Opublikowano 14 września 201311 l fajnie ze wersja na ps3 nareszcie wygląda na grywalną i nie odstaje od xklocka
Opublikowano 14 września 201311 l Raven jak to jest z wybuchaniem aut?? Oglądałem już pare liveów i nigdzie nie było okazji tego zobaczyć. Efektownie czy może kupka dymu i pojawia się wrak?? Odniosłem też wrażenie, może mylne, że po zgonie i odrodzeniu wciąż mamy ze sobą bronie, tak?? Wciąż mamy bronie tak. Wybuchy są OK, choć IMO w czwórce były ładniejsze. Można posiadać duuuży dom z duuuużym garażem w którym można postawić parę samochodów z dużym lotniskiem dla helikopterów a niedaleko jest myjnia żeby te wszystkie samochody myć? Powiem tak: można nawet kupować całe garaże i hangary. A myjnia? Nic mi nie wiadomo.
Opublikowano 14 września 201311 l Odniosłem też wrażenie, może mylne, że po zgonie i odrodzeniu wciąż mamy ze sobą bronie, tak?? ja jeszcze nie gram ale ta informacja już byla - po zgonie możemy stracić całe ammo, ale bronie zostają nam na zawsze odkąd je zdobyliśmy
Opublikowano 14 września 201311 l A jak kupimy jakiś dom, czy garaż to wszystkimi postaciami mamy do niego dostęp ?
Opublikowano 14 września 201311 l A jak kupimy jakiś dom, czy garaż to wszystkimi postaciami mamy do niego dostęp ? Na razie z tego co widzę to nie. Widzicie te budyneczki w tle? To są wieżowce z Los Santos, a ja skakałem praktycznie na północy mapy. Łał?
Opublikowano 14 września 201311 l up krupek z tego co była mowa to każda postać kupuje sobie swoje domy i nie ma wspólnego podziału BTW ja już od paru dni całej swojej rodzinie mówie że jak coś chcą to niech walą teraz, bo od wtorku wychodzi GTA5 i potem to mnie nie ma dla nikogo przez miesiąc już sie rodzina pogodziła że za 2 dni znikam z pola widzenia i pojawiam sie za miesiąc albo później jedyny problem to że samochód mi akurat dziś musiał sie wysypać
Opublikowano 14 września 201311 l Raven, a jesteś w stanie określić, ile zajmuje przejechanie furą z Los Santos na północ mapy ? To już ostatnie pytanie, bo wiem, że trochę dvpę zawracam
Opublikowano 14 września 201311 l A właśnie przypomnieła mi sie jeszcze jedna sprawa: pamiętam że efekt podziurawionego samochodu przez kule wyglądał w IV fenomenalnie. Czy w V też robi to takie, a może lepsze, wrażenie, na karoserii samochodu??
Opublikowano 14 września 201311 l no ale to zależy jaką drogę obierzesz, jak szybko będziesz zapierdzielać i jak sprawnie wymijać samochody. Jeśli weźmiesz autostradę i popylasz jakimś Porsche wzdłuż brzegu to jakieś kilka minut, może 10 może mniej. A właśnie przypomnieła mi sie jeszcze jedna sprawa: pamiętam że efekt podziurawionego samochodu przez kule wyglądał w IV fenomenalnie. Czy w V też robi to takie, a może lepsze, wrażenie, na karoserii samochodu?? dziury po kulach są mniejsze, ale wyglądają bardzo dobrze
Opublikowano 14 września 201311 l Macie krótkie filmiki z gry, które nakręciłem: http://tinypic.com/player.php?v=2zqequs&s=5#.UjTnD8bxor0 http://tinypic.com/player.php?v=2dma1pt&s=5#.UjToFsbxor0 http://tinypic.com/player.php?v=sb0lci&s=5#.UjTpPsbxor0
Opublikowano 14 września 201311 l patrze na to i rozumiem ze idzie sie przyzwyczaic, ale nadal dla mnie to sztuczne, mimo wszystko gdyby dodali tak z 30% bezwladnosci aut z IV do tej mechaniki to byloby idealnie. ten quad skreca zbyt czule :confused: Edytowane 14 września 201311 l przez Najtmer
Opublikowano 14 września 201311 l Pojazdami jeździ się IDEALNIE. Zaufaj mi. kurde chce, ale ogladam sobie lets play z IV (nie mam na ps3:/) w oczekiwaniu na piatala i caly czas jaram sie ta fizyka. zarzucoano wolnym samochodom ze nie czuc predkosci, ale w szybkich brykach jest naprawde srogo jesli o to chodzi. rozumiem ze quad jest pojazdem terenowym i u niego przyczepnosc jest dobra, ale poki co czuje niesmak, wiec musze sie sam przekonac. mam nadzieje ze sie myle i sie nie zawiode... btw: K***A JAK TO SIE DLUZY. GORZEJ NIZ MIESIAC TEMU! Edytowane 14 września 201311 l przez Najtmer
Opublikowano 15 września 201311 l Fejk ale internet wybuchl ... http://gyazo.com/6c6750a64fa8e20f205a826ea9357465
Opublikowano 15 września 201311 l szczerze nie mialbym nic przeciwko zenskiej protagonistce. cos 'la Catalina. fajna ostra suka z niej byla
Opublikowano 15 września 201311 l GTA 5 na PS3 jest gorsze A tymczasem czekam na kolekcjonerkę na X360 we wtorek, nie chce mi się wyrywać wcześniej, poczekam spokojnie. Raven, świetne screeny! A tymczasem czapeczka sprzedana. tak sobie myślę, że mogłem wziąć więcej No ale to i tak świetny deal. Zostaje mi GTA ze wszystkimi dodatkami z kolekcjonerki, mapą, steelboxem i torbą na hajs za 322zł Edytowane 15 września 201311 l przez MrNorbi
Opublikowano 15 września 201311 l Dementuje info, że wypadniecie przez przednia szybę = śmierć. dialogi i misje to mistrzostwo
Opublikowano 15 września 201311 l Po(pipi)ani rodzice, jak można być tak z(pipi)anym by kupić takiemu dziecku GTA V
Opublikowano 15 września 201311 l Tyle tu (pipi)vią, że nie widzę tego. To pierwsze GTA, ktôre autentycznie czuć że jest +18. Am aj rajt? Btw. ogromny, budowany wieżowiec w centrum Los Santos. Na piechotę się na niego wspiąłem długą jak ch.. drabiną po dźwigu. Liczba detali, ilość wielokątów na raz na ekranie, czystość obrazu, ilość fps z jaką to działa... Rockstar pany.
Opublikowano 15 września 201311 l I jak dorwał ktoś poradnik w pdf ?. Ja chyba ściągnąłem ale jest zabezpieczony hasłem więc dupa
Opublikowano 15 września 201311 l Tak po(pipi)ani rodzice, że nawet nie potrafią dobrze komórki trzymac jak nagrywają...
Opublikowano 15 września 201311 l Niezla cena za ta czapke, jak mi nie przypadnie do gustu a pewnie nie to rzuce na licytacje. Ludzie lubia sie bic o takie rzeczy
Opublikowano 15 września 201311 l to jak z wersja na ps3? dziala dobrze, spadki fps mozna porownac do tych z gta4,rdr,ac3,sleeping dogs?