wojnar 1 892 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AMEHfOAYZIU Atomic Blimp ;O 2 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Wygląda na to, że jednak PC i PS4 też dostaną GTA5 http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=168540 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Wygląda na to, że jednak PC i PS4 też dostaną GTA5 http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=168540 I dobrze, tylko zobaczycie jak PCtowcy będą wam szpilę wtedy wbijać Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 I dobrze, tylko zobaczycie jak PCtowcy będą wam szpilę wtedy wbijać Ja się nie mogę doczekać modów do GTA5 i smrodu mojej spalonej karty graficznej http://i.imgur.com/1YtgCjU.jpg Cytuj
Ader 383 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Wygląda na to, że jednak PC i PS4 też dostaną GTA5 http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=168540 Wątpili w to tylko chyba konsolowcy. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 No ja mocno liczę na wersję PS4, choćby ze względu na GTA Online. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) Wygląda na to, że jednak PC i PS4 też dostaną GTA5 http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=168540 Super wiadomość, wersje pc kupię na 100% Ale w konsolówkę i tak muszę zagrać już we wtorek Edytowane 15 września 2013 przez GwynBleidd_79 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Ja nie zdobylem jeszcze Mount Chillad bo mnie puma zabila przed samym szczytem O ku... Grubo w tym San Andreas. Ciekawe czy w GTA VI na ps4 dostaniemy Vice City z fragmentem Florydy i zabawą z aligatorami. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 to ja sobie pozwolę wkleić linka do materiału, który wczoraj składałem 2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 No to panowie, ktory obrazek jest z ktorej konsoli ? 1 Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 No to panowie, ktory obrazek jest z ktorej konsoli ? W moczu wyczuwam że te górne obrazki to Ps3. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 W tv sa programy z pl napisami, teraz gram jako Michael, 12 % na liczniku, wykonuje wszystkie misje poboczne, zdarzenia losowe itp., rozkoszuje sie gra zeby nic mi nie umknelo. Teren jest przeogromny, wszedzie chcialby czlowiek podejsc i obczaic "co bedzie za chwile". Tylko w serii gier od R* takie cuda, oni to znowu zrobili. o_O Nie dziwie sie, ze framerate potrafi nie wyrobic jak na ekranie jest z 20 aut a ja je nakurwiam laweta bo nie chce mi sie stac w korku. Absolutnie gra tego roku, czuje, ze jeszcze do wiosny bede ja masterowal na stowe. No i co chwile kasliwe nawiazania do hamerykanskiej popkultury, dzieki PL napisom w koncu czerpie pelnymi garsciami z klimatu. Chwala Ci Rockstar. ;*** Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Jeszcze jakby programy radiowe były tłumaczone to by było super. Bo ten slang w poprzednich częściach nieraz było mi ciężko zrozumieć Cytuj
Masny 343 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Taka mała, malutka głupotka (bez spoilera) W jednej z cutscenek Amanda zamyka drzwi u Michaela w domu z całej siły i wydają one huk taki, jakby uderzyły o futryne. Problem w tym, ze drzwi u Michaela w domu otwierają sie w dwie strony, wiec trzepnięcie drzwiami jest fizycznie niemożliwe Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Taka mała, malutka głupotka (bez spoilera) W jednej z cutscenek Amanda zamyka drzwi u Michaela w domu z całej siły i wydają one huk taki, jakby uderzyły o futryne. Problem w tym, ze drzwi u Michaela w domu otwierają sie w dwie strony, wiec trzepnięcie drzwiami jest fizycznie niemożliwe preorder cancelled 8 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Niezla cena za ta czapke, jak mi nie przypadnie do gustu a pewnie nie to rzuce na licytacje. Ludzie lubia sie bic o takie rzeczy poczekaj 2 lata jak bedzie rarytasem na allegro, wtedy pojdzie i za 300 P: Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 W tv sa programy z pl napisami, teraz gram jako Michael, 12 % na liczniku, wykonuje wszystkie misje poboczne, zdarzenia losowe itp., rozkoszuje sie gra zeby nic mi nie umknelo. Teren jest przeogromny, wszedzie chcialby czlowiek podejsc i obczaic "co bedzie za chwile". Tylko w serii gier od R* takie cuda, oni to znowu zrobili. o_O Nie dziwie sie, ze framerate potrafi nie wyrobic jak na ekranie jest z 20 aut a ja je nakurwiam laweta bo nie chce mi sie stac w korku. Absolutnie gra tego roku, czuje, ze jeszcze do wiosny bede ja masterowal na stowe. No i co chwile kasliwe nawiazania do hamerykanskiej popkultury, dzieki PL napisom w koncu czerpie pelnymi garsciami z klimatu. Chwala Ci Rockstar. ;*** jak miec polski jezyk w grze? trzeba ustawic w opcjach konsoli? Bo wgrze nie widzialem wyboru zadnego poza wyswietlaniem. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Dobra, to wiemy że framerate w obu wersjach jest ok. Co z Vsynch'iem? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Język się z automatu przełącza na taki jaki masz w dashbordzie Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) nie spotkałem goscia dzieki chris Edytowane 15 września 2013 przez _Milan_ Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 jak miec polski jezyk w grze? trzeba ustawic w opcjach konsoli? Bo wgrze nie widzialem wyboru zadnego poza wyswietlaniem. Wlacz jezyk pl w dashu. Wlacz napisy w grze w menu. Gra ma wylacznie pl napisy nie posiada rodzimego dubbingu. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 ja z glupot ktore widzialem to brak wplywu silnikow turbinowych na przedmioty i osoby stajace za samolotem. glupi drobiazg a mimo wszystko dziwne jest jak za 747 z odpalonymi turbinami kreca sie 3 samochody policyjne i 5 policjantow, ktorzy powinni w tym momencie latac. to nie bug, a niedopatrzenie. skoro juz pozwalaja krasc boeingi, a za wjazd na plyte lotniska sa 3 gwiazdki, to chyba normalne by bylo zwrocenie uwagi na to, chocby po to, zeby ci suka nie blokowala kola. Ja nie zdobylem jeszcze Mount Chillad bo mnie puma zabila przed samym szczytem Ciekawe czy w GTA VI na ps4 dostaniemy Vice City z fragmentem Florydy i zabawą z aligatorami. to byloby mega dobre, choc moze zbyt podobne do V (miami-splendor/floryda-outback). ja nadal wierze ze rockstar kiedys zrobi brudna, cyberpunkowa odslone, inspirowana Neuromancerem, Bladerunnerem, czy Akira. pamietac trzeba, ze GTA samo w sobie jest roznorodne jesli chodzi o czas umiejscowienia Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Dobra, to wiemy że framerate w obu wersjach jest ok. Co z Vsynch'iem? Nie wiem co to ale jesli wystepuje w grze to mi w niczym nie przeszkadza. Widocznosc z samolotu rewelacyjna, miasto swieci sie tysiacem neonow, w dole widac wiele obiektow. JAK ONI TO ZROBILI??? No i jak pogoda w grze sie wyklaruje i swieci slonce piekno grafiki potrafi konkretnie oczarowac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi