VerB_ 34 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 niestety, biedny Simeon, a wybrał Franklina na pracownika miesiąca XDDDDDD boże, jak mnie ta rozmowa telefoniczna rozwaliła xD Po chwilowym 5-godzinnym obczajaniu miasta oO zacząłem właśnie robić misje i na start ta scenka z pracownikiem miesiąca rozbawiła mnie jak dobra komedia, ojj czuje że najlepsze w tej grze dopiero przede mną Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 ale taktyk ze mnie misja, w której musimy od(pipi) typa wprowadzającego nowy rodzaj viagry xD w czasie cutscenki usłyszałem, że po wykonaniu roboty akcje pewnej firmy pójdą w górę, bo teraz są w dołku. co robię ? szybko w komórkę, akcje, wykupiłem a po wykonanej misji -> profit ! goty goty goty To nie pierwszy taki myk, przez całą grę nasze akcje mają duży wpływ na... akcje ;]. Zayebiste to jest. Dzisiaj jak się przełaczyłem na Trevora to ten poyeb znowu był narąbany. Na szczycie góry. W damskiej sukience. XDDDDD GEJM OF DE DŻENEREJSZYN Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 (edytowane) Hahaha, misja z odbiciem łodzi i syna mnie rozpie.rdoliła XDdddddd Coraz lepsze te misje. Miło się w nią grało, bo zawierała scenę z 1 trailera. Edytowane 17 września 2013 przez Lukas_AT Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 w salonach tatuażu będzie większy wybór dla trevora ? bo jest tylko kilka modeli dziar ;/ Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 zadam pytanie tutaj bo to temat spoilerowy zrobilem już troche misji, mam mikela, zrobilem nim juz misje "z balkonem" , ale kurde nadal nie mam na mapie żadnych sklepów z ubraniami a jak znajde ręcznie to nie moge wejść kiedy sie odblokowują sklepy z ubraniami?? wiem ze w szafie mam kilka na zmiane i w ammunation jest kilka drobiazgów, ale chce już udać sie na shopping xDD Yano a masz tam w tej szafie jakieś nakrycia głowy typu bandana dla Trevora co by przykryć ta szpetna łysinę? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 września 2013 Opublikowano 17 września 2013 Hehehe, 15 minut użerania się z policją i 3 nieudane próby startu, ale w końcu się udało. I chyba było warto . A jak poleciałem na północ za miasto, to aż jęknąłem z zachwytu nad wielkością mapy. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 joł, pytanie do tych co skonczyli. na wszelki wypadek w spoiler wrzucam, chociaz to w sumie nie spoiler, ale wiem, ze niektorzy tutaj to niezle zboczki. gdzies katem oka przeczytalem ze gra ma kilka zakonczen. czy wplyw na nie maja jakies wydarzenia po drodze czy wybor nalezy do nas np. w ostatniej misji? przydalaby mi sie ta wiedza, zeby zrobic nowego sejwa i w razie czego obejrzec wszystkie. na wszelki wypadek przydalaby sie nazwa tej misji;) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) joł, pytanie do tych co skonczyli. na wszelki wypadek w spoiler wrzucam, chociaz to w sumie nie spoiler, ale wiem, ze niektorzy tutaj to niezle zboczki. gdzies katem oka przeczytalem ze gra ma kilka zakonczen. czy wplyw na nie maja jakies wydarzenia po drodze czy wybor nalezy do nas np. w ostatniej misji? przydalaby mi sie ta wiedza, zeby zrobic nowego sejwa i w razie czego obejrzec wszystkie. na wszelki wypadek przydalaby sie nazwa tej misji;) Najpierw ogólna odpowiedź na pytanie, bez konkretnych spojlerów. Ona Ci powinna wystarczyć Na kolejnych poziomach dokładna odpowiedź, ale to tylko dla najbardziej ciekawskich. Po prostu zrób sejwa przed ostatnią misją. Gra ma kilka zakończeń, dokładnie trzy. I wszystkie równie mocno prują czerep, ja nie mogłem zasnąć do 4 dopóki wszystkich nie zobaczyłem i zasypiałem z taka miną -> :o Jak koniecznie chcesz wiedzieć jak się wybiera te zakończenia to poniżej screen z tego, ale to duuuuży spojler więc ostrzegam ostrzegam. To jest początek ostatniej misji, Franklin po krótkiej scence dostaje taki oto wybór: Edytowane 18 września 2013 przez raven_raven Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 raven: ok dzieki, tego drugiego nie klikalem;) to jeszcze moglbys mi napisac jak nazywa sie ostatnia misja, albo chociaz napisac czy bede wiedzial, ze to ostatnia misja. bo ja dosc rzadko zapisuje gre i nie chcialbym przegapic;) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 raven: ok dzieki, tego drugiego nie klikalem;) to jeszcze moglbys mi napisac jak nazywa sie ostatnia misja, albo chociaz napisac czy bede wiedzial, ze to ostatnia misja. bo ja dosc rzadko zapisuje gre i nie chcialbym przegapic;) Ciężko tego nie przegapić . W Statystykach masz sekcję "Lista 100%" i tam licznik misji. Zapisz kiedy masz 68/69. