Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

Inside w koncu w logicznej cenie. znowu portfel pęknie na cyber przecenach

• Odpowiedzi 879
  • Wyświetleń 286,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z tego co widzę trialsy za darmo przez błąd https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/trials-fusion/cid=EP0001-CUSA00230_00-TRIALSFUSION1111?utm_source=google&utm_medium=cpc&u

• https://store.playstation.com/pl-pl/grid/STORE-MSF75508-JANSALE19/1   styczniowy sale 

• Nowe zniżki na PSS. http://www.pssite.com/news/47225/nadchodzi-kolejna-wyprzedaz-w-ps-store.html

Opublikowano

ktos sie orientuje czy SOMA w polskiej wersji jezykowej?

Opublikowano

Wystarczyło wejść na chwilkę do tematu żeby się dowiedzieć czy gra jest zlokalizowana

Potwierdzę sobie sam, tak są PL napisy. Zakupiłem, czekam do wieczora :obama:

Opublikowano

Nie ma polskiej wersji, przed chwilą ponownie ściągnąłem by sprawdzić. Więc albo wywalili pl napisy, albo marioo miał haluny (lub grał na PC, może tam są).

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Na stronce w sklepie nie ma wyszczególnionych napisów PL.

Opublikowano

nie ma napisow a sama gra byla juz za 20zl

polecam kazdemu kto sie waha, swietny tytul

Opublikowano

zakupione Inside i Valiant hearts bo jeszcze nie ograna

Opublikowano

Ja się skusiłem na Inside i Shadow of the Beast (ten ostatni czuję w kościach że niedługo będzie w plusie:p). Za dwie gierki 67zł.

Opublikowano

Która z tych gierek w promocji nada się dla 7 letniej dziewczynki? Teraz moja gra w tearaway i jej się bardzo podoba.

Opublikowano

Taki se wybór jak pod 7 letnią dizewczynkę. Może Flower i Abzu lub Bound?

Opublikowano

Która z tych gierek w promocji nada się dla 7 letniej dziewczynki? Teraz moja gra w tearaway i jej się bardzo podoba.

Wydaje mi się że bankowo Unravel, ABZU ze względu na oprawę też powinno się spodobać.

Opublikowano

Unravel ma dość przygnębiające i dołujące rozdziały. Bankowo nie dla 7latki.

Opublikowano

Demko by się nadawało to fakt ale późniejsze poziomy (tak z 3) są deeeeepresyjne. No i gierka miejscami jest trudna. Oj tatuś by musiał dużo pomagać. Choć pewno to nie byłoby przeszkodą:P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uncharted 4 za 99zł przez 2 dni. 

rUTK0kW.png

Ciekawe za ile będzie FFXV.

Opublikowano

Za ok 140 zł, już gdzieś było o tym. Tylko ludzie w komentarzach nie chcą wierzyć, bo jakoś za nowa gra, by tak szybko miała taką cenę w promocji.

Opublikowano

Tego darmowego coda można już pobrać? 60 gb to jednak trochę jest a w robocie jestem i nie mam jak sprawdzić, a tak na jutro już by było pobrane.

Opublikowano

1. Czy te gry z "12 dni" będą jeszcze raz dostępne na sam koniec ? Przegapiłem Tomb Raidera nowego =/

2. Będzie jeszcze jakaś inna promocja w tym roku ? W USA mają już drugą świąteczną wyprzedaż w tym miesiącu, a u nas cisza.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

2. Będzie jeszcze jakaś inna promocja w tym roku ? W USA mają już drugą świąteczną wyprzedaż w tym miesiącu, a u nas cisza.

Rok czy dwa lata temu to pamietam, że przed samymi świetami przecenili całe mnostwo gier i były naprawdę swietne ceny. Równiez czekam i spokojnie - na pewno coś takiego będzie.