Texz 670 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Btw. R* genialnie wymyśliło jak uzasadnić niemożliwość nieskończonej ucieczki w ocean pojazdami Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Niepalące się rośliny Wschód słońca w pustym mieście Tu też miało być puste miasto, ale te wszystkie samochody mi zasłaniają :confused:. Panienki Kolejna Nie chciała wsiąść :confused:. Tym razem spróbuję Michaelem . Są całkiem wybredne jeśli chodzi o odludność miejsca. Ostatecznie pojawiają się 3 opcje, za $50, za $70 i za $100. Za pięć dyszek był blowjob, za 70 i za 100 bzykanko, nie wiem czym się różniły. Po skończeniu jednej czynności można wybrać kolejną, po trzech razach panienka wychodzi bardzo zadowolona, zostawia nawet swój numer (podobnie do strpitizerek jak sympatię na 100% wypełnimy). Co się dalej dzieje nie wiem, bo koleżanka chyba cało do domu nie zajechała ;/. Edytowane 16 Września 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 "shoot some hookers" raven, nie chce takiego syna jak ty. smieszne jak bardzo ludzie poloza lache na to gówniane promowane nawet w lodowkach watchdogs, tam niema pewnie nawet 10% smaczkó i mozliwosci z gtav. a grafika nie robi juz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Raven, jeździć nie umiesz. Ja moim stuningowanym Banshee bez jednej stłuczki całą mapę okrążyłem. Jak mnie gliny goniły, po prostu wysiadłem, zrobiłem piekiełko, a po wyjściu ze szpitala odholowali mi wóz na policyjny parking. Jeszcze mi wóz naprawili OLO. Edytowane 16 Września 2013 przez Texz Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Nie umiem? Dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Dlatego: Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Ojtam, wcześniej musiałem uciekać glinom, może zahaczyłem o krawężnik tu i tam . Są zniszczenia przynajmniej!11 Screenshoty staram się trzaskać, wymaga to ode mnie naciśnięcia dwóch przycisków, to trochę rozprasza. No i Michael ma niskie staty prowadzenia pojazdu, to dlatego, naprawdę! Aha, dobry bajer był z Trevorem. Kradnę samochód na oczach dziwki, podjeżdżam, a ona się odwraca, wyjmuje telefon i zaczyna na 911 zgłaszać kradzież, chwilę później mam pały na karku . Edytowane 16 Września 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Raven - mega screeny !Widziales moze Trucking Missions takie jak byly w San Andreas ? Sa challenge dla BMX'a i innych (wymien jakie widziales) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) to co, rozumiem, że nie można w żaden sposób uleczyć tej drugiej połowy życia? Naprawdę nie ma żadnego sposobu? Edytowane 16 Września 2013 przez QTF Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 raven ma przypał na internetach bo jeździć w gta nie umi Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) to co, rozumiem, że nie można w żaden sposób uleczyć tej drugiej połowy życia? Naprawdę nie ma żadnego sposobu? Dziwka wydaje się jednym ze sposobów. Można się przespać oczywiście, chyba jeszcze ktoś coś mówił o automatach z napojami? Oprócz tego są apteczki, leżą w trakcie długich misji czasami po drodze i są w domu każdej postaci. Ale powiem szczerze dla mnie troszku problematyczne, te hot-dogi jednak były fajne. Może o czymś nie wiem jednak. Regeneracja w sumie rozwiązuje mocno ten problem, martwiłem się może przez pierwsze 3-4h, teraz nawet o tym nie myślę, większość czasu sunę z paskiem do połowy i jest OK . Edytowane 16 Września 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
sprutus 3 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) No i sa kody Obniżenie poziomu ścigania R1,R1, Kółko, R2, Prawo, Lewo, Prawo, Lewo, Prawo, Lewo. Podwyższenie poziomu ścigania R1,R1, Kółko, R2, Lewo, Prawo, Lewo, Prawo, Lewo, Prawo. Odnowienie umiejętności X,X, Kwadrat, R1, L1, X, Prawo, Lewo, X. Szybsze bieganie Trójkąt, Lewo, Prawo,Prawo, L2, L1, Kwadrat. Wybuchająca amunicja Prawo, Kwadrat, X, Lewo, R1, R2, Lewo, Prawo,Prawo, L1,L1,L1 Wybuchowe ataki wręcz Prawo, Lewo, X, Trójkąt, R1, Kółko,Kółko,Kółko, L2. Celowanie w trybie slow-motion Kwadrat, L2, R1, Trójkąt, Lewo, Kwadrat, L2, Prawo, X. Są cztery stopnie tego kodu, wpisanie go po raz piąty wyłącza efekt. Ślizgające auta Trójkąt, R1,R1, Lewo, R1, L1, R2, L1. Buzzard Kółko,Kółko L1, Kółko,Kółko,Kółko, L1, L2, R1, Trójkąt, Kółko, Trójkąt. Caddy Kółko, L1, Lewo, R1, L2, X, R1, L1, Kółko, X. Comet R1, Kółko, R2, Prawo, L1, L2, X,X, Kwadrat, R1. Duster Prawo, Lewo, R1,R1,R1,, Lewo, Trójkąt,Trójtąt X, Kółko, L1,L1. Limo R2, Prawo, L2, Lewo,Lewo, R1, L1, Kółko, Prawo. Spadochron Lewo, Prawo, L1, L2, R1, R2,R2, Lewo,Lewo, Prawo, L1. Rapid GT R2, L1, Kółko, Prawo, L1, R1, Prawo, Lewo, Kółko, R2. Sanchez Kółko, X, L1, Kółko,Kółko, L1, Kółko, R1, R2, L2, L1,L1. Stunt Plane Kółko, Prawo, L1, L2, Lewo, R1, L1,L1, Lewo,Lewo, X, Trójkąt. Trashmaster Kółko, R1, Kółko, R1, Lewo,Lewo, R1, L1, Kółko, Prawo. Tryb Pijanego Trójkąt, Prawo,Prawo, Lewo, Prawo, Kwadrat, Kółko, Lewo. Tryb Slow-Motion Trójkąt, Lewo, Prawo,Prawo, Kwadrat, R2, R1. Są cztery stopnie tego kodu, wpisanie go po raz piąty wyłącza efekt. Zmiana pogody X, L1,L1, L2,L2,L2, Kwadrat. Każde wpisanie kodu przełącza pogodę na burzową, przejrzystą i opady śniegu. Edytowane 16 Września 2013 przez sprutus Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 blokują się jakieś trofea/acziki przy użyciu cheatów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Klasycznie tak. Ale pewnie w obrębie jednego zapisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprutus 3 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 blokują się jakieś trofea/acziki przy użyciu cheatów? standardowo,czyli nie wbije sie podczas uzywania tipsa Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) blokują się jakieś trofea/acziki przy użyciu cheatów? Tego nie zauważyłem, bo trofea wykakują na prawdę rzadko. W końcu ta gra jest ogromna, choć już na /v/ widziałem screena, że ktoś wbił na X360 1000GS. Za to przy użyciu cheatów nie można wykonać wszystkich celów misji. Zawsze dostajemy 50% i brąz. Ot ciekawostka. Trzeba wczytać save od początku aby to zmienić. edit: śnieżyca jest świetna - drogi robią się śliskie i jest ciekawie Ciekawe jak się połączy to z kodem na ślizgające się samochody. Edytowane 16 Września 2013 przez Texz Cytuj Odnośnik do komentarza
piotr_HQT 6 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 edit: śnieżyca jest świetna - drogi robią się śliskie i jest ciekawie Ciekawe jak się połączy to z kodem na ślizgające się samochody. Śnieżyca w jakim sensie? W tej misji w prologu czy gdzieś później jeszcze się śnieg pojawia? Swoją drogą czytam to wszystko co piszecie i stwierdzam, że singiel to tylko początek, na online ta gra totalnie pozamiata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Śnieg może padać w normalnej grze po wpisaniu kodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotr_HQT 6 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Śnieg może padać w normalnej grze po wpisaniu kodu. aaaa...ale sam śnieg pada, czy ullice też robią się białe itd ? W takim razie na bank jakoś to wykorzystają do online . Przeczuwam pory roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Tak to wygląda: btw. je*ana misja z minigunami - napad na bank w Palamo - MFW! Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Dbałość Rockstara o detale powala. Dziwki mają nawet czerwone kolana! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Mam takie pytanko do tych co grają. Słyszałem, że jest szkoła latania, a czy jest szkoła kierowców (dla samochodów, łódek/skuterów wodnych)? Pamiętam, że w SA była (dla aut) i ciekawe manewry na placu manewrowym się robiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Dbałość Rockstara o detale powala. Dziwki mają nawet czerwone kolana! O do cholery, faktycznie O_O. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprutus 3 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 http://goodgame.ru/channel/BreadPit/ Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Widać już niektórym się nudzi i grają byle grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi