SiuSiu 16 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Wychodzi na to, że psiak będzie też pewnie swoje życie prowadził. Może pojawi się coś w stylu psich walk? Ktoś się orientuje czy jest patent związany z przejmowaniem terytorium gangów w grze? PS. Jakim kurierem wysyła ultima? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Ja wciąż nie mogę się nacieszyć tym, jakie to miasto jest żywe. Samochody wyjeżdżają z bocznych dróg, policja goni różnych rabusiów (nawet helikopterami, raz się zes,rałem, że mnie gonią, a to typka przede mną xD. Chwilę spieprzałem na pełnym bucie, ale jak się skapnąłem to nawrót i poker fejs), Trevor goty 1 Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Jestem po 16 godzinach i 30 minutach, gram od pt. Lekko ponad połowa misji fabularnych za mną. Największy minus gry: muszę się zmuszać żeby przestać grać. Misje gdzie ekipa planuje skok, mistrzowskie. Świetny klimat, chciałbym, żeby zrobili ekranizacje tej gry + Trevor. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 I co można słuchać muzyki gdy nie jest się w samochodzie?Bo pamiętam że było w jakiś zapowiedziach(do czwórki też w sumie xD) Dałem plusa co by wyróżnić. To jest naprawdę ważne pytanie kruku_kruku. Można? Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Nikt nie pojechał sie przejechac po sklepach czy juz nie ma? Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Nikt nie pojechał sie przejechac po sklepach czy juz nie ma? Racja. A jak z pobieraniem z PSN? Dzisiaj miało chyba być o 16? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 ja byłem w tesco i w empiku, tylko preordery leżą Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Nie ma sensu, sankcje za przedpremierowa sprzedaz sa rekordowe. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Jak byłem w Media Expercie się spytac w sobote, to typ mówił że w ogóle nie mam na co liczyc, bo 100 000 baksów wynosi grzywna xD Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Ale obstawiam że jutro wieczorem będą wszędzie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) Nikt nie pojechał sie przejechac po sklepach czy juz nie ma? Racja. A jak z pobieraniem z PSN? Dzisiaj miało chyba być o 16? Europa moze juz pobierac od 17:00 bodajze. Edytowane 15 września 2013 przez Bansai Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) Rzekomo lista kodów, pewnie niepełna i nie wiem czy prawdziwa, ale może ktoś sprawdzi i potwierdzi: CHEAT_AIM_SLOW_MO CHEAT_SLOW_MO CHEAT_SKYFALL CHEAT_INVINCIBILITY CHEAT_INVINCIBILITY_OFF CHEAT_FLAMING_BULLETS CHEAT_EXPLOSIVE_MELEE CHEAT_DRUNK CHEAT_BANG_BANG CHEAT_GRAVITY_MOON CHEAT_PHONE_DENIED CHEAT_GIVE_PARACHUTE CHEAT_WANTED_DOWN CHEAT_WANTED_UP CHEAT_SPECIAL_ABILITY CHEAT_HEALTH_ARMOR CHEAT_ADVANCE_WEATHER_EXTRA_SUNNY CHEAT_ADVANCE_WEATHER_CLEAR CHEAT_ADVANCE_WEATHER_CLOUDY CHEAT_ADVANCE_WEATHER_SMOGGY CHEAT_ADVANCE_WEATHER_OVERCAST CHEAT_ADVANCE_WEATHER_RAIN CHEAT_ADVANCE_WEATHER_THUNDER CHEAT_ADVANCE_WEATHER_CLEARING CHEAT_ADVANCE_WEATHER_SNOW CHEAT_GIVE_WEAPONS CHEAT_FAST_SWIM CHEAT_FAST_RUN CHEAT_SLIDEY_CARS CHEAT_SUPER_JUMP Edytowane 15 września 2013 przez lothronik Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) Panowie, macie osobny temat o miejscach odbioru... Jeśli dobrze widzę, to ubrania się brudzą od piachu jeśli długo jesteśmy na pustyni. Postacie się pocą podczas wysiłku, co widać na ich ubraniach. Jestem już po prawie 50 misjach i nie natrafiłem na żadne wojny gangów, tego raczej nie ma (choć olewałem sidequesty Franklina, a u niego jest największy potencjał na coś takiego, Lamar miał jakieś gansterskie zakusy). W czasie różnych subquestów i misji spotykamy wiele postaci z przeszłości. Jedną z nich można wziąć do ekipy podczas napadu, co polecam, gdyż posłuchamy wtedy jego wersję wydarzeń z innego napadu, który odbył się w poprzedniej części . Jeśli martwiliście się, że napady na banki będą główną osią fabuły i nie będzie się wiele poza nimi działo, to