Skocz do zawartości

GTA V - spoilery, fejki, linki i wycieki

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raven jak to jest z wybuchaniem aut?? Oglądałem już pare liveów i nigdzie nie było okazji tego zobaczyć. Efektownie czy może kupka dymu i pojawia się wrak??

Odniosłem też wrażenie, może mylne, że po zgonie i odrodzeniu wciąż mamy ze sobą bronie, tak??

Wciąż mamy bronie tak. Wybuchy są OK, choć IMO w czwórce były ładniejsze.

Można posiadać duuuży dom z duuuużym garażem w którym można postawić parę samochodów z dużym lotniskiem dla helikopterów a niedaleko jest myjnia żeby te wszystkie samochody myć? :D

Powiem tak: można nawet kupować całe garaże i hangary. A myjnia? Nic mi nie wiadomo.

• Plusik 2
Opublikowano
Odniosłem też wrażenie, może mylne, że po zgonie i odrodzeniu wciąż mamy ze sobą bronie, tak??

ja jeszcze nie gram ale ta informacja już byla - po zgonie możemy stracić całe ammo, ale bronie zostają nam na zawsze odkąd je zdobyliśmy

• Plusik 2
Opublikowano

up krupek z tego co była mowa to każda postać kupuje sobie swoje domy i nie ma wspólnego podziału

BTW

ja już od paru dni całej swojej rodzinie mówie że jak coś chcą to niech walą teraz, bo od wtorku wychodzi GTA5 i potem to mnie nie ma dla nikogo przez miesiąc

już sie rodzina pogodziła że za 2 dni znikam z pola widzenia i pojawiam sie za miesiąc albo później

jedyny problem to że samochód mi akurat dziś musiał sie wysypać :/

• Plusik 1
Opublikowano

A właśnie przypomnieła mi sie jeszcze jedna sprawa: pamiętam że efekt podziurawionego samochodu przez kule wyglądał w IV fenomenalnie. Czy w V też robi to takie, a może lepsze, wrażenie, na karoserii samochodu??

Opublikowano

no ale to zależy jaką drogę obierzesz, jak szybko będziesz zapierdzielać i jak sprawnie wymijać samochody. Jeśli weźmiesz autostradę i popylasz jakimś Porsche wzdłuż brzegu to jakieś kilka minut, może 10 może mniej.

A właśnie przypomnieła mi sie jeszcze jedna sprawa: pamiętam że efekt podziurawionego samochodu przez kule wyglądał w IV fenomenalnie. Czy w V też robi to takie, a może lepsze, wrażenie, na karoserii samochodu??

dziury po kulach są mniejsze, ale wyglądają bardzo dobrze

Opublikowano (edytowane)

patrze na to i rozumiem ze idzie sie przyzwyczaic, ale nadal dla mnie to sztuczne, mimo wszystko gdyby dodali tak z 30% bezwladnosci aut z IV do tej mechaniki to byloby idealnie. ten quad skreca zbyt czule :confused:

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano (edytowane)

Pojazdami jeździ się IDEALNIE. Zaufaj mi. 

kurde chce, ale ogladam sobie lets play z IV (nie mam na ps3:/) w oczekiwaniu na piatala i caly czas jaram sie ta fizyka. zarzucoano wolnym samochodom ze nie czuc predkosci, ale w szybkich brykach jest naprawde srogo jesli o to chodzi. rozumiem ze quad jest pojazdem terenowym i u niego przyczepnosc jest dobra, ale poki co czuje niesmak, wiec musze sie sam przekonac. mam nadzieje ze sie myle i sie nie zawiode...

btw:

K***A JAK TO SIE DLUZY. GORZEJ NIZ MIESIAC TEMU!  :pirate: 

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano (edytowane)

GTA 5 na PS3 jest gorsze :(

A tymczasem czekam na kolekcjonerkę na X360 we wtorek, nie chce mi się wyrywać wcześniej, poczekam spokojnie.

Raven, świetne screeny! :D

A tymczasem czapeczka sprzedana. tak sobie myślę, że mogłem wziąć więcej :D No ale to i tak świetny deal. Zostaje mi GTA ze wszystkimi dodatkami z kolekcjonerki, mapą, steelboxem i torbą na hajs za 322zł :D

8g7lro.jpg

Edytowane przez MrNorbi
  • Plusik 1
Opublikowano

Tyle tu (pipi)vią, że nie widzę tego. To pierwsze GTA, ktôre autentycznie czuć że jest +18. Am aj rajt?

Btw. ogromny, budowany wieżowiec w centrum Los Santos. Na piechotę się na niego wspiąłem długą jak ch.. drabiną po dźwigu. Liczba detali, ilość wielokątów na raz na ekranie, czystość obrazu, ilość fps z jaką to działa... Rockstar pany.