Skocz do zawartości

Gry na PSN

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 14.07.2016 o 08:43, bluber napisał(a):

Czemu niby 33zl to rabunek skoro BS kosztuje na appstorze 5$ a tutaj w promocji 33zł no szok.

No właśnie też nie czaję, indor który ma już drugą część w promocji za 33 zł, nie no narody klękajcie xd

Opublikowano

Taki obrazek lata po fejsbukach i pewnie nie tylko 

13710446_1051487441598068_10251915745468

Fejk? Jeśli tak, to trochę szkoda. Nie mam już sprawnej PS2, a na emulatorze gierka działa dość koślawo. Chętnie zagrałbym jak człowiek, na PS4 i mogę kupić drugi raz nawet za te (zapewne) 63zł, bo chyba wszystkie te cyfrowe kotlety za 14.99$ u nas tak stoją. :P

Opublikowano (edytowane)

Kurde jakby nie mogli dać wstecznej kompatybilności z PS2. W PS3 tak początkowo było, ale że PS2 się sprzedawała, nie chcieli sobie zaszkodzić. No ale c'mon, dzisiaj PS2 już nie istnieje, a tamtejsza technologia jest taniutka :/

ps. jak wyglądają takie trofiki z ps2 na ps4?

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Jak to jak? Normalnie. W Bully platynę zrobiłem. W Warriorsach kutasiarze poszli na łatwiznę i tylko 100% jest :(

Opublikowano

Czyli co? Gówniane gierki w PS+ zaowocowały fajnymi ofertami na PSS? Bo jakoś ostatnio strasznie często zdarza mi się kupić jakiś hypeowy tytuł za kwotę biedronkowych zakupów. W sumie spoko. Większość must haveó i tak kupuje na płycie, ale jest masa gier które bym sprawdził, ale za które nie wyłożę 289 zeta. Mad Max przykładowo. No za 70 dych chętnie zagram. Good job Sony. Oczywiście obowiązek posiadania plusa i miliony nowych plusowiczów i ich pieniążki bankowo pomogły w tym, że na PSS wreszcie są gry w spoko cenach. Oczywiście nowości nadal są tylko dla Księciuniów Persji, ale jak ktoś chce nowe to musi zapłacić. Backlog sprawia, że i tak nie jestem wstanie być na bieżąco, a po tych kilku miesiącach nówki szybko tanieją i wskakują do oferty tygodnia. No fajnie jest. Winszuje. 

Opublikowano

Też ostatnio kupiłem trochę rzeczy z na PSS (ale na PS3). Dodam, że nawet Steam przegrał w tym roku ze swoją wakacyjną wyprzedażą. Właśnie kupiłem pierwsze Uncharted za 20 złotych i Motorstorma Apocalypse za też jakieś dwie dyszki. Gry tanie jak niegdyś na giełdzie.

Opublikowano
  W dniu 14.07.2016 o 21:04, grzybiarz napisał(a):

Też ostatnio kupiłem trochę rzeczy z na PSS (ale na PS3). Dodam, że nawet Steam przegrał w tym roku ze swoją wakacyjną wyprzedażą. Właśnie kupiłem pierwsze Uncharted za 20 złotych i Motorstorma Apocalypse za też jakieś dwie dyszki. Gry tanie jak niegdyś na giełdzie.

Ja też wróciłem do PS3 dzięki LoS2 za 21 zeta. Zawsze chciałem w to zagrać, bo jedynka była 9/10, ale po dwójce recenzenci się przejechali, więc odpuściłem na premierę. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli dodam gierkę do koszyka w trakcie trwania jej obniżki to bedzie ona w nim bezpieczna, czy cena sie nie zmieni, po jakimś czasie?

Musze płacić od razu ?

Opublikowano

Słyszał ktoś o grze Verdun ?

Z portali gamingowych wynika, że ma być na psn od 30 sierpnia, a tu totalna cisza.

Wygląda na fajną rozgrzewkę przed Bf one.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Duże promo na PSS

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Figuś
Opublikowano

Pojawiły się puchary do Volgarra, można spodziewac się niedługo premiery. Dla tych co nie wiedza - jeden z najlepszych indyków ever z mega wyżyłowanym poziomem trudności:

Przeszedłem na PC blisko 30 razy, bedzie powtórka na PS4. \m/

• 2 tygodnie później...