Kre3k 581 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) Juz drugi raz widze screeny Kruka na gafie. Wczesniej ktos wrzucil Michaela na haju. Edytowane 14 września 2013 przez Kre3k Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 14 września 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) Ziomuś nawet nasze słowa cytuje (nie tylko moje, w sumie każde ciekawsze info), niezłe . Fajnie być na początku łańcuszka informacji, normalnie napawam się dumą! Mała uwaga: większość info pochodzi z wersji na X360, nie z PS3. Swoją drogą troszku zacofani na tym GAF-ie, że swoich informatorów nie mają . http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=81808977&postcount=4905 Żeby nie było offtopicu: Faktycznie można wypaść przez przednią szybę, trzeba jechać naprawdę szybko. Jednocześnie równa się to zgonowi. Do gry wróciły rozwałki (rampages). To jak odkryjecie pierwszą Was rozwali, zobaczycie xD. Wciąż nie trafiłem na żadne znajdźki. Raczej nie da się porwać tramwaju, można za to nim się przejechać w roli pasażera (identycznie jak w GTA IV, oglądamy tylko pociąg bez kontroli nad postacią). Jeśli się nie mylę, przesiadanie się w inne samochody podczas ucieczki ma chyba większe znaczenie. Wydaje mi się, że jak przesiądziemy się podczas cooldownu, to możemy nawet w zasięgu wzroku radiowozów przejeżdżać i nas nie wykryją, przynajmniej nie od razu. Podnoszenie umiejętności jest szybkie. Pięć misji w szkole pilotażu (każda po 0:30-1:30 minut) i z prawie zera u Michaela wjechałem na 100/100. Postępy w szkole są różne dla różnych postaci. Kurde, muszę normalnie jakiś notatnik prowadzić. Podczas gry mam mnóstwo szczegółów które chciałbym Wam przekazać, ale jak siadam do klawiatury to trochę to umyka. To całe dzielenie się w nowych konsolach może nie być takim głupim pomysłem. Tak w ogóle. Chcecie więcej screenów? Edytowane 14 września 2013 przez raven_raven 18 Cytuj
Masny 343 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Łap plusa na zachętę, żebyś więcej i częściej pisał : ) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Tak w ogóle. Chcecie więcej screenów? tak zapodaj brody i fryzury ! jakieś dziwaczne i nietypowe Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Tak w ogóle. Chcecie więcej screenów? Tak. Swoja droga te twoje foty trafily tez na gtaforums i sie wszyscy podniecaja grafika Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Pytanie do osob grajacych na ps3 - da sie zmienic strzelanie na r1 (domyslnie jest na r2)? Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 A mało to Polaków pisze na gafie? Pewno lurkuje też nasze forum. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) Jeśli chodzi o te fryzury Yano to powiem Ci szczerze, że chciałem coś zdziałać, ale w każdym miejscu mam właściwie po dwie-trzy fryzury i zarosty (są niezależne od siebie), jedynie Franklin u tej swojej murzyńskiej fryzjerki miał całą gamę dzikich murzyńskich haircutów . Co ciekawe np. u Trevora nie ma fryzur, które pokrywałyby łysinę, są jedynie coraz bardziej chore i długie zapuszczone wersje jego obecnej fryzury . Wygląda w nich jeszcze bardziej świrowato. Aha, udało mi się zdemolować samochód jak w GTA IV, po raz pierwszy od prawie 15h. Wiecie jak? Śmigając na autostradzie puknąłem lekko w jakąś ciężarówkę, niestety miałem pecha i trafiłem na jakieś typa z gorącą krwią. Jak mnie przyje,bał o betonowe barierki to pół samochodu zgniotło. Szkoda, że jak Trevor wyjął shotguna to już nie był taki kozak . W ogóle mówię Wam jaki w tej grze jest klimat. Siadasz za stery jakiegoś hamerykańskiego gruchota, w radiu Country lub Rock, za kierownicą Trevor i suniesz przy zachodzie słońca tymi