Nicky007 0 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Gdzie W POLSCE mogę takie programy do cheatów mogę dostać ? Na Allegro pusto, Tablica też,Gumtree również. Co prawda bez kodów sobie radzę bardzo dobrze, ale chciałem sobie na szybko odblokować zablokowane rzeczy z np takich gier -Dragon Ball Z Tenkachi Budokai 3 -Tourist Trophy -Gran Turismo 4 i Inne Może i zagranicą są dostępne, ale nie mam tyle kasy aby sprowadzać, na dodatek nie mam konta bankowego, a tak moi rodzicie na taki zabieg się nie godzą. Konsola jest nie modyfikowana i taką chcę pozostawić, bo takie modyfikacje są nielegalne jak wyczytałem kiedyś na innym forum. Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Opublikowano 27 sierpnia 2013 Swap Magic miał cheaty z tego co pamiętam. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Opublikowano 28 sierpnia 2013 sm w wersji 3.8 chyba cos takiego miał Cytuj
Berion 207 Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 (edytowane) SM38 ma silnik AR2 i takie też kody przyjmuje. Nędza. Najlepszy cheat engine to Code Breaker w wersji 9.2 lub nowszej. Ale te tylko są w NTSC/U. Konsola jest nie modyfikowana i taką chcę pozostawić, bo takie modyfikacje są nielegalne jak wyczytałem kiedyś na innym forum Jak będziesz ich używał do uruchamiania pirackich kopii to tak, nielegalne. W innym przypadku wybronisz się z każdego absurdalnego oskarżenia. Jak jesteś taki binarny purysta to z cheat engine też nie możesz korzystać bo aby były rozpoznawalne przez mechacona to twórcy ów wynalazków musieli nielegalnie sklonować na swoje płyty ADIP z Crazy Taxi i Time Splitters. Więc nie używaj bo przyjedzie policja. ) Edytowane 1 września 2013 przez Berion Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi