Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

Warto tego Outlasta kupić za 3 dyszki? Dobra ta gra?

Po około 30 minutach wyłączyłem, lepiej kup Valiant Hearts jeżeli nie grałeś.

Oszalałeś pan, panie? Outlast w pakiecie z dodatkiem Whistleblower powinnien wylądować w pudełku. To samo, co Alien: Isolation, tylko intensywniej i bez najmniejszych mainstreamowych kompromisów (gołe falusy, masturbacja, obcinanie piersi included).

Edytowane przez Kasias

• Odpowiedzi 879
  • Wyświetleń 286,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z tego co widzę trialsy za darmo przez błąd https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/trials-fusion/cid=EP0001-CUSA00230_00-TRIALSFUSION1111?utm_source=google&utm_medium=cpc&u

• https://store.playstation.com/pl-pl/grid/STORE-MSF75508-JANSALE19/1   styczniowy sale 

• Nowe zniżki na PSS. http://www.pssite.com/news/47225/nadchodzi-kolejna-wyprzedaz-w-ps-store.html

Opublikowano

ja valianta przytulilem

Opublikowano

Infamous SS legendary edition w moim PSN sklepie jest tansze od zwyklej wersjii:), nie wiem co ma wiecej, ale chyba lepej to wybrac, no i pewnie Killzone tez dziabne.

Tylko ciekawe czy w black friday tez beda jakies promocje?

Edytowane przez polson

Opublikowano

aktualna promocja kończy się tuż przed black friday, co może sugerować, że w black friday jeszcze bardziej powiększą rabaty. a może wymienią kompletnie ofertę i przecenią nieco nowsze już produkcje ?

Opublikowano

Warto tego Outlasta kupić za 3 dyszki? Dobra ta gra?

Po około 30 minutach wyłączyłem, lepiej kup Valiant Hearts jeżeli nie grałeś.

Oszalałeś pan, panie? Outlast w pakiecie z dodatkiem Whistleblower powinnien wylądować w pudełku. To samo, co Alien: Isolation, tylko intensywniej i bez najmniejszych mainstreamowych kompromisów (gołe falusy, masturbacja, obcinanie piersi included).

Outlast wyszedł w pudełkowej wersji?

Opublikowano

Ja Outlast'a przyklejilem w ps+ z czego jestem b.zadowlony. Zaraz potem zakupilem dlc - taka to przednia gra. Ciesze sie rowniez ze O2 jest w produkcji. Na pewno zakupie.

Opublikowano

A grał ktoś w Golf Club?  Daaawno nie grałem w żadnego golfa, a obniżka trochę kusi.

Opublikowano

Istnieje możliwość zagrania w Pure Pool we dwie osoby na jednej konsoli? Mam na myśli dwa konta na jednej ps4, coś jak w Dead Nation.

Opublikowano

Ha, a możesz napisać jak to zrobić? Bo próbowałem jakoś do tego dojść, ale cosik nie mogę :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

juz mi sciaga na ps4 :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula: :cebula:

Opublikowano
Opublikowano

pewnie trialsy wobec tego za niedlugo wyladuje jak prawilnie w plusie :P

Opublikowano

Sprawdźcie potwierdzenie na mailu - piszą, że to demo :P

faktycznie, niech ktos da znac kto sciagnie i odpali - bo w ps store wyraznie pisze przy zakupie ze full game

Opublikowano

Oddawaj plusa zlodzieju !!! xD

Mi na maila nic nie przyszlo do tej pory, dziwne.

Opublikowano

oddwajcie mojego plusa!!!