Skocz do zawartości

GTA V - spoilery, fejki, linki i wycieki

Featured Replies

Opublikowano

@raven - jak skrinszoty robisz na ps3?

Raven gra na X360.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 82,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• OK, więc jak działają kanistry. Najpierw trzeba je kupić.     Później wyekwipować.   Nacisnąć i trzymać RT, by lać. Strumień leci na ziemię, chyba nie da się chlustać na boki. Przy odrobinie

• Ziomuś nawet nasze słowa cytuje (nie tylko moje, w sumie każde ciekawsze info), niezłe . Fajnie być na początku łańcuszka informacji, normalnie napawam się dumą! Mała uwaga: większość info pochodzi z

• Wybuchy nie są wcale tak imponujące, wpadacie w pułapkę jarania się gifami o rozdzielczości Nokii 3310. Wybuchy to tylko płaskie, ale bardzo ładne bitmapy. IMO ładniejsze były w czwórce, ale te są OK.

Opublikowano

... x[

5BxdN1K.jpg

CO TO KU'RWA ZA RZYGI NA PODŁODZE PIER'DOLE NIE KUPUJE GTA V 2/10 bez grania

Przestaje w to grac juz, nie chce przezyc na zywo tego zawodu. :( :( :(

Opublikowano

Jest w grze opcja naje.bki i drink and drive'u jak w czwórce, czy mam nie kupować jednak?

Opublikowano

Ahahhaha motyw z blantem i atakiem kosmitow zaje.bisty! Wszyscy jaraja sie grafa, ale trzeba wylac trochr miodu na temat dzwieku. Jest cudownie, fury brzmia profesjonalnie. Dzisiaj odpalilem gre na sluchawkach, zeby uslyszec szczegoly. Dzwieki miasta wyszly genialnie, w nocy slychac nielegalne wyscigi, mlodziakow ujezdzajacych fury z przelotowymi tlumikami. Nawet odglos japonek mnie rozwalil u Michaela, slychac podczas chodu jak klapki wydaja taki dzwiek klejacej sie stopy :) blee

Opublikowano

A co się stanie jak wezmę największy samolot i uderzę w ten meczet ?

Dostaniesz 60 dziewic

Opublikowano

Weź coś jeszcze raven napisz. Skrinami też zarzuć.

Opublikowano

A jak jest z netem? Można np. poznawać jakieś laski i potem się z nimi umawiać?

Opublikowano

Czy to jest Master Chief?

img821.imageshack.us/img821/2944/z2cp.jpg Chyba tak

Opublikowano

Tak, to gość w stroju udającym MC :)

Opublikowano

no chyba nie, jest serial w telewizji czy gra, jest trzech gosci-koksów ubranych w ten strój master chefa, parodia halo i gearsów w jednym, ogólnie jest dużo beki z "innych gier" szczególnie z cod-ów.

Opublikowano

Dobra poboczna misja była z Trevorem i tajemniczym gwałcicielem. Ten pierwszy został w majtkach, ocknął się na torach tuż przed jadącym pociągiem OLO. Smaczki, smaczki koorva.

Spadam grać!

btq. to nie meczet, a obserwatorim jakieś

Edytowane przez Texz

Opublikowano

A co się stanie jak wezmę największy samolot i uderzę w ten meczet ?

Dostaniesz 60 dziewic

To zależy czy szyicki, czy sunnicki.

Ej no i co najmniej 77

Edit: Sklepy z ciuchami dają radę? Można np. zrobić z Franklina; gangsta groove street A.D. 2013? 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

A probowal ktos z was zamowic dziwki do mieszkania? R* mowil ze bedzie taka mozliwosc, ale w GTA:O. W ogole duza roznica jest miedzy tymi telefonami, a tym z IV? W tym coffieshopie (?) na plazy da sie cos kupic? Widzialem ze ludzie tam jezdzili, ale sprzedawca jedynie patrzyl sie w ziemie. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Jest w grze opcja naje.bki i drink and drive'u jak w czwórce, czy mam nie kupować jednak?

No oczywiście, że jest. Można dzwonić do różnych ludzi i chodzić z nimi na drinka, można też np. upić się w striptizie drinami za $10 każdy albo w przyczepie Trevora stoi skrzynka browarów i jednym z side-activities jest łojenie ich jeden za drugim :D.

Zaraz zaczynam do północy kolejną sesję, może wreszcie oderwę się od fabuły, choć wątpliwe. More info & screenshots coming ;].

Opublikowano

A probowal ktos z was zamowic dziwki do mieszkania? R* mowil ze bedzie taka mozliwosc, ale w GTA:O. W ogole duza roznica jest miedzy tymi telefonami, a tym z IV? W tym coffieshopie (?) na plazy da sie cos kupic? Widzialem ze ludzie tam jezdzili, ale sprzedawca jedynie patrzyl sie w ziemie. 

Telefony mają teraz maile, Internet, szybki zapis. Podczas rozmowy można robić więcej rzeczy, np. wsiadać i wysiadać z samochodu. No i każdy bohater ma imitację innego systemu operacyjnego (WP, BBOS, iOS) u siebie :D.

Opublikowano

Szkoda że R nie pomyślało nad Replay Mode/Theater , coś jak w dawnym Driverze :(

Opublikowano

I co można słuchać muzyki gdy nie jest się w samochodzie?Bo pamiętam że było w jakiś zapowiedziach(do czwórki też w sumie xD)

Opublikowano

Raven - przyjemnej gry i dawaj tu te screeny i info :) Damn, ile to h zostało do godziny zero? :P

Opublikowano

Ja wciąż nie mogę się nacieszyć tym, jakie to miasto jest żywe. Samochody wyjeżdżają z bocznych dróg, policja goni różnych rabusiów (nawet helikopterami, raz się zes,rałem, że mnie gonią, a to typka przede mną xD. Chwilę spieprzałem na pełnym bucie, ale jak się skapnąłem to nawrót i poker fejs), ludzie łażą w różne miejsca, gadają, ja pierdziu!

Ktoś pytał o Chopa. Ma on swoją budę, można go wyprowadzać na spacery, rzucać mu piłkę. Przez jakąś aplikację do smartfona, którą dostaje się za rejestrację w serwisie Rockstara można go uczyć sztuczek.