Opublikowano 24 lutego 20169 l Do założenia gildii potrzeba 25 osób. Na forum się raczej tylu chętnych nie zbierze
Opublikowano 28 lutego 20169 l Takie mialem dzisiaj cisnienie na black desert ze chcialem doplacic 40 euro do tej najwyzszej wersji ale sie juz na stronie nie dalo zrobic upgrade Na jakim serwerze grasz teddy ?
Opublikowano 29 lutego 20169 l Panowie nie ograłem żadnej bety . Czuć w tej grze klimat azjatyckich MMO? I jak wyglądają instancje/raidy ? Tak samo jak w wow-ie przez findera znajdujemy kilka osób rozwalamy bossa i zgarniamy loot?
Opublikowano 29 lutego 20169 l Troszkę czuć, ale nie tak mocno co bardzo mi odpowiada. Jak dla mnie gierka klimatem przypomina trochę dragons dogmę, tylko jest mniej mroczna. Co do drugiego pytania to w tej gierce praktycznie nie ma raidów znanych z wowa, masz tylko world bossów. Nie ma też żadnych instance'ow, teleportów, latających mountów czy phasowania stref, zawsze musisz sie liczyć z tym, że ktoś może cie ubić. Tylko w miastach jest wyłączone pvp
Opublikowano 1 marca 20169 l Do mojego preordera chyba dawali, ogarniemy coś edyta: goście mogą wbijać dopiero w czwartek 45fps wyciagam tylko gdy wszystko na max ustawione Edytowane 1 marca 20169 l przez Shen
Opublikowano 1 marca 20169 l Ja na lapku na jak gram na full ustawieniach to 50 fps tylko jak w miescie jestem ale tez podczas walki potrafi do tej wartosci spasc nawet jak bije tylko jednego moba 2 X gtx 980m to widac juz za malo na te czasy a myslalem ze mi na dwa lata wystarczy...
Opublikowano 1 marca 20169 l Masz racje, po becie przed premiera zassalo mi 500mb do clienta ktory wazy 31gb, gra sie zmienila o 180 stopni. sporo mmo zaliczyłem, ale pierwszy raz czuje sie tak przytłoczony iloscia wszystkiego, gra jest niezle rozbudowana wciagnelo mnie łowienie ryb i sporo kasy z tego wyciagnalem Edytowane 2 marca 20169 l przez Shen
Opublikowano 2 marca 20169 l Ja bede mial jak cos tez, musze tylko zobaczyc jak wroce do domu z pracy. Wczoraj mi sie udalo 44 lvl wbic, nie wiem jak te uber nerdy potrafili wbic 50 w mniej niz 24h.
Opublikowano 2 marca 20169 l Jak nikt nie będzie chętny to bym sprawdził . Szukam od jakiegoś czasu mmo fajnego i na razie same rozczarowania.
Opublikowano 2 marca 20169 l Ja mam l4 i ostro napierdalam, ale łowienie ryb, crafting i ogólnie ekonomia. Teraz chce łódke zbudować. Level 17 ;p Pierwsza bańka zarobiona i sprawiłem sobie nowy set. Edytowane 2 marca 20169 l przez Shen
Opublikowano 2 marca 20169 l Hmm nie wiem co z tymi guest pasami, u mnie się wyświetla pending i nie moge z tym nic zrobić. Może po oficjalnym launchu beda je aktywować dopiero
Opublikowano 2 marca 20169 l Gdzie sie odbiera itemy z pre ordera (pet-konie) Na stronie mam napisane: USED a w grze - u dont have any pet ..... Edit : Dobra juz mam trzeba odebrac ze skrzynki pocztowej (B) Edytowane 2 marca 20169 l przez smallv86