Velius 5 698 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 (edytowane) mhm ta jasne. Przetestowalem narazie Wizarda, spodobal mi sie i wbilem lvl 15, ale wyglad mi sie nie podoba wiec moze rerollne i zrobie od nowa. Gralem tez Rangerem ale nuda, teraz Sorceress sobie przetestuje. Co do gry mam mieszane uczucia, co chwila mam mix "wow" z "bleh", ale niczym nie skrepowwane zwiedzanie swiata jest na plus. Dodatkowo doznan dodaje to ze drzewa maja liscie a padajace slonce i cienie sprawiaja ze czasem czlowiek ma ochote poprostu posiedziec w lesie i popatrzec a nie tluc moby. Flagowanie na pvp i karma system nadal mi sie nie podoba, ale z tego co czytalem Daum tez nie jest do konca zadowolone i maja cos tam robic jak pojawi sie Valencia. Edytowane 11 kwietnia 2016 przez Velius Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Opublikowano 12 kwietnia 2016 No gram codziennie, Blader wchodzi za tydzien to pewnie jeszcze wiecej przysiade. 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Na steamie nie odpisujesz, w grze jak pmuje Harle to ze offline, ide grac z ruskami jak nie chcesz przygarnac kolegi Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Jestem online 20h na dobe bo łowie ryby afk family name Beoulve Nick Harle - ale zamiast małego "L" jest duże "i" więc sie nie (pipi)nij, zwyczajnie pisana Harle była juz zajeta 1 Cytuj
oFi 2 465 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Witam Desertowców. Zacząłem się interesować tą grą i chciałem was zapytać czy miałby ktoś na oddanie guest passa na przetestowanie gry? Oczywiście jakoś się zrewanżuje potem za dostęp Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Recenzja BDO w CD-Action to ocena 5/10 Spodziewalem sie obszernej tresciwej recenzji a co dostalem to kilka linijek tekstu na pół strony, autor debil, który napisal ze idziemy przed siebie i wciskamy "F" caly czas do rozmowy z NPC (a tak naprawde uzywa sie innego przycisku wiec to juz mialem podejrzenia do czego idiota dąży) i tylko klepiemy questy zeby expic postac Naturalnie nie napisal ze za questy nie dostaje sie zbyt duzo expa a jedynie contribution points, które służa do czego innego (o tym tez nie napisal bo po co?). Nie wspomnial o niczym co mozna w tej grze znalezc, nie wspomnial o systemie Amity, nie wspomnial o interakcji z NPC'ami o inwestycji w Nody i tworzeniu sobie szlaków handlowych...w sumie to o niczym nie wspomnial pozatym ze ladna grafika i sie zabija potwory i kazdy moze miec swoj dom. Za to co chwila wspominal o tym jaki Archeage jest fajny, ze gra w archeage, ze poleca archeage. No i smial pyskować ze w BDO mozna kupic w cash shopie stroje i inventory sloty co jest straszne, ale o tym ze całe Archeage bez wykładania grubych dolarów mija sie z celem to juz nie. Na koniec recenzji dorzucil, że wraca grac w Archeage. Kupilem ta gazete dla Sins of Solar Empire i z ciekawosci co do recenzji BDO, ale pewnie juz wiecej nie wyłoże tych ciezko uzbieranych 16zł na tę gazetkę. Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Opublikowano 19 kwietnia 2016 Tego szmatlawca sie nie czyta, to jest dodatek do gier. 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 (edytowane) Ale sie rozpadalo w tym BDO, nie sadzilem ze ubranka mokną Ustawienia medium wiec fajerwerków nie ma. Edytowane 22 kwietnia 2016 przez Velius Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Velius grasz na medium??????????????????????? No, a w ogóle to ładnie zjechali gierkę w CDA. "kolejne koreańskie mmorpg, niczym się niewyróżniające (...) wracam do stare ArchAge". Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 (edytowane) 1440p + 40 mobów na ekranie + ludzie do okoła farmiacy + bestia nawalajace jakies super ataki = tak medium xd Edytowane 22 kwietnia 2016 przez Velius Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 No właśnie, większy monitor - większa rozdziałka - większy spadek fpsów ok, kończę offtopa w ten piątkowy, komputerowy wieczór. Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 teddy jak tam? quit po miesiacu i hop do kolejnej gry? Wreszcie się ubrałem w niezbedne minimum, teraz trzeba chociaz ten 55 dobic. 1 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Ja ciagle biegam dosc zwyklym stroju bo nie moge sie zdecydowac czy Tamer czy Warrior jako main. Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Zobacz jak to z setami wyglada, jesli moga biegac w tych samych, to tylko dwie bronie musisz kupic. Ja bede robil jeszcze pozniej warriora pewnie, set pasuje, a bron to kwiestia 20 baniek, czyli od reki moge kupic. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Recenzja BDO w CD-Action to ocena 5/10 Spodziewalem sie obszernej tresciwej recenzji a co dostalem to kilka linijek tekstu na pół strony, autor debil, który napisal ze idziemy przed siebie i wciskamy "F" caly czas do rozmowy z NPC (a tak naprawde uzywa sie innego przycisku wiec to juz mialem podejrzenia do czego idiota dąży) i tylko klepiemy questy zeby expic postac Naturalnie nie napisal ze za questy nie dostaje sie zbyt duzo expa a jedynie contribution points, które służa do czego innego (o tym tez nie napisal bo po co?). Nie wspomnial o niczym co mozna w tej grze znalezc, nie wspomnial o systemie Amity, nie wspomnial o interakcji z NPC'ami o inwestycji w Nody i tworzeniu sobie szlaków handlowych...w sumie to o niczym nie wspomnial pozatym ze ladna grafika i sie zabija potwory i kazdy moze miec swoj dom. Za to co chwila wspominal o tym jaki Archeage jest fajny, ze gra w archeage, ze poleca archeage. No i smial pyskować ze w BDO mozna kupic w cash shopie stroje i inventory sloty co jest straszne, ale o tym ze całe Archeage bez wykładania grubych dolarów mija sie z celem to juz nie. Na koniec recenzji dorzucil, że wraca grac w Archeage. Kupilem ta gazete dla Sins of Solar Empire i z ciekawosci co do recenzji BDO, ale pewnie juz wiecej nie wyłoże tych ciezko uzbieranych 16zł na tę gazetkę. Jakbyś zobaczył ile tam gimbusów teraz pracuje to odniósłbyś to czasopismo z powrotem do kiosku. To już nie to CDA co kiedyś. O Elite Dangerous napisali, że to mmo (łączymy się z innymi poprzez p2p = mmo xddd) i tak samo parę linjek na jedną stronę "recenzji". Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 (edytowane) Ma ktoś na zbyciu tego triala na zbyciu? Widzę,że gierka śmiga za 30ojro,kupiłbym sobie by popykać na jesieni ale wpierw bym chciał sprawdzić czy by mi to chodziło bez problemu. Nieaktualne,dorwałem kluczyk.Pora sprawdzić gierkę Edytowane 16 lipca 2016 przez Paliodor Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 Wziales sie za gre jak juz zdechla xd 1 Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 24 lipca 2016 Opublikowano 24 lipca 2016 To coś szybko by to było? Od premiery za wiele przecież nie minęło.Co to się dzieje z tymi mmo,kiedyś to nawet po paru latach mogło się zalogować i w byle średniaku z tego gatunku było całkiem sporo ludków. A gierka mi pasuje bo klimacik spoko,tak jak i system walki, płacisz raz i grasz, do tego genialny edytor postaci. Może kupię sobie na jesień i pozwiedzam krainę,porobię fajny sprzęt. Ja tam zawsze grałem solo więc brak ludków mi nie powinien przeszkadzać. Chyba... Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 24 listopada 2016 Opublikowano 24 listopada 2016 Giera za 5 eurasów . Grał ktoś po wejściu sklepu w grze? Z opinii ludzi idzie wywnioskować że sklepik zepsuł gre. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 24 listopada 2016 Opublikowano 24 listopada 2016 Giera za 5 eurasów . Grał ktoś po wejściu sklepu w grze? Z opinii ludzi idzie wywnioskować że sklepik zepsuł gre. Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 24 listopada 2016 Opublikowano 24 listopada 2016 gra zdechla glownie przez to, ze nie robili nic z hackami, bo sam tytul to moim zdaniem najlepsze mmo z jakim mialem stycznosc. Za 5 euro warto sprawdzic, nawet solo mozna sie fajnie bawic, bo jest masa pobocznych rzeczy do roboty i niezla fabula 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi