Skocz do zawartości

GTA V - spoilery, fejki, linki i wycieki

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O znajdźkach przecież było wiadome: 

kawałki statku kosmicznego, radioaktywne odpady m.in.

Opublikowano

Jestem po kilku godzinnej sesji z V , krótko mówiąc gra jest niesamowita, miażdży ilością detali i rzeczy do zrobienia, zresztą trochę przekazał wam już raven

Z rzeczy których nie było(chyba) to np: 

*Gdy skończy nam się stamina i dalej ciśniemy sprint zaczynamy tracić życie.

* przetestowałem wózek widłowy przez jakieś pół godziny próbowałem podnosić różnie przedmioty (śmietniki ,palety) niestety nie dawał sobie rady bo brakło mu mocy więc nie udało mi się załadować ciężarówki paletami ;)

Podobnie testowałem buldożer - ten ma o wiele więcej mocy idzie nim podnieść prawie wszystko np: wziąłem na łyżkę krowę i zrzuciłem ją na przejeżdzający radiowóz :D

W kopalni za miastem znalazłem Haul-truck'a taką za(pipi)iście wielką wywrotkę(wysoką na min. 6 metrów), próbowałem wjechać nią na pobliską górę - offroad 200 tonową ciężarówką jest głupim pomysłem, spadłem z dość dużym impetem na dół.

Jak chcecie to pytajcie chętnie odpowiem ;)

Opublikowano

To się zdziwiłem odnośnie tego że nie udał ci się porwać pociągu. R* gdzieś wspominali że można śmigać pociągami,może muszą coś zostawić na dlc :P

Może to ja się do tego źle zabrałem, może za wcześnie. Tak tylko mówię jak moja pierwsza próba się skończyła.

Dobra, zaraz kilka screenów i idę lulu ;).

Opublikowano

Dzięki za info, Raven ;)

A samoloty i helikoptery są dostępne od początku ? Można za ich pomocą oblecieć całą mapę i odblokować sobie tę mgłę ?

Od startu możesz wbić na lotnisko i polatać, nie ma problemu. Nie ma też żadnych ograniczeń na mapie ani w podróżowaniu i odkrywaniu jej. Cała jest dostępna od razu.

Opublikowano

A jak tereny pozamiejskie? Zwiedzanie lasów po nocy? Wieje grozą i pustką?:D Pamiętam jak w SA mi się podobały te wioski składające się z 4 domków i jednego pubu :) Klimat jak w RDR - bo w RDR lasy itd były super zrobione

Opublikowano (edytowane)

trochę creepy

oiMETmK.jpg

jakiś rasista, to dostał w papę ;/

UU5pKRx.jpg

więcej rasistów

xrv58rV.jpg

widoczek z ładnej chałupy

0ygDp6H.jpg

hewi rejn. Zwróćcie uwagę na kałuże i krople w tych kałużach, hnnnnnng

ZCFGsPz.jpg

F3PINNB.jpg

mała próbka kustomizacji facjat bohaterów

5k90Jlu.jpg

pozdro dla NeoGAF i gtaforums xD

Jeśli się nie mylę to w grze nie ma fast-foodów. Trochę mnie to wkurza, bo nie wiem jak odnowić zdrówko, ale na mapie nie ma żadnych knajp zaznaczonych, próbowałem też włazić do miejsc wyglądających jak jadłodajnie i nic.

Podjazd moto crossem/ terenówką - strzał w maszynistę - czekanie aż pociąg się zatrzyma. I się dowiemy.

tak jak pisałem, pociąg długo, długo się nie zatrzymywał

Kruku, gdzie są te rampejdże? Wrzuć w spoiler ;) Ja olałem misje, ktoś inny je przechodzi. Robię freeroam po poodkrywaniu pierdół. Czekam na wtorek aby zaatakować na pełnej ... grę.

I jeszcze jedno. Gdzie w tej grze są restauracje, sklepy z ciuchami, bary itp. ? Kurka, nie widzę. Wszystkie fastfoody pozamykane, Rozumiem, że to CALIFORNIA BABY! i hamburger z 100% wołowiny nie jest trendy ale to jest przegięcie! Za to automaty ze słodkimi napojami są wszędzie. OLO nad OLO.

Pierwszy rampage jest jako jeden z "?" u Trevora, gdzieś w zachodniej części tej mieściny w której się zaczyna, później jawią się jako czaszki na mapie

Tak wygląda znajdźka (list):

N2STbwF.jpg

Edytowane przez raven_raven
  • Plusik 1
Opublikowano

domyślam sie (i mam nadzieje) że wszelkie customizacje ubrania i fryzury widać na cutscenkach?

pamiętam jak w assasin creed 3 wkurzało mnie że po zmianie ubrania na scenkach i tak był standardowy biały strój :/

Opublikowano

domyślam sie (i mam nadzieje) że wszelkie customizacje ubrania i fryzury widać na cutscenkach?

pamiętam jak w assasin creed 3 wkurzało mnie że po zmianie ubrania na scenkach i tak był standardowy biały strój :confused:

customizacje widoczne w cs byly juz w SA, w IV i dodatkach tez, wiec pytanie z dupy.

Opublikowano

pamiętam jak w assasin creed 3 wkurzało mnie że po zmianie ubrania na scenkach i tak był standardowy biały strój :confused:

Tak, no jasne, że tak :).

Trevor :D.

UiM5IFC.jpg

74vbUHV.jpg

Cn1fZWO.jpg

nJQ5NgP.jpg

Co Ci znajomi Trevora to ja nawet nie ;/. Jak się wyjdzie z mieszkania i szybko wróci to zastaniemy:

zWLpmPj.jpg

Serio, w tej grze wszystko jest tak cholernie naturalne. Gra się zaczyna jakąś scenką, dzieją się takie rzeczy jak nas nie ma w chacie, reszta bohaterów też ma swoje życie, po prostu wow.

Opublikowano (edytowane)
wiec pytanie z dupy.

odezwał sie ten co nigdy nic z dupy nie powiedział <_<

EDIT

kuerde trevor żul to jest to na co czekałem całą generacje :D

już czuję tą akcje gdy gang 3 brodatych s(pipi)ywynów szykuje sie do akcji :D

ta gra zamiecie!

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Raven jak to jest z wybuchaniem aut?? Oglądałem już pare liveów i nigdzie nie było okazji tego zobaczyć. Efektownie czy może kupka dymu i pojawia się wrak??
Odniosłem też wrażenie, może mylne, że po zgonie i odrodzeniu wciąż mamy ze sobą bronie, tak??