niepotrzebnie się martwiliście. To jest wciąż stare, dobre GTA. Raczej nie da się porwać pociągu. Próbowałem drugi raz, na pewno zabiłem maszynistę, a gnojek przez spore kilometry ani trochę nie zwalniał. Pociągi nie zatrzymują się też jak się na przejeździe zostawi samochód. Z tego co widzę, to w telefonie nie ma opcji odtwarzania muzyki. Są maile, SMS-y, kontakty, lista ukończonych misji, ustawienia, szybki zapis, Snapmatic (do robienia fotek i wrzucania ich do serwisu R*) i przeglądarka Internetowa. Jak po dłuższym czasie nieaktywności przełączamy się na innego bohatera, to przez chwilę widzimy co on robił. Franklin np. pompuje, Michael rozmyśla nad życiem gdzieś na brzegu jeziora, Trevor rzyga do fontanny xD. To samo się dzieje po wczytaniu gry, gdzie możemy spotkać Franklina jak np. żegna się z ziomkami z kosza albo Michaela, jak wyłazi napruty z jakiegoś baru jak go zostawiliśmy na za(pipi)u. O Trevorze to już nic nie mówię, musicie to sami zobaczyć xD. Internet w tej części jest jeszcze lepszy jak poprzednio. Każda postać ma np. profil na LiveInvaderze, a na nim znajomych, którzy wrzucają statusy wraz z postępami w grze. No ja pierdzielę, nawet takie szczegóły. Edytowane 15 września 2013 przez raven_raven 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 CHOP MI SIE ZES.RAL NA WYCIERACZKE 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 pies może zginac? jjesli tak, to dostajemy potem drugiego? Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 TO WYGLĄDA PIĘKNIE! :O Nie mogę się doczekać aż dorwę grę w swoje łapki. Pytanie do grających - Jest możliwość pracy jako taksówkarz, policjant itp. Tak jak w poprzednich częściach? Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Zdarzyło mi się latać już myśliwcem i powiem, że jeśli polecimy najwyżej jak się da, to nawet te największe budynki są malutkie. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) a po wzbiciu sie na taką wysokosc i wskoczeniu do wody przeżywamy? bo w czwórce szło na deche skakac skąd się chciało i nic nam się nie działo. Edytowane 15 września 2013 przez maciucha Cytuj
konsolopececiarz 7 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) Ginie się. Nawet typa fajnie wygina, jakby się połamał. Edytowane 15 września 2013 przez konsolopececiarz Cytuj
Pupcio 18 397 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 FFFFFFUcccccccckkk grałem u kuzyna 2h ja nie wytrzymam do wtorku :C tak naprawdę to przez ten czas nie wiedziałem co robić,zostałem oszołomiony,poszedłem do tych kanałów patrze szczury biegają pośród śmieci :o odwracam się a tam ziomek płynie na skuterze wodnym :OOOO no kuwa jak to wyglądało,jeszcze zagrałem jedną misję i od razu najlepszy easter egg jaki (pipi) w życiu widziałem,nie będe pisał bo wiem żeby was kusiło żeby otworzyć,a musicie to sami zobaczyć,model jazdy też jest fantastyczny,w ogóle,w ogóle ide spać bo chce już wtorek i grać w mesjasza przez całą noc,po (pipi)ych dwóch godzinach stwierdzam że to GOTG i chu,j :o 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 A jak sobie wybralem taki termin na urlop ze zagram dopiero TYDZIEN po premierze.... Ale juz teraz widze ze gra mnie posklada jak dobry ruski spiryt Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) CHOP MI SIE ZES.RAL NA WYCIERACZKE Klamka, karabin maszynowy, shotgun i... piłeczka dla pieska <3. Tak jak myślałem, kierowanie pociągiem to tylko misja. apropo naje,bania się do wody można bajerancko wskakiwać cienie <3 jakiś kolega offroadowiec pies może zginac? jjesli tak, to dostajemy potem drugiego? Chwilę o tym myślałem, ale nie mógłbym zasnąć gdybym w niego klamką wymierzył . Edytowane 15 września 2013 przez raven_raven 5 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 15 września 2013 Opublikowano 15 września 2013 Jak jest w końcu z tym terenem? Rzeczywiście to 3 razy RDR? Jak duże jest samo Los Santos? Takie jak Liberty City? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi