pałami i powrót do kryjówki. Nie było trudno, ale klimacik był suuuuper. I niesamowite jak dużą kontrolę mamy nad tym co się stanie, mam na myśli, że im więcej zainwestujemy w ekipę, tym łatwiej i lepiej nam pójdzie. Ja np. przyoszczędziłem na hakerze i wybiegałem z łupem dosłownie sekundę po odpaleniu alarmu. Bym rzucił trochę więcej i miałbym więcej czasu. Poznałem właśnie Trevora i tereny pozamiejskie. Ja pier-do-lę. Gra generacji bez dwóch zdań. Podoba mi się też kogo spotykamy przy okazji i co się z nim dzieje, R* mocno doje,bało do gara Edytowane 13 września 2013 przez raven_raven Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Sformułowanie "..... dostarczasz" nabrało nowego znaczenia. Raven pisz.... cokolwiek Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Oby tylko byl tez port na PS4/X1 Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Ma ktoś już wersje na ps3? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Czyli ile masz juz godzin na liczniku? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 (edytowane) Szkoda, że to nie nie jest tak jak w przypadku wysyłki kurierskiej, że monitorując paczkę widać w jakim mieście obecnie jest No ale właśnie jest tak samo. Wszedłem na inpost.pl, wpisałem numer z sms'a i widzę, że o 20:16 moja kopia została wysłana z 3 oddziału w Warszawie. Edytowane 13 września 2013 przez ragus Cytuj
popiol 16 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Szkoda, że to nie nie jest tak jak w przypadku wysyłki kurierskiej, że monitorując paczkę widać w jakim mieście obecnie jest No ale właśnie jest tak samo. Wszedłem na inpost.pl, wpisałem numer z sms'a i widzę, że o 20:16 moja kopia została wysłana z 3 oddziału w Warszawie. A no widzisz to nie wiedziałem, bo ja sprawdzałem na stronie paczkomaty.pl i tam nie było. Tutaj na tej stronie inpost mam, że została wysłana o 20:16 z 3 oddziału w Wawie. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 Szkoda, że to nie nie jest tak jak w przypadku wysyłki kurierskiej, że monitorując paczkę widać w jakim mieście obecnie jest No ale właśnie jest tak samo. Wszedłem na inpost.pl, wpisałem numer z sms'a i widzę, że o 20:16 moja kopia została wysłana z 3 oddziału w Warszawie. Mowie wam ze to jutro bedzie w paczkomacie. W soboty tez je napelniaja. Na fejsie muve napisalo, ze paczkomaty pelne i juz nie gwarantuja dostawy Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 13 września 2013 Opublikowano 13 września 2013 8gb instalka na pleju Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi