GwynBleidd_79 114 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Z PSS to z oczywistych przyczyn instalacja będzie pełna, mnie tez ciekawi czy poza tym 8gb można będzie zainstalować całość. Cytuj
EvilGucio 17 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Ludzie model jazdy jest taki jak w L.A Noire czy Midnight Club czyli dobry ale nie do GTA bo Midnight Club to nie GTA i nikt mi tu nie będzie wciskał żadnych kitów zwłaszcza, że od wczoraj wszystko widzę na własne oczy. Przywalcie samochodem w innny samochód i sami się przekonajcie.. jak cegła w cegłe jak w L.A Noire. Przecież te całe wasze ''poślizgi'' wyglądają tak samo jak w Midnight Clubie i naprawdę trzeba się postarać żeby po takim poślizgu auto poleciało nam w ''pole'' bo samochody są lekkie i sztywne w dodatku hamują prawie, że w miejscu i nie doświadczymy w nich choć odrobiny bezwładności. Zagrajcie sami i dopiero się spierajcie bo dla mnie to jest fail stulecia! 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Boje sie tego modelu jazdy Bo wyglada tak dretwo jak we sleeping dogs Ciiii, będzie dobrze... Już, już... Zawsze możesz sobie czwóreczke odpalić, no już, nie płacz... Tak tez zrobie jak mnie model jazdy zawiedzie, zreszta z tego samego powodu odpuscilem sobie Sleeping Dogs, przykro mi ze nie rozumiesz osob ktore czerpią z gier coś więcej niz trofea. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Pograłem chwile i to co mi przeszkadza to płynność animacji szczególnie jak jedziemy szybko po miescie (sam poczatek). Na pewno nie ma 30 fpsów. Sama gra jednak (pomijając framerate) widać że jest dopracowana do granic możliwości - najwyższa półka. Animacja postaci, to co się dzieje wokoło 0_o. Nie wiem jakim cudem ktoś napisał silnik napędzający to wszystko na 512 mb pamięci. Aż strach pomyśleć jak to będzie wyglądać na super PCcie z nasa albo co rockstar wymodzi na nextgenach. Ja pyer... To już jest totalne prowo. Taki ogromny świat, tyle detali to aż cud, że ta gra działa jak działa... Ale nieeee, musi być narzekanie, że nie ma stałych 30fps. Cytuj
Masorz 13 198 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Jak to miał być gif to zyebałeś. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Pograłem chwile i to co mi przeszkadza to płynność animacji szczególnie jak jedziemy szybko po miescie (sam poczatek). Na pewno nie ma 30 fpsów. Sama gra jednak (pomijając framerate) widać że jest dopracowana do granic możliwości - najwyższa półka. Animacja postaci, to co się dzieje wokoło 0_o. Nie wiem jakim cudem ktoś napisał silnik napędzający to wszystko na 512 mb pamięci. Aż strach pomyśleć jak to będzie wyglądać na super PCcie z nasa albo co rockstar wymodzi na nextgenach. Ja pyer... To już jest totalne prowo. Taki ogromny świat, tyle detali to aż cud, że ta gra działa jak działa... Ale nieeee, musi być narzekanie, że nie ma stałych 30fps. Weź idź z tym bólem dupy gdzie indziej. Napisałem że mi troche przeszkadza ze nie jest płynnie ale nie ma cudów. Gra i tak jest wy(pipi)ana w kosmos więc nie płacze tylko pisze jak jest. 1 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Niech mi ktos przerobi avatar na okolicznosciowy z gta v. Plus czeka. Cytuj
EvilGucio 17 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) Taa minusujcie mnie... sami się przekonacie bo trzeba naprawdę grać na wyłączonym TV żeby nie zauważyć, że jednak coś jest nie halo z tym modelem jazdy a, że należę do tych co lubili w IV pół dnia śmigać sobie furką, parkować i rozbijać ją to będę narzekał na w V bo to, że jest ona inna niż w IV to każdy wiedział ale, że będzie taka jak w NFS, Midnight Clubie czy L.A Noire to się nie spodziewałem. Wszystko inne jest niesamowite i i aż dziw bierze, że takie rzeczy wycisnęli z tych konsol no ale co mi po tak wielkim i pięknym świecie skoro jazda samochodami to nie to czego się oczekiwało Tylko i wyłącznie przez model jazdy przestałem grać w Sleeping Dogs i nie mogę się tknąć Saints Row choćby nie wiadomo jak było wypchane. Edytowane 14 września 2013 przez EvilGucio 3 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 gta jest już u mnie w mieście w oddziale inpost zapie.rdalam tam, może się uda Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Taa minusujcie mnie... sami się przekonacie bo trzeba naprawdę grać na wyłączonym TV żeby nie zauważyć, że jednak coś jest nie halo z tym modelem jazdy a, że należę do tych co lubili w IV pół dnia śmigać sobie furką, parkować i rozbijać ją to będę narzekał na w V bo to, że jest ona inna niż w IV to każdy wiedział ale, że będzie taka jak w NFS, Midnight Clubie czy L.A Noire to się nie spodziewałem. Wszystko inne jest niesamowite i i aż dziw bierze, że takie rzeczy wycisnęli z tych konsol no ale co mi po tak wielkim i pięknym świecie skoro jazda samochodami to nie to czego się oczekiwało Tylko i wyłącznie przez model jazdy przestałem grać w Sleeping Dogs i nie mogę się tknąć Saints Row choćby nie wiadomo jak było wypchane. Podpisuje sie pod tym, ale sam ocenie i wypowiem zie we wtorek. Na chwile obecna odposcilem sobie edycje specjalna, zamienilem ja na zwykla 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) 1 2013-09-14 12:51:28 Wrocław oddział Przekazano do doręczenia ragus daj znać czy jest sens edit: mam info, że ten oddział czynny jest od pon do pt :confused: w takim razie, doopa Edytowane 14 września 2013 przez kermit Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 U mnie czynne ale nie wydadzą bo muszą najpierw do systemu wprowadzić. Kur.wa. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 raven, mysle, ze te wzmianki o sztywnej kamerze niektorym zaciemniaja twoj opis. co za roznica jak kameraa pracuje, wydus z siebie, ze model jazdy jest lzejszy i pozwala na bardziej dynamiczne akcje. naszprycowalem sie wczorj strimami pare h wiec nawet ne dotykacja pada moge to powiedziec. Ta dyskusja nie zmierza w żadnym sensownym kierunku. Ja gram 10h, Ty pooglądałeś streamy i będziemy się kłócić o coś, co każdy odbiera inaczej? Już sam model z GTA IV miał równie dużo zwolenników, co przeciwników. Sztywna kamera moim zdaniem ma ogromne znaczenie, ponieważ w czwórce każde gibnięcie, każde przechylenie samochodu oglądaliśmy w pełnej krasie, wszystko było takie luźne i pływające, teraz przez sztywno uczepioną kamerę mamy jakby wrażenie większej kontroli i przyczepności. Texz dość dobrze porównał model jazdy do tego z NFS MW 2013, który też ma równie dużo fanów, co antyfanów. Po prostu, jednym przypadną do gustu zmiany, inni (m. in.) ja uważają bujankę z czwórki za ideał i każdą zmianę odczują na mniejszą lub większą niekorzyść. Jeśli to coś Wam rozjaśni, to po przebiciu dwóch tylnych opon samochody przy niskich prędkościach zachowywały się podobnie jak normalnie w czwórce, przy szybszej jeździe niestety zbyt łatwo kręcimy bączki. O ładne soczyste drifty teraz jest mi po prostu trudno. Nazywajcie to dynamiczniejszymi akcjami czy coś, ale tak to czuję. Ale tak jak mówię, jest nie tyle gorzej, co inaczej. Przy dużych prędkościach faktycznie przyjemnie się prowadzi te samochody, a kiedy już wyjedziemy czymś z napędem na cztery koła na bezdroża to już w ogóle zaczyna się zabawa. Najlepiej jest nie oczekiwać czwórki, a model jazdy oceniać nie przez porównanie, a przez ilość funu, jaką nam dostarcza. Nie wprowadzajcie tutaj szamba ze statusów i CW, OK? Ludzie mają różne opinie, nauczcie sie je przyjmować i akceptować. Gdybyśmy wszystko odbierali tak samo to było w ch,uj nudno na tym świecie. EvilGucio czy eX4cT mają swoje zdanie na ten temat i tyle, nie trzeba ich hejtować. Texzowi model jazdy się bardzo podoba i też świetnie. Po co się kłócić? To jest tak cholernie subiektywna sprawa. Odnoście się do przedmiotu dyskusji, nie do podmiotów w dyskusji, a wszystkim będzie lepiej. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 ale ragus jak nie masz jakiegoś fejka czy innego spojlera to może wypad z tematu nie każdego interesują twoje perypetie z paczkomatem, masz od tego główny temat. a nie sorry colin sprząta od dwóch dni Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Jak komuś podobało się prowadzenie fur w NFSMW 2013 to będzie zadowolony. chryste, a jak komuś się nie podoba? xD 1 Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) Niech mi ktos przerobi avatar na okolicznosciowy z gta v. Plus czeka. Proszę Edytowane 14 września 2013 przez GwynBleidd_79 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 ale ragus jak nie masz jakiegoś fejka czy innego spojlera to może wypad z tematu nie każdego interesują twoje perypetie z paczkomatem, masz od tego główny temat. a nie sorry colin sprząta od dwóch dni Tyle, że tamten temat jest zamknięty. Poza tym, trochę offtopa jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Tym bardziej, że to OT o grze, której nazwa widnieje w tym temacie. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 @mozi - fajny avatar!Pytanie - Co sie dzieje po strzeleniu z RPG w rower, przyczepy, naczepy i pociąg? Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) Ta dyskusja nie zmierza w żadnym sensownym kierunku. Ja gram 10h, Ty pooglądałeś streamy i będziemy się kłócić o coś, co każdy odbiera inaczej? nie no spoko nie chce sie klocic. rozpisales sie rzeczowo. rozumiem, ze model jazdy gta4 mial zwolenniikow i przeciwnikow i gta5 moze zaskoczyc obie grupy. prawda to tez, ze doglebnie mozna poznac temat tylko biorac pada w rece. mierzi mnie tylko zbytnie uogulnianie. wiadomo, ze model jazdy z gta5 to nie jest model z saints row, sleepingg dogs czy la noire a jednak ktos pochopnie pisze, ze spodziewa sie takiego modelu. przeca rockstar ma swoj orginalny model jazdy wystrugany dla gta4 i teraz go lekko przemodelowal a nie zmienil calkowicie. ja naleze akurat to tych ludzi, ktorzy cieszyli sie z modelu jazdy w gta4 ale jednak czulem, ze w stosunku do reszty serii zrobilo sie zbyt realistycznie i ciezko jak na serie gta. Edytowane 14 września 2013 przez Vigor Cytuj
Rafael0089 105 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) Jak weekend mija zawsze szybko i żal, że się kończy, tak teraz to żółwie tempo jak nigdy :|..Dobrze, że jest dziś kilka ciekawych meczyków w TV, może to pozwoli czas oczekiwania przyśpieszyć. Najzabawniejsze w tym wszystkim, że na model jazdy narzekają i płaczą po różnych forach ludzie, którzy znają grę tylko z paru filmików, na tej podstawie anulują preordery, wyzywają całą ekipę Rockstara, że jak to możliwe by skopać tak grę, że co to za grafika itd. Chyba niektórzy spodziewali się, że na wieloletnim sprzęcie pograją w wersję next a nie current gen. Edytowane 14 września 2013 przez Rafael0089 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 ale ragus jak nie masz jakiegoś fejka czy innego spojlera to może wypad z tematu nie każdego interesują twoje perypetie z paczkomatem, masz od tego główny temat. a nie sorry colin sprząta od dwóch dni Fajne masz logo w avatarze. Szkoda, jakby coś się miało mu stać. Ostatnia wiadomość dla zamawiajacych w muve: Z tego co mi powiedziała typiara, to bez problemu będzie można odebrać przesyłkę w poniedziałek w punktach inPost. Jak ktoś ma bilsko (u mnie 3 minuty od domu), to można się przejść. Ja ustawiam budzik na 8:30. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) hehehehehe teraz se wklejajo V w avatary, beka z was rajwen wrzuć screena z max rozwalonym autem, ale tak doszczętnie, jaram się tym najbardziej, można porównać do tego? : [ Edytowane 14 września 2013 przez mersi Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) no dobra moja taktyka działa - wczoraj sie schlalem i poszedlem do znajomych i właśnie wstałem, wiec jeden wieczór mam juz z głowy i mineło mi bardzo szybko ;p nadrobilem na szybko pare ostatnich stron - bardzo podoba mi sie powierzchnia wody, najlepsza chyba ze wszystkich gier gdzie była woda (nawet wygrywa z RDR) pod wodą na filmiku z rekinem słaba widoczność, ale teoretycznie to w miare realistyczne, woda jest mętna edit były już jakies fotki albo filmiki z customizacją postaci? (głównie chodzi mi o fryzury i zarost) widze że jedna osoba ma na avku revora ze śmiesznymi wąsami, dlatego pytam Edytowane 14 września 2013 przez Yano Cytuj
Masny 343 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 w GTA IV i GTA V nie ma takiego czegoś jak maksymalnie rozwalone auto : ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi