Skocz do zawartości

GTA V - spoilery, fejki, linki i wycieki

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 83,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• OK, więc jak działają kanistry. Najpierw trzeba je kupić.     Później wyekwipować.   Nacisnąć i trzymać RT, by lać. Strumień leci na ziemię, chyba nie da się chlustać na boki. Przy odrobinie

• Ziomuś nawet nasze słowa cytuje (nie tylko moje, w sumie każde ciekawsze info), niezłe . Fajnie być na początku łańcuszka informacji, normalnie napawam się dumą! Mała uwaga: większość info pochodzi z

• Wybuchy nie są wcale tak imponujące, wpadacie w pułapkę jarania się gifami o rozdzielczości Nokii 3310. Wybuchy to tylko płaskie, ale bardzo ładne bitmapy. IMO ładniejsze były w czwórce, ale te są OK.

Opublikowano

flat design, zerwano ze skeumorfizmem

Opublikowano

Tak się zastanawiam czy Rockstar nie zrobiło reserczu przed rozlokowaniem za pośrednictwem sklepów wysyłkowych pierwszych kopii gry, tak żeby pierwsi dostali ludzie z wyjątkowo chu.jowymi telefonami, które pozwalają kręcić maksymalnie dziesięciosekundowe filmy w 140p. Na dodatek nie mają rodziny/przyjaciół żeby ktoś im ten szajs potrzymał, więc kręcą z zębów. :C

Opublikowano

lN4bxBt.jpg
NAjbardziej z grafy mnie cieszy oświetlenie i brak tego efektu ziarnistości czwórki - piątka to żyleta a do tego wszystko wskazujae na to, że płynna. <3

W ogóle środkowy screen... Lizałbym ekran.

Edytowane przez trv

Opublikowano

to chyba niemozliwe, te oswietlenie i zakres widoku

Opublikowano

To sa screeny z gry, z gamepleyu a ja dalej nie wierze w to co widzę. R* to magicy.

Zachód słońca O_O

PS. Został mi jeden dzień wolnego do końca roku, myślałem o świętach żeby zrobić sobie długi weekend z rodziną ale pi3rdole, wypisuje wniosek na 17....

Edytowane przez kermit

Opublikowano

to z prologu te screeny rozumiem? później niedostępny obszar?

Opublikowano

Imitowanie aut już całkiem bezpardonowo, tylko kosmetyczna zmiana znaczka w R8 i chevym. WEEE!!1

v6ma1Fih.jpg

Edytowane przez trv

Opublikowano

To sa screeny z gry, z gamepleyu a ja dalej nie wierze w to co widzę. R* to magicy.

Zachód słońca O_O

PS. Został mi jeden dzień wolnego do końca roku, myślałem o świętach żeby zrobić sobie długi weekend z rodziną ale pi3rdole, wypisuje wniosek na 17....

ja mialem identyczna sytuacje. W srode wyslalem wniosek o urlop na 17 xD

Opublikowano

O ja (pipi)ję. :woot:

nKY5s5oh.jpg

tractor <3

Opublikowano

pierwszy konkretny. kuuuuu.rwa jakie to śmiga.

Opublikowano

Jaki ambient gra gdy nas gonią pały, JP! 

Opublikowano

Jaka ta grafa ostra, zero tych zyebanych filtrow i blurów z 4

Opublikowano

No. Bryły muscle carów wyglądają za(pipi)iście. Lakier lśni jak pindol Rocco.

Opublikowano

Nieregularna faktura ulic i chodników i te detale w całym mieście. MUJ BORZE, CZY TY TO WIDZISZ?

Opublikowano

fotka robi furorę wśród PCtowców: 

KwM3kV5.jpg

Opublikowano

i jeszcze ten napis na dole "get back in your car" ..nothing to see here xD

nothing_to_see_here.jpg