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Jest jakiś skuteczny sposób na zdobycie myśliwca albo helikoptera bojowego? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Wlot do bazy wojskowej. Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 (edytowane) No panowie ja tu slyszalem, ze nie ma fastfoodow ani mozliwosci szamania aby uzupelnic energie a okazalo sie, ze szamac mozna w sklepach spozywczych. Wczoraj mialem pierwsza sesje z gta 5 od 20 do 3 w nocy. Doskonala gra. Dzis po pracy bede szarpal dalej i juz sie nie moge doczekac. Model jazdy i grafika to delicje. Edit: a takze nowy system poscigow jest bardzo udany, to , ze kazdy radiowoz ma osobny stozek pola widzenia dodaje tone klimatu przy unikaniu policji. Edytowane 18 września 2013 przez Vigor Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 ja pie.rdole poje.balo was z tymi tematami... mam problem, mam zrobic napad na kontenerowiec, trevor kazal michaelowi isc do szkoly latania. poszedlem nim, zrobilem wszystko (nie na zloto) i nic... trevorem ukradlem batyskaf i helikopter i nie moge ruszyc dalej.. mial ktos tak? Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 przeszedlem glowny watek ale dalej nie mam opcji nurkowania. Co trzeba zrobic, zeby moc ponurkowac z butla? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Rozmowa Michaela z Trevorem na temat hipsterstwa Trevora to mistrzostwo. Trevor protohipster xDDD Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Nom, nawet screena trzasnąłem jak to zobaczyłem xD. Mówię Wam, jak pykałem w weekend to aż Wam zazdrościłem, że Wy jeszcze to całe dobro macie przed sobą i czeka Was tyle kulania się ze śmiechu. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) pytanie co do TREVORA Czy będą jeszcze misje fabularne w Sandy Shores i czy wracamy do przyczepy w której mieszka Trevor ?, bo za szybko pojechaliśmy do LS coś ;/ więcej klimatu wsi potrzeba hehe, jestem po misji gdzie napadamy na furgon taranując go holownikiem i zagradzając drogę śmieciarką Edytowane 19 września 2013 przez BoroBoro Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 BYŁO! Część misji jeszcze zahaczy o Sandy Shores, będzie też coś w stylu powrotu. Masz mnóstwo misji pobocznych, nimi się zajmij . Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 (edytowane) Tylko dla tych, co grę już przeszli. Ciary na całych plecach, tamta misja była wy(pipi)ista. ta misja też ta też i ta Najlepsza gra targów. Edytowane 19 września 2013 przez raven_raven 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 19 września 2013 Opublikowano 19 września 2013 Misje dla Epsilonu są mega przej.ebane xD np. spędzić 10 dni w ubraniu epsilonu czy przebiec 8km po pustyni... . Masakra xD Cytuj
sprutus 3 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Dopiero na 3dzien grania zobaczyłem,ze chopem można gryść wiare Jak zobaczyłem Trevora i po chwili pluszowego misia bez oka z dziura po.... nie mam pytań Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 Rozmowy Trevora z poyebami ze strazy granicznej to wyzszy poziom beki xD Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 września 2013 Opublikowano 20 września 2013 "Uwielbiam spędzać czas z po(pipi)ami, ale Wy, koledzy, to zupełnie inny poziom" xD I ten rusek co krzyczy coś w stylu "Za wolność i królową" albo "Popełniłes zbrodnię przeciwko demokracji", goty i 10/10 za same dialogi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi