Homer S 197 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Majkel nadal mi się wydaje fajniejszym bohaterem, ta jego początkowa wizyta u psychologa. xD Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Majkel nadal mi się wydaje fajniejszym bohaterem, ta jego początkowa wizyta u psychologa. xD PW sprawdź a nie Michael Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 września 2013 Opublikowano 16 września 2013 Majkel nadal mi się wydaje fajniejszym bohaterem, ta jego początkowa wizyta u psychologa. xD na sam koniec powiem Wam szczerze, że chyba najbardziej lubię Franklina, oczywiście Trevor najśmieszniejszy i w ogóle, ale Franklin to jest swój czarnuch Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) Skończyłem. Nie wiem, czy kogoś to interesuje, ale końcówka jest (pipi) tak mocarna, że to się w pale nie mieści. PO PROSTU O JA PIER****!!! Nic nie napiszę (chyba, że ktoś bardzo chce, to w dziesięciu spojlerach mogę), ale ja chcę widzieć Wasze reakcje na to jak sami skończycie O_o. Edytowane 17 września 2013 przez raven_raven Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 raven ile czasu zajelo ci przejscie gry? zrobiles wszystko poza glownym watkiem? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Jakieś 22h, nie zrobiłem prawie nic poza głównym wątkiem. Mam kilka sidequestów i przypadkowych zdarzeń, tyle. Jeśli się bawiłem, to nie zapisywałem gry. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Czyli mniej więcej tak samo długa jak w IV. Git. Kur.wa, misja gdzie pierwszy raz mamy kontakt z Chopem po prostu mnie rozpier.doliła xd. Takie cuda w IV to były może pod koniec 2 wyspy, a tu 3 misja i już takie jaja. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Dokładnie, długość bardzo podobna do czwórki. Z tym wyjątkiem, że tutaj akcja już od pierwszych misji praktycznie idzie z grubej rury, a w poprzedniej części sporo jednak było misji typu jedź zjeść burgera z kolegą czy jedź, postrzelaj, wróć. Tutaj non-stop akcja i świeże pomysły. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 zadam pytanie tutaj bo to temat spoilerowy zrobilem już troche misji, mam mikela, zrobilem nim juz misje "z balkonem" , ale kurde nadal nie mam na mapie żadnych sklepów z ubraniami a jak znajde ręcznie to nie moge wejść kiedy sie odblokowują sklepy z ubraniami?? wiem ze w szafie mam kilka na zmiane i w ammunation jest kilka drobiazgów, ale chce już udać sie na shopping xDD Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Jak ktoś ma limitke z blueprintem i ma możliwość przejechania po niej ultrafioletem to zróbcie to Są na niej ukryte wiadomości. 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 zadam pytanie tutaj bo to temat spoilerowy zrobilem już troche misji, mam mikela, zrobilem nim juz misje "z balkonem" , ale kurde nadal nie mam na mapie żadnych sklepów z ubraniami a jak znajde ręcznie to nie moge wejść kiedy sie odblokowują sklepy z ubraniami?? wiem ze w szafie mam kilka na zmiane i w ammunation jest kilka drobiazgów, ale chce już udać sie na shopping xDD Bodajże po którejś misji Franklina, nie pamiętam dokładnie której. Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Napisze swoje pierwsze wrażenia. Mam wersje dla cebulaków z PSN od 1 w nocy gałem do 5 i padłem. Ten klimat teksty misje, akcja ogrom miasta różnych zakamarków powala na kolana. U mnie w wersji slim z dyskiem 250 gb występuje widoczne wczytywanie ale później człowiek już nie zwraca na to uwagi bo tyle sie dzieje na ekranie. Dla mnie jednym minusem jest mały celownik ale muszę pogrzebać w opcjach zobaczyć czy da się go zminić. Napewno jedna z najlepszych gier jakich grałem w życiu! Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) ciekawe jak z doczytywaniem na dyskach ssd - ma ktoś takie w ps3 z forumka? btw co to polepszało odczyt z dysku- defragmentacja danych w menu serwisowym? może zrobie dziś zrobię ten myczek Edytowane 17 września 2013 przez Ficuś Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) Da sie tak? Edytowane 17 września 2013 przez Heavy Deszcz Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) Dla mnie jednym minusem jest mały celownik ale muszę pogrzebać w opcjach zobaczyć czy da się go zminić. Da się, też zmieniłem, bo tego małego w ogóle nie widziałem ;P Edytowane 17 września 2013 przez lothronik Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) `dla mnie jededynym minusem po 6 godiznach gry (grałem do 8 rano, teraz sie obudzilem i zaraz znowu siadam) jest to że postacie lubią zmieniać stroje zaleznie od misji, zakładam im ubranko specjanie na misje pojawia sie fast forward do odpowiedniej godizny i gośc już ma inne ubranie ale to oczywiscie drobiazg woda wygląda cudnie, wypłynalem 10 km poza mape , sprawdzcie co sie dzieje EDIT ponawiam pytanie - jak ktoś dojdzie do momentu gdzie sie odblokowuje sklepy z ubraniami to niech rzuci który to numer misji u franklina jeszcze jedna drobna wada - z tego co widze nie da sie zrobić sobie zdjęcia komorką która pokaze cała postac (tylko fotka z ręki, ggórnej polowy ciala) i z tego co widze fotki nie są dostepne na dysku konsoli zeby je mozna bylo zgrac na pendriva, chyba tylko sie pojawiala w social club gdzie jeszcze nie wchodzilem EDIT2 dobra już wiem co do ubrań, właśnie dostałem misje od L ze mam kupic ubranie, pewnie od teraz beda sklepy otwarte Edytowane 17 września 2013 przez Yano Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Przecież ta mapa jest P.R.Z.E.O.G.R.O.M.N.A O_O To jest masakra Przejedźcie sobie sobie kontur mapy autostradami a potem pomyślcie sobie że jechaliście TYLKO granicami wyspy a ile jeszcze terenu jest w środku niej to się można tylko za głowę złapać o_O Policja daje w dupę już nawet od 2 gwiazdek. Jadę autostradą i rozpędzony wjechałem przypadkiem w policjanta który wysiadł akurat na poboczu bo zatrzymywał kogoś do kontroli. Oczywiście zaraz ** dostałem. Uciekam zaraz ogon policji za mną, jeden radiowóz uderzył w mój tył i jedno tylnie koło zaczęło mi chybotać. Przejechałem tak może jeszcze z pół kilometra i strzeliła mi opona, skończyło się dachowaniem i zatrzymaniem mnie. Aż ciekawią mnie jakie będą akcje na full gwiazdkach Pisałbym dalej ale wracam grać Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Trevor mnie rozwala cały czas xD Budzi się naje,bany na jakiejś wyspie wśród ciał, WTF!? Brzydki ten Master Chief jednak . 1 Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Jadę przez jakąś wieś koło pustyni Grand Senora i tak myślę kiedy w końcu jakąś zwierzynę zobaczę. Nie minęła minuta jak zza jakiś krzaków wybiegł przez jezdnie jakiś pies czy kojot, niestety nie zdąrzyłem wyhamować aż mi go się przez chwilę szkoda zrobiło xd Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 niestety, biedny Simeon, a wybrał Franklina na pracownika miesiąca XDDDDDD boże, jak mnie ta rozmowa telefoniczna rozwaliła xD Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Sklepy z ciuchami odblokowują się po pierwszej misji Michaela z Lesterem Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Polecam bardzo serdecznie kradzież roweru w wypożyczalni rowerów przy wejściu na kolejkę górską w Las Paleto. Następnie wjechanie z sprzętem kolejką na szczyt i następnie próbę zjechania na pełnym speedzie skałami w kierunku powrotnym kolejki. Niezły hardcore na razie za każdym razem zaliczam zgona ale myślę że jest to do przejechania Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Hahaha, misja z odbiciem łodzi i syna mnie rozpie.rdoliła XDdddddd Coraz lepsze te misje. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 A dalej będzie już tylko lepiej... dżidżas, jak mogliśmy grać w poprzednie części? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 ale taktyk ze mnie misja, w której musimy od(pipi)ać typa wprowadzającego nowy rodzaj viagry xD w czasie cutscenki usłyszałem, że po wykonaniu roboty akcje pewnej firmy pójdą w górę, bo teraz są w dołku. co robię ? szybko w komórkę, akcje, wykupiłem a po wykonanej misji -> profit ! goty goty goty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi