Opublikowano 28 listopada 20168 l Inside w koncu w logicznej cenie. znowu portfel pęknie na cyber przecenach
Opublikowano 28 listopada 20168 l Wystarczyło wejść na chwilkę do tematu żeby się dowiedzieć czy gra jest zlokalizowana Potwierdzę sobie sam, tak są PL napisy. Zakupiłem, czekam do wieczora
Opublikowano 28 listopada 20168 l Nie ma polskiej wersji, przed chwilą ponownie ściągnąłem by sprawdzić. Więc albo wywalili pl napisy, albo marioo miał haluny (lub grał na PC, może tam są). Edytowane 28 listopada 20168 l przez SzczurekPB
Opublikowano 28 listopada 20168 l nie ma napisow a sama gra byla juz za 20zl polecam kazdemu kto sie waha, swietny tytul
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ja się skusiłem na Inside i Shadow of the Beast (ten ostatni czuję w kościach że niedługo będzie w plusie:p). Za dwie gierki 67zł.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Która z tych gierek w promocji nada się dla 7 letniej dziewczynki? Teraz moja gra w tearaway i jej się bardzo podoba.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Taki se wybór jak pod 7 letnią dizewczynkę. Może Flower i Abzu lub Bound?
Opublikowano 29 listopada 20168 l ktos sie orientuje czy SOMA w polskiej wersji jezykowej? Ktoś niżej napisał, że było, ale to tylko w wersji PC wyszły napisy. I to nieoficjalnie: http://grajpopolsku.pl/forum/viewtopic.php?t=2771 źródło (ps. polecam ich fanpejcz).
Opublikowano 29 listopada 20168 l Która z tych gierek w promocji nada się dla 7 letniej dziewczynki? Teraz moja gra w tearaway i jej się bardzo podoba. Wydaje mi się że bankowo Unravel, ABZU ze względu na oprawę też powinno się spodobać.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Unravel ma dość przygnębiające i dołujące rozdziały. Bankowo nie dla 7latki.
Opublikowano 29 listopada 20168 l A to przepraszam grałem w demko i wydawało mi się że włóczka będzie ok.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Demko by się nadawało to fakt ale późniejsze poziomy (tak z 3) są deeeeepresyjne. No i gierka miejscami jest trudna. Oj tatuś by musiał dużo pomagać. Choć pewno to nie byłoby przeszkodą
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Za ok 140 zł, już gdzieś było o tym. Tylko ludzie w komentarzach nie chcą wierzyć, bo jakoś za nowa gra, by tak szybko miała taką cenę w promocji.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Tego darmowego coda można już pobrać? 60 gb to jednak trochę jest a w robocie jestem i nie mam jak sprawdzić, a tak na jutro już by było pobrane.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l 1. Czy te gry z "12 dni" będą jeszcze raz dostępne na sam koniec ? Przegapiłem Tomb Raidera nowego =/ 2. Będzie jeszcze jakaś inna promocja w tym roku ? W USA mają już drugą świąteczną wyprzedaż w tym miesiącu, a u nas cisza. Edytowane 14 grudnia 20168 l przez Ins
Opublikowano 14 grudnia 20168 l 2. Będzie jeszcze jakaś inna promocja w tym roku ? W USA mają już drugą świąteczną wyprzedaż w tym miesiącu, a u nas cisza. Rok czy dwa lata temu to pamietam, że przed samymi świetami przecenili całe mnostwo gier i były naprawdę swietne ceny. Równiez czekam i spokojnie - na pewno coś takiego będzie.