Opublikowano 13 listopada 201410 l Warto tego Outlasta kupić za 3 dyszki? Dobra ta gra? Po około 30 minutach wyłączyłem, lepiej kup Valiant Hearts jeżeli nie grałeś. Oszalałeś pan, panie? Outlast w pakiecie z dodatkiem Whistleblower powinnien wylądować w pudełku. To samo, co Alien: Isolation, tylko intensywniej i bez najmniejszych mainstreamowych kompromisów (gołe falusy, masturbacja, obcinanie piersi included). Edytowane 13 listopada 201410 l przez Kasias
Opublikowano 13 listopada 201410 l Infamous SS legendary edition w moim PSN sklepie jest tansze od zwyklej wersjii:), nie wiem co ma wiecej, ale chyba lepej to wybrac, no i pewnie Killzone tez dziabne. Tylko ciekawe czy w black friday tez beda jakies promocje? Edytowane 13 listopada 201410 l przez polson
Opublikowano 13 listopada 201410 l aktualna promocja kończy się tuż przed black friday, co może sugerować, że w black friday jeszcze bardziej powiększą rabaty. a może wymienią kompletnie ofertę i przecenią nieco nowsze już produkcje ?
Opublikowano 13 listopada 201410 l Warto tego Outlasta kupić za 3 dyszki? Dobra ta gra? Po około 30 minutach wyłączyłem, lepiej kup Valiant Hearts jeżeli nie grałeś. Oszalałeś pan, panie? Outlast w pakiecie z dodatkiem Whistleblower powinnien wylądować w pudełku. To samo, co Alien: Isolation, tylko intensywniej i bez najmniejszych mainstreamowych kompromisów (gołe falusy, masturbacja, obcinanie piersi included). Outlast wyszedł w pudełkowej wersji?
Opublikowano 13 listopada 201410 l Ja Outlast'a przyklejilem w ps+ z czego jestem b.zadowlony. Zaraz potem zakupilem dlc - taka to przednia gra. Ciesze sie rowniez ze O2 jest w produkcji. Na pewno zakupie.
Opublikowano 14 listopada 201410 l A grał ktoś w Golf Club? Daaawno nie grałem w żadnego golfa, a obniżka trochę kusi.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Istnieje możliwość zagrania w Pure Pool we dwie osoby na jednej konsoli? Mam na myśli dwa konta na jednej ps4, coś jak w Dead Nation.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Ha, a możesz napisać jak to zrobić? Bo próbowałem jakoś do tego dojść, ale cosik nie mogę
Opublikowano 16 listopada 201410 l mam 100zl w portfelu a infamous kosztuje 101,40 zl. nosz po(pipi)lo iich chyba
Opublikowano 27 listopada 201410 l Z tego co widzę trialsy za darmo przez błąd https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/trials-fusion/cid=EP0001-CUSA00230_00-TRIALSFUSION1111?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=psn%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+UK&EMCID=GM300000_store
Opublikowano 27 listopada 201410 l Z tego co widzę trialsy za darmo przez błąd https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/trials-fusion/cid=EP0001-CUSA00230_00-TRIALSFUSION1111?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=psn%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+UK&EMCID=GM300000_store - i wszystko jasne Dzieki za info Edytowane 27 listopada 201410 l przez Bansai
Opublikowano 27 listopada 201410 l pewnie trialsy wobec tego za niedlugo wyladuje jak prawilnie w plusie
Opublikowano 27 listopada 201410 l Sprawdźcie potwierdzenie na mailu - piszą, że to demo faktycznie, niech ktos da znac kto sciagnie i odpali - bo w ps store wyraznie pisze przy zakupie ze full game
Opublikowano 27 listopada 201410 l Oddawaj plusa zlodzieju !!! xD Mi na maila nic nie przyszlo do tej pory, dziwne.