Skocz do zawartości

GTA V - spoilery, fejki, linki i wycieki

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i to wszystko "tylko" na 16 GB  jak się chce to można! Brawo Rockstar. Ja ich kocham za to, że traktują mnie jak dorosłego, myślącego faceta w przeciwieństwie do z(pipi)anego ubistoftu z ich z(pipi)anym Assasins Creed 3 i pewnie równie z(pipi)anym Watch_Dogs.

Opublikowano

Ej watch dogs jest co najmniej warte zagrania. Nie przeginaj Krzysiek.

Kopara mi zjechala jak cyknalem, ze mozna plywac, ba! Ladowac na baniaka i nurkowanie to standard. Ciekawe ile tu dojdzie stron zachwytow jak wyjdzie gra w koncu? :D

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

ciekawe ile w Polsce B i Wrocku rozpier,dola paczkomatów.

Edytowane przez _Milan_
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ale ten czas sie dluzy do jutra. :) Na youtube jest od zatrzesenia filmikow, juz nawet ich nie kasuja. Jak kolega powyzej chce zobaczyc batyskaf, to odsylam fo tuby.

Niewiarygodne, nic sie nie doczytuje, nie ma zadnej mgly. WoW!

http://youtu.be/_aq9-y-_2DE

Edytowane przez walek
Opublikowano

Ta gra jest fakin bjutiful. Chyba ostatnie screenshoty ode mnie do czasu jakiegoś tematu ze screenshotami (szkoda, że takowego nie ma w sumie, ale rozumiem, gra jeszcze nie wyszła). No, może jeszcze jutro coś podrzucę, ale coraz więcej osób ma kopię, w necie miliard streamów, nie wiem czy jeszcze ktoś chce kolejną tonę spamu ode mnie :P.

R0UTeQ6.jpg

VSkUtUe.jpg

obezdFF.jpg

obezdFF.jpg

JdUF3bx.jpg

FjWR1EF.jpg

yxgcesp.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

To nie mój screen jak coś XD

Ale kilka kodów jest odkrytych już.

Opublikowano

Piekne screeny ale te tekstury podloza to straszna padaka.

Asfalt i chodniki są ładne, dopiero na wsi robi się gorzej. Wbita w to, gra jest i tak 11/10. Wszędzie można wbić, wszędzie coś na nas czeka, to nie jest tylko kilka górek, w każdym zakątku mapy coś się dzieje.

Opublikowano

5BxdN1K.jpg

CO TO KU'RWA ZA RZYGI NA PODŁODZE PIER'DOLE NIE KUPUJE GTA V 2/10 bez grania

Opublikowano (edytowane)

Piekne screeny ale te tekstury podloza to straszna padaka.

Asfalt i chodniki są ładne, dopiero na wsi robi się gorzej. Wbita w to, gra jest i tak 11/10. Wszędzie można wbić, wszędzie coś na nas czeka, to nie jest tylko kilka górek, w każdym zakątku mapy coś się dzieje.

Oj co do tego nie mam najmniejszych watpliwosci :), po prostu na tych screenach strasznie sie to w oczy rzuca :P.

Znajac zycie podczas gry pewnie nie bede na to zwracal takiej uwagi.

Edytowane przez Bansai