Skocz do zawartości

Gry na PSN

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeceny, na PSN'ie:

Wolfenstein: The New Order - 5e,   Soma - 8e,  Doom - 12e,   Little Nightmares - 13e,  Resident Evil 7 - 30e itp.

i tez troche z PS+, jak np. What Remains of Edith Finch - za 13e :)

Opublikowano

Kupiłem season passa do TEW. Po zakupie ani nie ściągało się nic, ani nie ma w bibliotece nic do ściągnięcia, a dodatki oddzielnie w sklepiku nadal są płatne, jedynie SP oznaczony jako zakupiony. Co teraz? Po włożeniu płyty gra rozpozna zakupiony season i coś do ciągnie? Nie mam jak sprawdzić na razie bo gierki w innym mieszkaniu mam.

Opublikowano

Kupiłem season passa do TEW. Po zakupie ani nie ściągało się nic, ani nie ma w bibliotece nic do ściągnięcia, a dodatki oddzielnie w sklepiku nadal są płatne, jedynie SP oznaczony jako zakupiony. Co teraz? Po włożeniu płyty gra rozpozna zakupiony season i coś do ciągnie? Nie mam jak sprawdzić na razie bo gierki w innym mieszkaniu mam.

Po kupnie SP powinny być wszystkie dodatki dostępne do pobrania ręcznie. Możesz też uruchomić grę, zamknąć i wejść do Store, może wtedy się zaczyta. Jak nie działa to pisz do supportu.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj (a w zasadzie jutro) od 1 w nocy zaczynają się promocje z okazji Black Friday. Plusowicze mają wcześniejszy dostęp do tych promocji. Ciekawe co rzucą.

Opublikowano

Dla mnie bez rewelacji, głównie duże pudełkowe gierki przecenione i kilka można wyrwać w dobrych cenach, choć ja i tak wolę sobie kupić w pudełku, ograć i opchnąć dalej. Wolałbym jakiegoś indyka upolować. Jedynie Old Hunters kusi.

• Plusik 1
Opublikowano

Żart jakiś xD Może coś jeszcze dojdzie. Albo trzymają ofertę na święta. Zawsze mieli te 12 Deals of Christmas.

Opublikowano

Ciekawe, Sony przecież przez ostatni rok albo dłużej miało naprawdę fajne promocje. Oh well. Na amazon.de są przyjemne obniżki na pudełka czy w redcoon, tam sobie sprawdzćie.

A z PS Store polecam pobrać Uncharted 4 10th anniversary czy coś, darmowe avatary i motywy jeśli kogoś to jara. Tylko do dzisiaj 18:00 jeśli dobrze mówię.

Opublikowano
7 minut temu, Mejm napisał:

Jaka zasadnosc ma "wczesny dostep" dla plusowiczow w przypadku promocji cyfrowej? :blink: Czy czegos moze nie rozumiem?

Chyba chodzi o to że póki co przeczerniony gry są dostępne ze zniżką tylko dla plusowiczów. Później te same ceny będą tez dla ludzi bez abonamentu.