nabrzeżnymi autostradami. Coś pięknego. Jak ktoś robił sobie podobne wycieczki w SA to wie o co mi chodzi. R* powinno mi być wdzięcznę za to podsycanie hajpu, bez kitu xD Edytowane 14 września 2013 przez raven_raven Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) Nom, ale nick ma raczej chyba tu inny. Inna sprawa ze to moglo trafic pierw na gtaforums a potem dopiero na GAFa. Edytowane 14 września 2013 przez Kre3k Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Tak w ogóle. Chcecie więcej screenów? Tak. Swoja droga te twoje foty trafily tez na gtaforums i sie wszyscy podniecaja grafika OK, mam już prawie 30 misji za sobą i chyba czas wreszcie się pobawić, pozwiedzać te ogromne góry. Odblokowałem m. in. opcję polowania na zwierzęta, Trevor ma poje,banych ziomków na tym swoim zadu,piu, zobaczycie sami . Cytuj
Figaro 8 234 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Pytanie do osob grajacych na ps3 - da sie zmienic strzelanie na r1 (domyslnie jest na r2)? tak Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Jeśli chodzi o te fryzury Yano to powiem Ci szczerze, że chciałem coś zdziałać, ale w każdym miejscu mam właściwie po dwie-trzy fryzury i zarosty (są niezależne od siebie), jedynie Franklin u tej swojej murzyńskiej fryzjerki miał całą gamę dzikich murzyńskich haircutów . Co ciekawe np. u Trevora nie ma fryzur, które pokrywałyby łysinę, są jedynie coraz bardziej chore i długie zapuszczone wersje jego obecnej fryzury . Wygląda w nich jeszcze bardziej świrowato. O w dupę. :confused: będę latał w czapce. A próbowałeś już pobawić się w kolejarza? W San Andreas była taka opcja. Polowania na zwierzaki dają radę? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 A mało to Polaków pisze na gafie? Pewno lurkuje też nasze forum. Też mi nowość, przecież każdy wie, że internet należy do Polski Cytuj
kudlaty88 492 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Porwał już ktoś pociąg? Cytuj
SpacierShark123 1 508 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Szkoda że nie dodali jakiegoś łuku/kuszy.Bardzo mi brakowało tego w RDR.A jak z systemem walki każdy bohater ma inne ciosy? Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 ehh ide spać... oby do wtorku 2 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Pare dni temu spokojnie sobie czekałem na premierę GTA V nie czytając żadnych przecieków, dzisiaj podkusilo mnie żeby tu zaglądać i kruk_kruk nakręcił mnie tak ze chyba dzisiaj nie zasne masakra już dobre pare lat nie jarałem sie żadna gierka Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 No i trzeba to tlumaczenie pochwalic w sumie. Nie jest doslowne, autorzy robili co mogli by oddac nasze klimaty, poza tym bluzgi ostro leca i ja to akceptuje. A klimat plynie z tv wartkim potokiem, bez kitu. Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Jakby ktoś chciał jeszcze trochę pooglądać póki działa. http://www.ustream.tv/channel/first-live-grand-theft-auto-5 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 (edytowane) Kruku, gdzie są te rampejdże? Wrzuć w spoiler Ja olałem misje, ktoś inny je przechodzi. Robię freeroam po poodkrywaniu pierdół. Czekam na wtorek aby zaatakować na pełnej ... grę. I jeszcze jedno. Gdzie w tej grze są restauracje, sklepy z ciuchami, bary itp. ? Kurka, nie widzę. Wszystkie fastfoody pozamykane, Rozumiem, że to CALIFORNIA BABY! i hamburger z 100% wołowiny nie jest trendy ale to jest przegięcie! Za to automaty ze słodkimi napojami są wszędzie. OLO nad OLO. Edytowane 14 września 2013 przez Texz Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Raven, opowiedz coś o pojazdach. Jaką najdziwniejszą do tej pory znalazłeś ? Która sprawiła ci największą frajdę w prowadzeniu i zabawie ? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Dołączam do Klubu Osób Grających w Mesjasza. Nie wiem jak udało się osiągnąć taką grafikę, ale gra wygląda OBŁĘDNIE. Widać, że panowie z Rockstar opanowali ten silnik do końca, bo jest po prostu przepięknie. Pograłem 3 godzinki, żadnych misji tylko jeździłem i zwiedzałem świat. Zjechałem z Mount Chilliad na Sanchezie, skakałem BMXem na rampie i byłem w strip clubie (cycuszki są świetne). Model jazdy jest o wiele lepszy od tego w Czwórce. Jeździłem sportowymi furami, quadem, chopperem, kolarzówką - miód, miód, miód! Znajdźki są, zebrałem fragment listu (jest 50). Kobiety w Los Santos też sprawdziłem. Aaa i jak się nabije pasek sympatii w strip clubie, to striptizerka może nas zaprosić do domu i dać swój numer. Potem otrzymuje się mmsy z cyckami i dopisem "Już za Tobą tęsknię :-*" XDDDDDDDDDDD Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 września 2013 Opublikowano 14 września 2013 Wydaje mi się, że postacie biją się tak samo. Fajnie można z partyzanta sprzedawać razy ludziom . Padają jak muszki, ciosów jest kilka a satysfakcja zawsze taka sama! Podczas pościgu nie można się przełączać między postaciami. Logiczne w sumie. Samochody naprawdę szybko znikają, nic się niestety w tej kwestii nie poprawiło. Miasto jest pełne ludzi i samochodów, serio. Żyje i to nie jest kolejny slogan, ja wciąż nie mogę się nadziwić ile tego jeździ. I raczej koniec z ulicami pełnymi tego, czym akurat jedziemy. Czasami wręcz się wkurzam, bo kiedyś było łatwiej zastąpić bryczkę którą jechaliśmy nowszym modelem . Samochody można kontrolować podczas lotu. Brzmi dziwnie, ale tak jest naprawdę. Możemy nimi gibać przód/tył by lepiej się ustawić do lądowania To samo z dachowaniem, to była norma w grach R* że ruszanie kołami potrafiło nas postawić na nogi, teraz to jest oficjalne i jeszcze skuteczniejsze, możemy przewrócić wóz z powrotem na koła siedząc w nim w środku. Przytrzymując strzałkę w prawo w kabrioletach otwieramy/zamykamy dachy (tylko podczas postoju). Fajne jest to, że w różnych miejscach stanu gonią nas różne radiowozy. Zwierzyny w grze jest od cholery. Sarny, psy, kojoty, szczury, mnóstwo tego. Trzeba czasami wręcz uważać, by nas jakiś kundel z partyzanta nie ugryzł. Pociągów raczej nie da się porwać. Dogoniłem jeden, zastrzeliłem maszynistę a pociąg cały czas jechał przed siebie, w końcu mnie zmiażdżył i nie miałem już czym go gonić, a on nadal jechał. Nie można wypaść z kabrioletu podczas dachowania (postać nie zapina pasów). Samochody mogą mieć przyczepy! Właśnie zarąbałem pickupa z takową. Przyczepę można odczepić, po podjechaniu do niej zaczepia się . Nic nie stoi na przeszkodzie, by holownikiem holować samochód, który ma przyczepę. Ciekawe jak długi pociąg z holowników można zrobić . Trzeba tylko naprawdę uważać, bo wystarczy odejść na kilkadziesiąt metrów i samochody się rozpływają. Są TIR-y, też możemy im odczepiać naczepy. Spotkałem nawet takiego, co transportował samochody. Ciekawe, czy możemy w jakiś sposób te samochody rozładowywać i ładować na naczepę. Ktoś uderzył mocno w moją przyczepę z łódką, wybuchła O_o. Są różne typy rowerów: BMX, górski, kolarzówka. W grze jest kolejka linowa pozwalająca dostac się na szczyty gór. cdn. Raven, opowiedz coś o pojazdach. Jaką najdziwniejszą do tej pory znalazłeś ? Która sprawiła ci największą frajdę w prowadzeniu i zabawie ? Szczerze? Samochód do przestawiania kontenerów w dokach i cały (pipi)y dźwig do nich to były jedne z dziwniejszych pojazdów xD. No i batyskaf oczywiście. ŁAMIĄCA!!! SĄ ZNAJDŹKI! 50 KAWAŁKÓW LISTU! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi